Vrijheid Vastgoed Review | Martijn van de Berg | (2021)

door | feb 16, 2021 | Dropshipping | 0 Reacties

Ben je geïnteresseerd in vastgoed en denk je er over na om te starten met de Vrijheid Vastgoed Academy (voorheen De Vastgoed Academy) van Martijn van den Berg? Heel goed want het kan weleens de beste beslissing in je leven zijn om te beginnen met vastgoed.

We zitten in een situatie waarbij de rente na genoeg 0% is. Je krijgt van de bank geen rente meer op je spaargeld en er bestaat zelfs al een negatieve spaarrente. Bovendien wordt er nu ontzettend veel geld bijgedrukt wat zorgt voor inflatie, wat ervoor zorgt dat jouw hard verdiende euro’s minder waard worden en je geld in principe aan het verdampen is op de bank. 

Daarom zoeken mensen steeds meer naar assets zoals goud, zilver, bitcoin of andere cryptocurrencies, maar ook vastgoed. Want mensen zoeken naar iets wat hun waarde vasthoudt. 

Van al deze assets is vastgoed de meest veilige en betrouwbare asset om in te gaan investeren, tenminste in mijn ogen. 

Martijn van den Berg is één van de vastgoedmagnaten van Nederland en volgens hem is het niet nodig om flinke kapitaal te hebben om te beginnen met vastgoed. 

In zijn cursus Vrijheid Vastgoed leer je dan ook hoe je kunt beleggen in vastgoed met een lage investering met een hoog rendement als resultaat. Maar in hoeverre klopt dit?

Ik neem je mee in de cursus en zal mijn ervaring en mening met je delen in deze Vrijheid Vastgoed Review.

Geen zin om mijn complete review te lezen? Bekijk dan mijn samenvatting over de Vrijheid Vastgoed Review!


Volg Martijn zijn gratis training over de Vrijheid Vastgoed Cursus

Inhoud

De Vrijheid Vastgoed Review

Vaak denken mensen dat vastgoed alleen voor mensen met veel geld is, en dat ze met het geld wat ze hebben nog meer geld maken door panden op te kopen. Deze gedachte is niet zo gek want met de oude manier van vastgoed heb je veel vermogen nodig.

En natuurlijk is het handig als je aardig wat geld achter de hand hebt wanneer je wilt starten met vastgoed, maar in de cursus Vrijheid Vastgoed leer jij hoe je met Martijn zijn ontdekte manier met relatief weinig tot zelfs geen geld toch kunt starten met vastgoed en uiteindelijk je eigen vastgoed imperium kunt opbouwen. 

Wat is de Vrijheid Vastgoed Academy?

De Vrijheid Vastgoed cursus is de nummer 1 vastgoed cursus van Nederland en België. In deze cursus leert Martijn van den Berg hoe jij ook al heb je weinig geld toch kunt starten met vastgoed. 

Dit gaat aan de hand van 20+ uur video materiaal opgesplitst in 14 modules. Deze modules zitten in een logische volgorde (roadmap) waardoor je stap voor stap gaat leren hoe jij je eerste pand kunt kopen.

De cursus duurt 8 weken en elke week krijg je huiswerk mee voor de lessen die je die week gevolgd hebt. Op deze manier kan jij de kennis die je hebt opgedaan uit de lessen gaan testen zodat je zeker weet of het is blijven hangen. 

Overigens mag je zelf weten in elke welke snelheid je de cursus gaat volgen, dit hoeft dus niet in 8 weken, je mag zelf weten hoe lang je erover doet aangezien je levenslang toegang hebt tot de cursus. 

Wie is Martijn van de Berg? 

Martijn is een succesvolle vastgoedondernemer. In de loop van de jaren heeft hij zijn vastgoed imperium steeds verder kunnen uitbouwen waardoor hij nu financieel vrij is. Om zijn ervaringen en kennis te delen heeft hij samen met zijn vrouw Helena de Vrijheid Vastgoed cursus ontwikkelt. Dit doet hij allemaal onder het bedrijf vrijheidvastgoed B.V.

Martijn heeft zijn vrouw Helena leren kennen in Praag waar hij destijds woonde. De vonk sloeg al snel over en ze maakten leuke toekomst plannen zoals reizen maken, trouwen en een gezinnetje stichten. 

Echter had Martijn een gat in zijn hand en geen financiële kennis met als gevolg dat hij na zijn studie een schuld van maar liefst 30,000 euro had.

Het was voor Martijn en Helena duidelijk dat ze eerst van hun schuld af wouden voordat ze zouden beginnen met hun toekomstplannen. 

Martijn had naar zijn idee een geweldige idee om zijn schuld te kunnen aflossen. Hij dacht in plaats van elke maand zijn schuld af te lossen, het geld opzij te zetten en mee te investeren om zo in één keer zijn schuld te kunnen afbetalen. De rente op zijn studieschuld lag namelijk dermate laag waardoor het inderdaad best een slim plan leek. 

Ondertussen had hij in Praag een Nederlander ontmoet dat naar eigen zeggen een goed product had en hem wel kon helpen, waardoor Martijn in goed vertrouwen met hem in zee is gegaan en iedere maand 900 euro betaalde met het idee dat hij na 15 maanden het geld eruit kon halen met een flink rendement om zo zijn schuld af te kunnen betalen.

Alleen na 15 maanden kwam Martijn erachter dat zijn handtekening 7 keer vervalst was en hij flink was opgelicht en al zijn geld kwijt was. 

Dit was dan ook een flinke wake up call voor Martijn en gek genoeg bedankte hij de persoon die hem heeft opgelicht. 

Hij wist dat het anders moest en dat hij niet zo maar zijn geld aan anderen moest geven, maar zelf aan de bak moest gaan.

Hij is vervolgens in zichzelf gaan investeren en werd al snel razend enthousiast over vastgoed. 

Hij is hier samen met Helena goed voor gaan zitten en in hartje zomer 2018 hadden ze samen hun eerste pand gekocht en inmiddels hebben ze in anderhalf jaar 10 panden gekocht en zijn ze nu financieel vrij met een vermogen van 1,6 miljoen euro dat groeiende is. 

Helena en Martijn van den Berg
Gegevens Martijn van den Berg

 • Bedrijfsnaam: Vrijheidvastgoed B.V.
 • Adres: Huizermaatweg 19
 • Postcode: 1273NA
 • Plaats: Huizen
 • KVK-Nummer: 70901864
 • Email: info@vrijheidvastgoed.nl


Facebook


Youtube


Instagram


Linkedin

Gratis E-book van Martijn van den Berg

Om je kennis te laten maken met beleggen in vastgoed heeft Martijn een E-book gemaakt die jij gratis kunt downloaden.
Hij laat jou 12 mogelijke manieren zien hoe je kunt beginnen met het beleggen in vastgoed zelfs zonder eigen geld.
Natuurlijk ga je met dit e-book niet een vastgoed imperium opbouwen dat zou namelijk te mooi om waar te zijn, maar het geeft je wel een goed beeld om te bepalen of vastgoed iets voor jou is.
gratis e-book martijn van den berg

 • Waarom zou je willen beginnen met vastgoed? Martijn legt in zijn E-book uit waarom.
 • Je hebt geen geld nodig om te beginnen met vastgoed. Martijn legt je uit dat je niet vermogend hoeft te zijn.
 • Kom er achter hoe Martijn in 1,5 jaar 10 huizen gekocht heeft en nu financieel vrij is.


Klik hier voor het Gratis E-book

Redenen om te beginnen met vastgoed

We zitten in een tijd waar er meer vraag dan aanbod op de woningmarkt is en dit zal hoogst waarschijnlijk nog jaren gaan duren. Het is dan ook zeer interessant om je te gaan verdiepen in vastgoed.

Het is niets voor niets dat de meeste mensen in de Quote 500 iets met vastgoed doen. Vastgoed laat je geld namelijk groeien. 

Je kunt dan ook beter gisteren dan vandaag starten met vastgoed, mits je natuurlijk weet wat je moet doen. Dan nu de redenen waarom je zou starten met vastgoed.

 • Spreiding van inkomstenbronnen bied meer zekerheid: De meeste mensen hebben maar één inkomstenbron uit een vaste baan. Maar we leven in vrij onzekere tijden waardoor grote werkgevers kwetsbaar kunnen zijn, terwijl je misschien wel afhankelijk bent van die ene inkomstenbron. Het is dan ook verstandig om je vermogen te verspreiden waardoor je altijd een inkomen zult hebben. Want verlies jij bijvoorbeeld je baan? Dan heb je nog altijd inkomsten uit je vastgoed.
 • Er is altijd vraag naar woningen waardoor investeren in vastgoed relatief veilig is: Vastgoed is een relatief veilige investering ten opzichte van cryptocurrency en aandelen. Mensen hebben namelijk een plek nodig om te wonen. Vooral in Nederland is de vraag naar huizen torenhoog. We wonen in een land dat dichtbevolkt is met meer mensen dan woningen.
 • Beter rendement dan je geld op de bank laten staan: Vanwege de inflatie is geld steeds minder waard, bovendien is de spaarrente vrijwel 0% waardoor sparen op de bank geen zin meer heeft. Je kunt dan ook beter je geld investeren in een bepaalde assets zoals vastgoed om je geld sneller te laten groeien en ook zijn waarde te blijven houden. Natuurlijk zitten er altijd wel risico’s aan vastgoed want de woningmarkt kan ook zakken, maar zoals de woningmarkt al tientallen jaren laat zien is er garantie op groei en kans op veel groei.


Ik wil direct actie ondernemen en korting op de Vastgoed Academy

Vastgoed is een veel betere keuze dan aandelen en cryptocurrency

Als je vaker op mijn website hebt gekeken zou je kunnen weten dat ik investeer in cryptocurrency en ik raad ook zeker iedereen aan om hier naar te gaan kijken, want er valt ontzettend veel rendement mee te halen.

Maar toch is investeren in vastgoed in mijn ogen een veiligere keuze dan cryptocurrencies en aandelen. Het bied namelijk een stuk meer zekerheid. Aandelen en vooral cryptocurrencies zijn nogal gevoelig voor koersschommelingen en bieden daarom minder zekerheid. 

Volgens Martijn van den Berg is vastgoed ook de beste manier om op termijn financieel vrij te worden en alles te kunnen doen in je leven wat je maar wilt.

Echter is het wel zo dat er bij vastgoed meer bij kijken komt, dan bij het investeren in cryptocurrencies en aandelen. Maar daarvoor hebben we natuurlijk de Vrijheid Vastgoed cursus van Martijn van de Berg.

In de Vrijheid Vastgoed cursus gaat Martijn zijn kennis met jou delen. En leert jou van A tot Z volgens zijn roadmap hoe jij je eigen vastgoedportefeuille kunt bouwen en opschalen. 

Gratis Training de Vastgoed Academy

Volg de gratis training waarin Martijn uitlegt hoe hij met Vastgoed financieel vrij geworden is en vraag een gratis strategiegesprek aan om weer te weten te komen over de Vrijheid Vastgoed Academy en vastgoed in het algemeen. 


Ga naar de Gratis Training

Martijn van den berg
Normaal

10000
Nu tijdelijk voor: €997,-

Start met de Vrijheid Vastgoed Academy

Inhoud van de Vrijheid Vastgoed Academy

Om jou een goed beeld te geven over de Vrijheid Vastgoed Academy heb ik de cursus volledig doorlopen en zal ik in het kort beschrijven waar de Vrijheid Vastgoed Academy over gaat en wat je kunt verwachten van het lesmateriaal tijdens de cursus.

De cursus is opgebouwd in 12 verschillende modules bestaande uit 50 lessen met meer dan 20 uur videomateriaal. Daarnaast krijg je nog verschillende belangrijke bijlagen en huiswerkopdrachten. Deze huiswerkopdrachten zijn belangrijk om te maken, hiermee weet je namelijk hoeveel je hebt opgestoken van de lessen. 

Volgens een roadmap zal Martijn jou stap voor stap leren hoe jij net als hem ook succesvol kunt worden in vastgoed. 

De cursus is gebouwd op het e-learning software Huddle. Op deze software worden tegenwoordig de meeste cursussen gebouwd. Mede door de Huddle software ziet de cursus er gelikt en zeer professioneel uit. Ik kan dan ook wel stellen dat de Vastgoed Academy van hoge kwaliteit is. 

Module 1: Introductie

De introductie module bestaat uit een welkomstvideo en 2 lessen waar in je Martijn leert kennen. In de welkomstvideo is Martijn zelf in beeld en feliciteert hij jou met het investeren in jezelf en vertelt hij wat je kunt verwachten van deze cursus. 

in les 1 ga je in een video van net geen 10 minuten Martijn leren kennen. Zo vertelt hij je hoe hij samen met zijn vrouw Helena in de wereld van vastgoed is terecht gekomen en wat ze daarvoor allemaal hebben meegemaakt. 

Les 2 is een 19 minuten durende waarin Martijn jou vertelt wat je gaat leren in de cursus, hoe je het beste kan leren en in welke volgorde dit is. Zo laat hij jouw een roadmap zien waarin je van groot naar klein gaat. Je leert bijvoorbeeld een stukje over de geschiedenis van vastgoed om daarna al snel te gaan naar de Nederlandse markt. 

Ook leer je naar jezelf te kijken, wat wil je, wat zijn je dromen en waarom wil je in de vastgoed? En wat is voor jou de ideale stad of omgeving om in te gaan beleggen? 

Ik vind het fijn dat Martijn uitgebreid de tijd genomen heeft genomen voor zijn introductie module want zo leer je Martijn kennen en voelt het al snel wat persoonlijker, ook dat hij in beeld is tijdens zijn welkomstvideo is misschien maar iets kleins, maar het geeft wel een vertrouwt gevoel. 

introductie de vastgoed academy

Module 2: De Bouwgrond

De module bouwgrond bestaat uit 7 lessen. Deze module gaat over de historie van vastgoed, de Nederlandse vastgoedmarkt, wat zijn de kansen, trends, strategieën en je vind een stappenplan die je als belegger de hele tijd volgt.

Martijn gaat in op de betekenis van vastgoed en vertelt hij je dat er altijd vraag is naar vastgoed omdat we nu allemaal ergens moeten wonen of ergens anders voor nodig hebben zoals voor werk.

Hij vertelt je iets over de historie van vastgoed en gaat hij in op de verschillende soorten en maten van vastgoed.  

Daarnaast vergelijkt hij vastgoed met andere investeringen en legt hij uit wat vastgoed nou zo goed maakt ten opzichte van investeringen zoals cryptocurrency. Dit laat hij zien aan de hand van een tabel.

Maar Martijn vertelt ook waar je op moet letten wanneer je gaat investeren in vastgoed. Dit is zeer belangrijk want het gaat uiteindelijk wel om jouw geld. 

In les 2 wordt er op de Nederlandse huizenmarkt ingegaan. Hoeveel woningen er zijn, wat er tekort aan woningen zijn en waarom dit de komende jaren nog zal blijven en misschien nog extremer zal worden. En wordt er ingegaan op de stijging van koopwoningen en huurprijzen en nog wat andere zaken die te maken hebben met de huizenmarkt.

Binnen vastgoed heb je verschillende soorten vastgoed. Welke 4 dit zijn en wat dit precies inhoud ga je hier leren. En hoe zit het vastgoed cyclus in elkaar?

En wat zijn de huidige trends op de Nederlandse markt? Wat zijn de kansen in vastgoed en hoe gaat de toekomst van vastgoed eruit zien? Gaat Blockchain technologie bijvoorbeeld een rol spelen in de toekomst om vastgoed eenvoudiger te maken?

Wist je overigens dat je op meerdere manieren geld kunt verdienen met vastgoed? Welke strategieën dit zijn krijg je te zien in de 5e les van deze module.

Met een stappenplan laat Martijn jouw op een zo’n simpele mogelijk manier zien hoe een investerings-stappenplan eruit ziet. Dit is een cyclus dat je constant zal herhalen.

Aan het einde van de module krijg je nog een samenvatting en krijg je een huiswerkopdracht mee.  

Module 3: Een goede fundering

Deze module heeft niets te maken met vastgoed zelf te maken, maar gaat over een stukje mindset, dit moet je niet onderschatten en raad ik ook altijd aan om te volgen. Zonder een goede mindset kom je er namelijk niet. 

Je kunt bijvoorbeeld wel deze vastgoed cursus kopen, maar uiteindelijk zul je daarna zelf actie moeten ondernemen en dat is waar het vaak mis gaat bij mensen. 

Je gaat onder andere werken aan je doelen, je strategie bepalen en je komt erachter wat voor soort investeerder je bent. 

Om een goede mindset te hebben is het goed om rust in je hoofd te hebben en daarom ook alles financieel op een rijtje te hebben. Je wilt namelijk ten alle tijden stress voorkomen. 

Financieel management gaat daarom ook zeker aan bod komen. Want voor je in vastgoed gaat is het belangrijk om te weten wat je financiële basis is. Hoeveel bezit je en hoe denk je een passief inkomen te realiseren?

Module 4: Vind je eigen Goudmijn

Ik had het net toch over actie ondernemen? Dat is wat je gaat doen in deze module. Je gaat namelijk actief op zoek naar je eigen goudmijn. 

Naar mijn mening begint het hier echt leuk te worden. Je gaat op onderzoek uit om de juiste dorp/stad en huizen/panden te vinden. Dit is een tijdrovend proces maar wel belangrijk,

Om uiteindelijk jouw eerste object te kopen met als doel om te gaan verhuren of te verbouwen en daarna door te verkopen. Het is maar net wat je wil. Met mijn linker handen zou ik het in elk geval wel weten, VERHUREN!

Om de marktwaarde van je toekomstige goudmijnen te weten ga je leren hoe je de waarde van een object kunt bepalen en leer je hoe je off markt-deals kunt vinden. Dit zijn vastgoed deals die je niet kunt vinden via Funda of waar dan ook. Deze deals zijn als vastgoedondernemer veel interessanter omdat het beter, goedkoper en meer rendement op te halen is.  

Je krijgt ook een flyer die Martijn en Helena zelf gebruiken en hun portfolio mee hebben opgebouwd. Dit wordt in de module ook wel de winnende flyer genoemd. Dit is dan ook zeer waardevol. 

Module 5: Deal or no Deal

In module deal or no deal leer je de belangrijkste berekeningen in vastgoed, wat je exit strategie is want dit moet je al weten voordat je vastgoed gaat kopen. Hoe onderhandel je, doe je een bod? Hoe ga je om met de makelaar? En hoe sluit je een deal waar je het meeste rendement op krijgt. 

Iets wat belangrijks is om te weten is hoe je de huurprijs berekent. De berekening baseer je op een aantal factoren. Martijn zal jou stuk voor stuk uitleggen welke dit zijn.

Of je de juiste deal maakt kun je opmaken uit bepaalde formules. Formules vinden mensen vaak lastig te begrijpen, maar de formules in vastgoed zijn op zich goed te begrijpen. Maar je moet er zeker even goed voor zitten tenminste ik wel. 

Wanneer je vastgoed koopt wil je er natuurlijk mee verdienen en maximale rendement behalen. Hiervoor moet wel alles in orde zijn. Iets wat bijvoorbeeld steeds belangrijker wordt is de energielabel van een woning.  Wat je ook moet weten is de WOZ waarde van een huis en hoe het zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Waarom je dit moet weten zal Martijn jou uitgebreid uitleggen.

Verder leer je hoe je via een puntentelling systeem er achter kunt komen hoeveel huur jij kan vragen voor een woning of pand. Hoe dit werkt en hoe je dit doet en kunt testen op je eigen woning zal Martijn jou leren in les 3.  

En tenslotte leer je in deze module waar je rekening mee moet houden als je een object gaat bezichtigen, hoe je moet bieden, onderhandelen en uiteindelijk kopen wanneer alle lichten op groen staan. 

Module 6: Show me the money

Voordat ik de cursus kocht vond ik dit onderwerp het meest interessant en ik denk dat het ook geldt voor heel veel van jullie. Want hoe kun je starten met vastgoed als je weinig tot geen geld hebt? 

Martijn vertelt dat het geld bijna letterlijk voor het oprapen ligt, terwijl veel mensen denken dat geld het allermoeilijkste onderdeel is binnen vastgoed. Maar door de juiste mindset te hebben en kennis te vergaren in de Vastgoed Academy zul je merken dat het helemaal niet zo moeilijk is als dat je zou denken. Als je maar actie gaat ondernemen.

Martijn laat jou in deze module dan ook allerlei verschillende strategieën zien die hij zelf ook toepast of in het verleden heeft toegepast om jouw vastgoed portfolio te creëren en op te schalen.

Je leert onder andere het verschil tussen goede en slechte schulden. Slechte schulden wil je te allen tijde voorkomen, maar er bestaan ook goede schulden waar jij uiteindelijk je voordeel mee kunt doen en zo je vermogen kan laten groeien. Uiteraard allemaal op een verantwoorde manier. 

Een manier om te starten met vastgoed of uit te bouwen is het gebruiken maken van crowdfunding. Dit is een tijdelijke oplossing en niet voor de lange termijn en zorgt ook niet voor het beste rendement want de kosten liggen ook wat hoger dan bij de bank. Maar het kan je wel het eerste zetje in de goede richting geven. Hoe je dit precies aanpakt zal Martijn je uitgebreid uitleggen.

Ook leert Martijn je een strategie waarbij je de overwaarde van je huis kan gebruiken om een groot deel van jouw vastgoed portfolio mee te financieren. 

Er zijn zoveel manieren om aan geld te komen, als je maar creatief bent en het natuurlijk op een verantwoorde manier doet. 

Module 7: Slim zijn

Deze module is voor een gedeelte met name leuk voor mensen die het leuk vinden om te verbouwen. Je leert namelijk hoe je jouw vastgoedobject slim kunt verbouwen en meer waarde kunt geven. 

Natuurlijk is het voor de mensen met linkerhanden die het niet zelf zullen verbouwen zoals ik ook interessant, maar zal het wel wat meer kosten omdat je in sommige gevallen een aannemer zult moeten inhuren echter zal de waarde zoveel meer zijn waardoor je nog altijd genoeg rendement behaalt. 

Overigens zijn er ook nog andere manieren om meer waarde aan je vastgoedobject te geven wat je ook zult leren in deze module.

Verder leer je vooral saaie, maar wel belangrijke en noodzakelijke dingen. Zoals wet en regelgeving, verzekeringen, administratie en uiteraard de belastingdienst.

Ga je hier dan ook flink in verdiepen want het zal je in de toekomst flink wat stress voorkomen als jij weet hoe dit allemaal in elkaar zit. Ook in het geval je het aan een boekhouder zal uitbesteden is het goed om ook zelf kennis te hebben over deze zaken. 

Module 8: Verhuren zonder hoofdpijn

Je wilt met vastgoed beginnen zodat je meer vrijheid kunt creëren voor jezelf, het laatste wat je dan ook wilt is hoofdpijn krijgen van het verhuren van je vastgoedobjecten. 

Ken je het programma Horrorhuurders & Huisjesmelkers? Alles wat daar in voorkomt wil je absoluut niet meemaken. In deze module leer je dan ook hoe je jouw panden kunt verhuren zonder er al te veel werk aan te hebben, hoe je het op een goede manier kunt verhuren en leer je hoe je bepaalde type huurders kunt herkennen en wat de beste doelgroep voor jouw vastgoedobject is. 

Want het laatste wat je wil hebben is huurders die niet betalen of een regel rechte zooitje maken van je pand met hoofdpijn als gevolg. 

Om het je ook gelijk wat makkelijker te maken krijg je voorbeeld teksten en formulieren voor huurders die je kunt gebruiken voor je eigen vastgoedobjecten. 

Daarnaast leer je hoe je uiteindelijk alles kunt uitbesteden zodat zoveel mogelijk op de automatische piloot gaat en jij een passief inkomen zult opbouwen en kunt verhuren zonder hoofdpijn. 

Module 9: Bouw je eigen stad

Dit is de laatste echte module in de Vastgoed Academy. In deze module leer je hoe jij je eigen vastgoedimperium kunt bouwen. Je leert hoe je alles kunt automatiseren en kunt opschalen zodat je als het ware een eigen stad kunt bouwen. 

Dit is wat heel veel vastgoed magnaten doen. Een voorbeeld hiervan is Vasco Rouw. Vasco is ook wel bekend van de Miljonairsclub en had op een gegeven moment maar liefst 110 huizen in Emmen. Dat is nog eens een eigen stad bouwen. 

Een belangrijk onderdeel in het opschalen van je vastgoedimperium is netwerken. Martijn vertelt je hoe je dit doet en waar je dit moet doen. Enkele voorbeeld om te netwerken is bijvoorbeeld naar een netwerkevent te gaan of gebruik te maken van visitekaartjes. Maar er zijn nog veel manieren dat Martijn met je zal bespreken. 

Daarnaast behoed Martijn je ook van enkele fouten die hij en zijn vrouw zelf gemaakt hebben in hun vastgoed journey. Dit is zeer waardevol omdat jij deze fouten nu kunt voorkomen. 

Module 10: Kennisbank

Deze module bestaat uit niets meer dan een zip bestand van maar liefst 154 mb met allerlei artikelen over vastgoed. Dit vind ik persoonlijk superhandig omdat je alle benodigde informatie in 1 database hebt. 

Module 11: FQA en Succeswens

Module 11 bestaat uit een korte video van anderhalf minuut waarin Martijn jouw vertelt dat het einde van de cursus pas het begin is voor jou. Je hebt nu alle kennis en weet welke stappen je moet nemen om je eerste vastgoedobject te kopen. 

Hij wenst je met deze video succes en motiveert je om er een succes van te maken. Ik vind dit een leuke toevoeging omdat dit het wat persoonlijker maakt. 

Module 12: Een steengoede mindset

Een steengoede mindset is een must wanneer je een ondernemer wilt worden. In deze module van een half uur leer je hoe je jouw mindset in combinatie met de kennis die je hebt opgedaan in de Vastgoed Academy kunt perfectioneren. 

Ik vind het ergens wel apart dat je deze module krijgt na de succeswens van Martijn, maar goed daar zal wel een reden voor zijn. Het maakt tenslotte ook helemaal niets uit het is alleen wat verwarrend in mijn ogen. 

Wat krijg je nog meer bij de Vastgoed Academy? 

Je zou natuurlijk kunnen denken dat het vooral om de videocursus van De Vastgoed Academy gaat en dat is ergens natuurlijk ook zo want hier betaal je voor. Maar de cursus biedt nog zoveel meer waarde dat ik hieronder met je zal delen. 

Wekelijkse groepscoaching van Martijn van den Berg

Iets wat ik misschien wel het meest waardevolste vind van De Vastgoed Academy is de wekelijkse groepscoaching van Martijn. Normaal gesproken zou je honderden euro’s per sessie moeten betalen terwijl je nu wekelijks voor een éénmalig bedrag coaching krijgt van een vastgoedmagnaat. 

Samen met andere leden kun je hem vragen stellen over alles wat met vastgoed te maken heeft en met elkaar discussieren. Hij zal dan ook echt jouw coach worden. Maar je hoeft geen vragen te stellen je kunt ook gewoon deelnemen aan de groepscoaching en leren van anderen. 

Het is overigens ook mogelijk om de groepscoachingsessie terug te bekijken in het geval je er niet bij kunt zijn. Dit kun je doen door naar module 13 van de videocursus te gaan. 

coachingcall de vastgoed academy

De Vastgoed Academy Family Community

Wanneer je de cursus aanschaft krijg je ook toegang tot De Vastgoed Academy community. Op dit moment loopt dit via een besloten Facebook groep.

De community is zeer levendig. Zo stelt menig lid zich voor via een video en wordt er door zowel Martijn als leden actief gereageerd op vragen van leden en worden er ook bijna elke dag resultaten gedeeld. 

De community heeft in mijn ogen dan ook een versterkende werking en tilt iedereen naar een hoger niveau. Want het werkt namelijk motiverend wanneer anderen dankzij de cursus hun eerste pand kopen, waardoor je ook bevestigingen krijgt dat het echt werkt in het geval je twijfels begint te krijgen. 

Op de foto hieronder kun je zien dat ik op 18 februari ben toegevoegd aan de De Vastgoed Academy community samen met nog een aantal andere leden waarvan ik de achternamen vanwege privacy verwijderd heb.

De Vrijheid Vastgoed Family Members

De Cashflow Calculator Tool

Wat minstens zo waardevol is als de community of misschien nog wel waardevoller is de cashflow calculator tool. 

Wanneer je de excel sheet opent komt er misschien veel op je af qua getallen, maar deze tool helpt je enorm en maakt het je zoveel makkelijker om beslissingen te maken.

Het laat namelijk aan de hand van keiharde cijfers zien of het wel of niet slim is om een pand te kopen. Op deze manier kun je aan de hand van cijfers een goede onderbouwing geven waarom iets wel of niet goed is. 

Ook laat het zien hoeveel je rendement zal zijn en wat je winst op de lange termijn zal zijn. 

Het is een zeer waardevolle tool waarmee je puur op cijfers een goed inzicht krijgt over je vastgoed carriere. 

vrijheid vastgoed calculator

Hefboom Roadmap

De extratjes die je krijgt bij de Vrijheid Vastgoed cursus liegen er niet om want ook dit is weer een toppertje naar mijn mening. 

Via deze tool kan je namelijk bekijken welke financiering het beste bij jou en het vastgoedobject dat je wilt kopen past. 

Hoeveel eigen middelen heb je nodig, wat is het rentepercentage op je financiering en wat heeft dat voor gevolgen van je cashflow? 

Door dit te weten zul je niet voor onaangename verassingen komen te staan, weet je altijd waar je aan toe bent en zul je geen slapeloze nachten krijgen. 

Live meetings met Martijn van den Berg en leden van de Vrijheid Vastgoed community

Helaas is deze bonus op dit moment van schrijven niet van toepassing aangezien we nu al een jaar in lockdown zitten en het lijkt erop dat we de ook de komende tijd nog geen versoepelingen zullen hebben. Dus live meetings zijn op dit moment onmogelijk.

Maar normaal gesproken is er 4x per jaar een live meeting met Martijn en andere community leden van de Vrijheid Vastgoed. 

Zodra er weer evenementen georganiseerd mogen worden zal Martijn dit dan ook snel met zijn team gaan doen waardoor er weer genetwerkt kan worden en kennis wordt opgedaan. 

Ervaring met de Vrijheid Vastgoed cursus (De Vastgoed Academy)

De Vrijheid Vastgoed cursus is de leidende cursus op het gebied van vastgoed in Nederland en Belgie, maar wat vinden mensen nou eigenlijk van de cursus en wat vind ik er persoonlijk van? 

Mijn eigen ervaring en mening over de Vrijheid Vastgoed cursus

Ik ben een groentje op het gebied van vastgoed, voor mij was het dan ook een compleet nieuwe wereld waar ik mij in ben gaan verdiepen.

Maar Martijn heeft met zijn roadmap een duidelijk stappenplan neergezet dat goed te volgen en te snappen is. 

Mijn interesse in vastgoed is alleen maar gegroeid en ik wil er dan ook zeker wat mee gaan doen na het volgen van deze cursus. 

Wat ik supertof vind is dat Martijn niet zo maar een cursus in elkaar heeft gezet, maar iedereen tot zijn vermogen wil helpen om een succesvol vastgoed imperium te bouwen. 

De wekelijkse coaching calls op maandagavond van 19:30 tot 21:00 vind ik dan ook zeer waardevol. Het blijft ook interessant omdat er elke keer wel iets nieuws is zo is er regelmatig een gastspreker.

Wat vinden anderen van de Vrijheid Vastgoed cursus? 

Waar ik ook rond kijk op het internet zie ik dat vrijwel iedereen positief is over de Vrijheid Vastgoed cursus en dat zijn er nogal wat mensen. 

Eén persoon die mij gelijk opviel was Harm van Wijk. Harm is een zeer bekende beleggingsexpert in Nederland die al meerdere keren op tv is geweest. Hij heeft zelf ook een cursus genaamd de Trading Navigator Methode waarin hij mensen leert te beleggen. 

Harm is zeer positief over de cursus van Martijn zoals je hier onder in de video kunt zien. En als een man als Harm met zijn kennis het een goede cursus vind en waarde ziet in vastgoed dan moet je het op zen minst serieus nemen. 

[review]

Starten met vastgoed

Wil je beginnen met vastgoed? Onderneem dan direct actie en maak gebruik van de 48% korting Of volg de gratis training als je nog niet helemaal zeker bent.


Ga naar de Gratis Training

Martijn van den berg
Normaal

10000
Nu tijdelijk voor: €997,-

Start met de Vrijheid Vastgoed Cursus

Vrijheid Vastgoed Review – Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van de Vrijheid Vastgoed Academy?
Op dit moment is de prijs van de cursus 997 euro,-, maar het is ook mogelijk om in 3 termijnen van 397 euro,- te betalen echter zal dit je wel 194 euro,- meer kosten.
Niet goed geld terug garantie op de Vrijheid Vastgoed Academy?

Uiteraard geeft Martijn jou ook de kans om binnen 14 dagen een niet goed geld terug garantie aan te vragen in het geval je niet tevreden bent over de cursus of van gedachten bent veranderd. Wat wel belangrijk is om te vermelden is dat je niet meer dan 5 video’s mag bekijken, doe je dit wel dan heb je geen recht meer op een niet goed geld terug garantie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest