Wie is Jacko Meijaard? De man achter Internetsuccesgids.nl

door | apr 17, 2020 | Internet Marketing | 0 Reacties

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan ben je waarschijnlijk al op de hoogte van Jacko Meijaard zijn website www.internetsuccesgids.nl en zit je misschien te overwegen om zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen.

Maar voor het zover is wil je eerst nog wat meer informatie in winnen over Jacko Meijaard. Is hij betrouwbaar en wil hij werkelijk iedereen helpen om net als hem een succesvolle online ondernemer te worden?

In dit artikel ga je het te weten komen. Ik volg Jacko Meijaard al een aantal jaren en heb ook zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft.

Ik zal je alles vertellen over Jacko Meijaard en zijn online cursus, zodat jij een betere beslissing kunt maken.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is op het moment van schrijven 29 jaar (geboortedatum: 14-02-1991). Hij is woonachtig in het plaatsje Yerseke in Zeeland.

Tijdens zijn studie journalistiek in 2011, had Jacko al snel door dat loondienst niks voor hem zou zijn. Jacko was dan ook al snel aan het kijken hoe hij meer vrijheid in zijn leven zou kunnen krijgen. Hij wou zijn eigen baas zijn. Na een zoektocht op het internet kwam hij in aanraking met affiliate marketing.

Na 1 jaar studie besloot Jacko dat het tijd was om te gaan stoppen met zijn studie en zich 100 procent te focussen op het fulltime ondernemen via internet.

Dit heeft hem geen windeieren gelegd want Jacko Meijaard is in Nederland de man als aankomt op het gebied van affiliate marketing. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan, maar door een goede mindset en doorzettingsvermogen is het Jacko Meijaard gelukt.

Hij leidt nu een leven dat hij 9 jaar geleden voor ogen had, geen geld zorgen en vooral vrijheid in zijn leven.

Zijn succes is ook de media niet ontgaan. in 2018 stond hij in de AD om te vertellen over het succes van zijn bedrijf en product.

Jacko heeft sinds 2015 een eigen online video cursus genaamd de affiliate marketing revolutie waarin hij stap voor stap uitlegt hoe mensen net als hem succesvol kunnen worden op het internet.

Maar het is meer dan alleen maar een video cursus. Het is een community van meer dan 7500 leden die elkaar middels een forum dagelijks helpen. Ook Jacko zelf is dagelijks actief op dit forum.

Het persoonlijke doel van Jacko is om in 2020 maar liefst 1 miljoen euro winst te maken met zijn affiliate marketing business.

Wat is Internetsuccesgids.nl?

Internetsuccesgids.nl is Jacko Meijaard zijn eigen website waar hij mensen leert om online geld te verdienen. Dit doet hij door regelmatig artikelen, tips en ervaringen te delen.

Voor een groot gedeelte draait de website om het geld verdienen via affiliate marketing. Al heeft hij het ook over andere manieren van online geld verdienen die zeer nuttig zijn voor iedereen die online geld wil verdienen.

internet succes gids.nl

Onder zijn website draait de verkoop van zijn online video cursus de affiliate marketing revolutie.

Maar dat is niet het enige want zoals ik al vertelde heeft hij ook een eigen succesvolle forum waar meer dan 7500 mensen bij aangesloten zitten.

Op dit forum delen experts op het gebied van online ondernemen inzichten, tips en ervaringen om jou verder te helpen met je eigen internet onderneming.

Je krijgt toegang tot dit forum wanneer je de affiliate marketing revolutie cursus aanschaft. Het forum is misschien wel waar Jacko het meest trots op is. 

Overigens kun je ook kijken op het internetsuccesgids forum als je de affiliate marketing revolutie niet hebt aangeschaft. Je kunt alleen niet topics beginnen of reageren op topics.

Bekijk de Internetsuccesgids Forum

De Affiliate Marketing Revolutie is meer dan alleen een online video cursus en dat voor de prijs van 47 euro,-. Wat mij betreft is het een koopje voor wat je er allemaal voor terug krijgt.

De Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is waar het eigenlijk om draait in Jacko Meijaard zijn onderneming. Jacko weet als geen ander dat het begin zeer lastig kan zijn en ook hij heeft fouten gemaakt tijdens zijn affiliate marketing avontuur.

Met zijn video cursus wil hij andere mensen helpen om zijn fouten zoveel mogelijk te vermijden en de juiste stappen te volgen om net als hem ook succesvol te worden.

Je leert door middel van de video’s stap voor stap hoe je een succesvolle en winstgevende affiliate marketing website opzet. Je gaat in de video’s exact hetzelfde doen als wat Jacko heeft gedaan om tot zijn succes te komen.

Hij haalt er heel erg veel voldoening uit als hij ziet dat mensen slagen dankzij zijn cursus.

affiliate-marketing-revolutie

[button-green url=”https://onlinesuccesbereiken.nl/Affiliate-Marketing-Revolutie-kopen” target=” _blank” position=”center”]Al overtuigd van Jacko Meijaard? Bekijk dan zijn online cursus![/button-green]

De 10k Club (Jacko Meijaard Persoonlijke Coach)

Een tijdje geleden heeft Jacko de 10k club opgezet. Hij had in de gaten dat er mensen waren die behoefte hadden aan persoonlijke coaching van Jacko om verder door te groeien.

Jacko vind dit zelf ook heel erg leuk om te doen omdat de connectie tussen zijn leden nog directer wordt. Echter wil Jacko alleen mensen coachen die er serieus voor gaan. Hij wil geen tijd in mensen steken die uiteindelijk toch weer opgeven.

Leden van de affiliate marketing revolutie die interesse hebben in persoonlijke coaching van Jacko krijgen eerst een clarity call. Jacko zelf of een medewerker van Jacko zal een gesprek van ongeveer een uur met je hebben om een beeld te krijgen of jij geschikt bent om 1 op 1 coaching van Jacko te krijgen.

Jacko kan namelijk maar een select groepje aantal mensen coachen en het is wel fijn als het mensen zijn die gemotiveerd zijn om succesvol te worden in het online ondernemen.

Zodra je geschikt bent bevonden is het aan jou de keuze of je 1 op 1 coaching van Jacko wilt of niet. De kosten hiervan zijn eenmalig 2000 euro,-.

Wanneer je akkoord bent gegaan zul je een afspraak maken met Jacko voor een eerste gesprek. Je zal dan een uur lang met hem bellen over van alles op het gebied van affiliate marketing.

Je krijgt toegang tot een speciaal gedeelte van het internetsuccesgids forum waar alleen leden van de 10k club in kunnen.

Er wordt er iedere maand een webinar door Jacko gegeven wat zeer informatief is. Je kunt live vragen aan hem stellen die hij live zal beantwoorden. 

Wanneer je met vragen zit of wilt dat Jacko naar je website gaat kijken om je tips te geven dan kun je hem altijd mailen. Hij zal een uitgebreid mail of video naar je sturen waarin hij alles uitlegt om jouw website te verbeteren om uiteindelijk meer geld te gaan verdienen.

Sinds vorig jaar wordt er ook iedere kwartaal een seminar/meeting georganiseerd door Jacko waar de 10k clubleden heen kunnen. Je kunt Jacko dan persoonlijk ontmoeten en ook de andere 10k club leden. (Helaas is het tijdelijk niet mogelijk vanwege het coronavirus)

Dit is goud waard omdat je met elkaar kunt sparren en tips aan elkaar kunt geven om door te groeien met je online onderneming. En het is natuurlijk hartstikke gezellig.

Mijn ervaring over de Affiliate Marketing Revolutie en 10k club

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie is zeer positief. Om eerlijk te zijn wist ik veel van de informatie in de video cursus, maar dat komt omdat ik al een aantal jaar ervaring had met Affiliate Marketing. Achteraf had ik Jacko zijn cursus eerder moeten aanschaffen want dan zou ik veel sneller geld hebben verdiend.

De affiliate marketing revolutie is zeer overzichtelijk en Jacko heeft zeer goed rekening gehouden met beginners die nog niets weten van affiliate marketing. Op een laagdrempelige manier zorgt hij ervoor dat je een winstgevende affiliate website kunt bouwen zonder enige technische kennis.

Deze cursus is wat mij betreft dan ook goud waard vooral gezien de prijs van 47 euro,-.

Ook het forum is goud waard je leert namelijk zo ontzettend veel van de ander leden. Daarnaast is ook iedereen zeer vriendelijk voor elkaar en hangt er een fijne sfeer.

Zelf ben ik ook lid van de 10k club van Jacko. Door de persoonlijke coaching van Jacko kun je net weer wat meer doorgroeien is mijn ervaring. Hij geeft je soms hele kleine tips waarvan je denkt dat het niet veel zal veranderen, maar het tegendeel is waar.

Bekijk hier mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie

Resultaten leden van de Affiliate Marketing Revolutie

De meest serieuze leden van de Affiliate Marketing revolutie halen fantastische resultaten. Dit zijn leden die niet na 3 maanden opgeven omdat ze nog niks verdient hebben, maar leden die er 100 procent voor gaan.

En het blijkt maar weer dat wanneer je doorzet geweldige resultaten haalt. Zo kan ik je een voorbeeld geven van een lid die zo even 600 euro op een dag verdient.

Op het forum staat ook een succes lounge gedeelte waar leden al hun successen vermelden. Dit werkt motiverend voor andere leden die even een motivatie boost nodig hebben. Ze kunnen namelijk zien dat je echt veel geld kunt verdienen met affiliate marketing op een vrij makkelijke manier als je maar doorzet en erin gelooft.

Inmiddels kan ik zelf ook leven van mijn affiliate marketing inkomsten. En dat is mede dankzij de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Het enige juiste antwoord is JA!

Jacko is heel erg transparant en down to earth. Hij verbergt niets what u see is what u get.

Het is makkelijk om contact met het te krijgen, hij geeft seminars en meetings. Hij vertelt waar hij woont en wil het beste uit je halen om net als hem succesvol te worden.

Als je iets te verbergen hebt of geen goed product hebt dan doe je deze dingen allemaal niet.

Bovendien is Jacko geïnterviewd door het AD. Een krant van deze kwaliteit gaat niet met iemand in zee die onbetrouwbaar is. 

Al deze dingen samen zijn meer dan geruststellend om tot de conclusie te komen dat Jacko Meijaard 100% legitiem is.

Jacko Meijaard AD

Ga aan de slag met Jacko Meijaard

Wil je online geld gaan verdienen, meer vrijheid in je leven en geen loonslaaf van je baas zijn? Dan raad ik je aan om aan de slag te gaan met Jacko Meijaard. Het zal een kleine investering zijn met grote kansen.

Als je de affiliate marketing revolutie aanschaft heb je alle kennis bij één om sneller geld te gaan verdienen dan wanneer je alles op het internet moet zoeken.

Je kunt je bovendien optrekken aan Jacko en andere forum leden wanneer je het even niet ziet zitten of tips nodig hebt.

En het maakt niet uit of je nou een mbo, universiteit of zelfs geen diploma hebt. Iedereen met de juiste inzet kan hier een succes van maken.

In de onderstaande knop kun je Jacko zijn eigen verhaal bekijken in een video en beslissen of je de Affiliate Marketing Revolutie wilt aanschaffen.

Het kost je geen enkele risico want je krijgt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Maar als je echt wil kan ik je garanderen dat dit niet nodig is.

[button-green url=”https://onlinesuccesbereiken.nl/Affiliate-Marketing-Revolutie-kopen” target=” _blank” position=”center”]Bekijk hier het Succesverhaal van Jacko Meijaard[/button-green]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest