Vasco Rouw | Van Vasco Games naar Miljonairsclub (Episch)

vasco rouw

Gamemaker, investeerder, ondernemer en miljonair. Ik heb het over de Epische Vasco Rouw

Een nuchtere, vriendelijke, behulpzame en goedlachse Drentenaar uit Emmen die op zijn 26e al miljonair werd door het succes van zijn gamebedrijf Vasco Games.

Tegenwoordig heeft hij geen gamebedrijf meer, maar zit hij in de vastgoed en is hij samen met rapper Boef de Miljonairsclub begonnen om anderen te helpen naar de weg van financiële vrijheid.

Maar wie is Vasco nou eigenlijk, hoe is hij begonnen met zijn gamebedrijf en hoe is de Miljonairsclub ontstaan? Je leest het in mijn bio over Vasco Rouw…

Wie is Vasco Rouw?

Vasco Rouw is op 06-01-1988 geboren en getogen in Emmen. Hij woont nog altijd in Emmen samen met zijn vriendin Tamara en 3 kinderen.

Op zijn 13e is Vasco begonnen met het maken van games. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een eigen succesvol bedrijf genaamd Vasco Games met meer dan 1 miljard downloads, met als resultaat dat het bedrijf was uitgegroeid tot grootste gamebedrijf van Nederland.

Tegenwoordig heeft hij zijn bedrijf Vasco Games niet meer, maar is Vasco bezig met zijn online platform The Miljonairsclub waar hij mensen helpt om financieel vrij te worden. Dit doet hij inmiddels samen met rapper Boef. 

Je kunt een lidmaatschap afsluiten om toegang te krijgen tot diverse online modules en offline events met onder andere bekende mensen zoals Victor Mids en Kjeld Nuijs. 

Mijn ontmoeting met Vasco Rouw

Een aantal jaar geleden heb ik Vasco mogen ontmoeten op een wel hele grappige manier. Eén van mijn beste vrienden werkte enkele jaren geleden voor Vasco zijn bedrijf Vasco Games in Emmen.

Nou had hij had tijdens een vrijdagavond borrel samen met Vasco en collega’s gezegd dat hij wel even vanuit zijn eigen woonplaats naar Emmen zou lopen wat volgens Google Maps 55 km is.

Dit moet je natuurlijk niet tegen Vasco zeggen want hij daagde mijn beste vriend uit om dit te doen. Als hij het tot een succes zou volbrengen zou hij 250 euro van Vasco krijgen.  Mijn beste vriend nam de uitdaging aan, maar al snel dacht hij dit wil ik helemaal niet in mijn eentje doen. 

Dus kwam hij op het idee om mij een whatsapp te sturen met de vraag: of ik zin had om samen met hem te wandelen naar Emmen, waarop ik natuurlijk ja zei zonder ook maar enigszins na te denken.

Ergens in november 2015 (exacte datum weet ik niet meer) was het zover, rond 9 uur in de ochtend vertrokken wij vanuit onze woonplaats naar Emmen om vervolgens rond 9 uur ’s avonds aan te komen bij Vasco Games.

Mijn beste vriend belde Vasco op met het bericht dat we er waren en eventjes later kwam Vasco aan rijden met zijn witte Audi. Hij was enigszins verbaast dat we het echt gedaan hadden en moest er hartelijk om lachen.

Daarna hebben we op het bedrijf  nog even een biertje met elkaar gedronken wat erg gezellig was. 

Een maandje later heb ik het geld mogen ontvangen en hebben we oud en nieuw extra goed gevierd. Nog bedankt Vasco :D.

Vasco Games sponsor van ons voetbalteam

Een paar jaar lang, heb ik samen met mijn vrienden een zaalvoetbal team gehad, met Vasco Games als sponsor.

Vasco Games shirt

Vasco is een familieman

Voor Vasco is zijn gezin het allerbelangrijkste.

Hij heeft een relatie met zijn vriendin Tamara met wie hij 1 kind heeft en de tweede opkomst is.

Daarnaast hebben Vasco en Tamara nog 2 kinderen uit andere relaties die ook vaak bij ze zijn. 

Vasco werd ongepland op zijn 19e vader. Dit was het moment dat het besef kwam dat hij iets moest maken van zijn leven en is zich vanaf toen volledig gaan focussen op zijn business om zijn gezin te kunnen onderhouden.

Uiteindelijk kostte het harde werken juist zijn relatie waarvoor hij juist zo hard was gaan werken. 

Inmiddels heeft Vasco de balans tussen werk en gezin gevonden en woont hij samen met Tamara en zijn kinderen in een prachtige woning in Emmen. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vasco Rouw (@vascorouw)

Vasco is een vrijgevend mens

Vasco is niet alleen een hele goede zakenman, maar het is ook een ontzettend fijn mens die mensen die het moeilijk hebben graag helpt.

Vasco weet als geen ander dat hij in de positie zit om mensen te kunnen helpen. Dat hij mensen kan helpen en een glimlach op hun gezicht kan zetten vind hij het allermooiste. 

Zo heeft Vasco geld gegeven aan ernstig zieke kinderen om hun laatste wens in vervulling te kunnen brengen.

Ook heeft hij meegedaan aan het programma Steenrijk Straatarm. In Steenrijk Straatarm ruilen twee families één week lang van huis, budget en leven.

Vasco zijn gezin ruilde met de familie Zark die het niet zo breed hebben. In 2013 kreeg de vader van het gezin Daniel een ongeluk door een epileptische aanval waarbij hij zijn rug brak. 

Daniel knokte zich terug en deed er alles voor om weer te kunnen lopen voor zijn kinderen. Echter heeft hij door het ongeluk wel beperkingen en flink wat inkomsten misgelopen. Het gezin zat zelfs een tijdje in de schulden, die inmiddels wel weer waren afbetaald, echter moet het gezin nog altijd rondkomen van 70 euro per week. 

Vasco kwam gedurende de week erachter dat de auto van het gezin het niet deed wanneer het regende.

Dus besloot Vasco het gezin te verrassen met een nieuwe auto. Dit tot grootte vreugde van het gezin.

Ook op twitter kreeg Vasco ontzettend veel positieve reacties over zijn gulle gebaar.

Wat ik zo fijn vind aan Vasco is dat hij zo lekker normaal is gebleven en zich ondanks zijn status en geld.

Vasco Rouw in de media

Vasco Rouw is inmiddels al aardig wat keren in de media geweest met zeer leuke of waardevolle podcasts en interviews. 

Interview: Noord Z met Vasco over zijn bedrijf Vasco Games 

Eén van zijn eerste interviews was in de periode toen hij nog zeer actief en succesvol was met Vasco Games.

Dit interview gaat dan ook over zijn succes met Vasco Games, wat het bedrijf nou precies doet en hoe het ontstaan is.  

Wat leuk om te zien is dat Vasco helemaal nog niet zo gewend was aan de media en uit zijn comfortzone moest stappen. Ook kun je in dit interview duidelijk horen dat Rouw een echte Drentenaar is.

Interview: Follow Your Wind met Vasco over beleggen naar Financiële vrijheid

Dit is een zeer interesse video voor iedereen die interesse heeft in beleggen en geld wil laten werken en vooral hoe je dit moet doen. 

Podcast: Bereik je doelen podcast met Maike Van Meulen

In deze korte podcast gaat Vasco in op de coronacrisis en wat dit juist voor kansen biedt om meer geld te verdienen.

Podcast: Joshua Kaats met Vasco Rouw over investeren in vastgoed

Dit is een hele vette podcast tussen Joshua Kaats en Vasco Rouw met zeer waardevolle informatie over investeren en vastgoed.

Vasco Rouw is de mentor van Joshua, maar Joshua heeft ook Vasco weer geholpen bij het opzetten van zijn platform The Miljonairs Club. 

Samen hebben ze ook een video bonus gemaakt voor de High Ticket Dropship Academy van Joshua. 

Helaas kan ik je deze video niet laten zien, hiervoor zal je namelijk de cursus moeten aanschaffen. 

Vasco Games van het begin tot het einde

vasco games logo

Het leven van Vasco is vanaf zijn jeugd al anders dan de meeste mensen. 

Op zijn 13e begon hij puur uit verveling en interesse met het ontwikkelen van een game.

Uiteindelijk was deze game het begin van Vasco Games met uiteindelijk meer dan 100 werknemers. 

Hoe dit allemaal is ontstaan en waarom zijn moeder de reden is van zijn eerste grote succes ga je nu lezen. 

Op zijn 13e had Vasco Rouw al een eigen online game Maffia Family

Net als veel andere jongeren zat Vasco op zijn 13e veel achter de computer, spelletjes te spelen op zijn slaapkamer. Op een gegeven moment stuurde een vriend van Vasco een tekstgebaseerde game genaamd Outwar. Vasco kreeg al snel het idee dat hij dit spel ook wel kon maken, ook al had hij niet enkele ervaring in het programmeren. 

Ondanks dat hij geen ervarinf had begon hij er toch aan en ging hij Googelen naar een login script om te downloaden en te installeren om er vervolgens mee aan te klooien. Stapsgewijs leerde Vasco zichzelf steeds meer te programmeren en uiteindelijk was het resultaat een eigen online game en dat op zijn 13e. 

De naam van het spel was Maffia Family dat net als Outwar een tekstgebaseerde game is. Dit betekent dat het spel volledig bestaat uit tekst en plaatjes. Het doel van het spel was om de Don van de hele maffia familie te worden. 

Op dat moment was Vasco helemaal niet bezig met een business of geld verdienen. Hij had het spel puur gemaakt uit passie en hobby. 

Tegen alle verwachtingen in speelde er binnen no time 100,000 gamers zijn spel. Het gevolg was dat de hosting kosten de pan uit rezen. Zelfs zoveel dat het voor zijn ouders ook onmogelijk was om dit te kunnen te kunnen bekostigen. 

Ouders de basis van succes

In plaats van dat zijn ouders zeiden dat hij er mee moesten stoppen omdat de kosten te hoog werden zochten zijn ouders naar een oplossing. Zijn ouders motiveerden hem op zijn passie te volgen. Vasco is zijn ouders hier nog altijd heel erg dankbaar voor. 

Zijn moeder kwam zelfs met de gouden tip: Ze speelde namelijk online bingo waar je online kon opwaarderen via je mobiel om bingo te kunnen spelen. Dus vroeg ze aan Vasco of hij ook niet zoiets in het spel zou kunnen bouwen. Dit heeft Vasco vervolgens gedaan met het gevolg dat de euro’s kwamen binnen stromen en hij op zijn 15e al 5000 euro per maand verdiende. 

School was niets voor Vasco, lekker flaneren in de kroeg

Vasco had het niet zo op school, hij was veel aan het spijbelen en was in zijn puberteit nogal baldadig en kwam dan ook regelmatig in aanraking met de politie

Hij verdiende rond die tijd al 3000 a 5000 euro per maand en ging liever met zijn vrienden flaneren op feesten of in de plaatselijke kroeg in Emmen.  Al zijn geld wat hij verdiende ging dan ook op aan feesten en andere onzin. 

Uiteindelijk is Vasco 2x keer van school afgetrapt. Maar gelukkig mocht hij van de leerplichtambtenaar op zijn 15e al stoppen met school. Hij verdiende immers 3000 tot 5000 euro per maand en over een jaar zou hij toch niet meer leerplichtig zijn. (dat was blijkbaar nog zo in die tijd)

De mentors van Vasco waren het hier niet zo mee eens. Ze zeiden je kan nu wel veel geld verdienen, maar uiteindelijk komt er niets van jou terecht. Dit was natuurlijk een motivatie voor Vasco om te laten zien dat hij er wel zou komen. 

Uiteindelijk is Vasco van zijn 15e tot 19e zo gaan leven tot er een flinke verandering kwam in zijn leven.

Jong Vaderschap gaf structuur in het leven

De ouders van Vasco zagen dat hij geen structuur en stabiliteit in zijn leven had en maakte zich daar wel zorgen over. Dit probeerde ze op te lossen door een internetcafé te starten samen met Vasco. Zo zou hij namelijk wat meer ritme in zijn leven krijgen en niet elke nacht wakker zijn.

Dit hielp uiteindelijk niets want het internetcafé ging om 1 uur in de middag open en sloot om 12 uur ’s avonds. Daarna ging Vasco alsnog lekker met zien vrienden bier drinken en games spelen. Om de volgende dag om 12 uur ’s middags op te staan en een uur later weer te gaan werken en dat iedere keer. 

Het keerpunt in Vasco zijn leven was toen zijn toenmalige partner zwanger werd. Op dat moment dacht Vasco nu moet ik veranderen en mijn verantwoordelijkheid nemen.

Hij ging samen wonen met zijn toenmalige partner met wie hij op dat moment 2,5 jaar samen was. 

En is vanaf dat moment serieus werk gaan maken van zijn gamebedrijf omdat hij voor zijn gezin wou kunnen zorgen en iets wou nalaten aan zijn kinderen. 

Online bingo game

Op zijn 21e kwam zijn moeder met het idee of Vasco niet zelf een bingo game kon maken die zijn moeder jaren later nog altijd speelde. Vasco ging hier gelijk mee aan de slag en binnen 2 week had hij een eigen online bingo spel gemaakt in flash zonder dat hij er ook maar enig ervaring in had. 

In zijn bingo spel ging het ook om echt geld en na een half jaar had Vasco al een omzet van 80k en een winst van 40k per maand. Hij had namelijk vrijwel geen bedrijfskosten en had naast zijn ouders geen personeel in dienst. 

En dat al op 21 jarige leeftijd. Episch natuurlijk zoals Vasco zelf zou zeggen. 

Online bingo in grijs gebied 

Vasco is een vrij lange tijd doorgegaan met zijn online bingo alleen hij wist dat er op enig moment een einde aan zou komen omdat het officieel niet mocht. 

Op een gegeven moment kreeg Vasco dan ook een brief in huis van de justitie met de mededeling dat hij moest stoppen met zijn online bingo. 

Alleen Vasco is niet op zijn achterhoofd gevallen. Justitie had het namelijk specifiek over de .nl domeinnaam en niet de .com domeinnaam. 

Dus kwam het baldadige in Vasco weer eventjes naar boven en liet hij zijn .nl domein doorlinken naar het .com domein en is vervolgens vrolijk verder gegaan met zijn online bingo en geld verdienen. 

Omdat Vasco wel benieuwd was naar de worst case scenario’s besloot hij om een advocaat in te schakelen. Het ergste wat hem kon gebeuren was een taakstraf krijgen en dat is niet waar Vasco van wakker lag want dat had hij in zijn pubertijd al vaker moeten doen.

En hij kon mogelijk een boete krijgen van 10,000 euro, maar aangezien hij 40,000 euro winst per maand maakte kon hij daar ook niet van wakker liggen. En bovendien betaalde hij netjes de kansbelasting. Dus is hij gewoon doorgegaan. 

Vasco Rouw in Kassa

Als je zoekt naar Vasco Rouw dan is er een goede mogelijkheid dat je hem tegenkomt op Kassa. 

Dit gaat over een site van Vasco genaamd www.gotya.com, een vaardigheidsspelletjes site waar mensen spelletjes tegen elkaar konden spelen en geld mee konden verdienen. 

Bijvoorbeeld beide spelers zetten 1 euro in en de winnaar verdient 1,50 euro en 50 cent fee gaat naar gotya.com.

Op kassa werd door mensen geklaagd dat ze niet uitbetaald werden en dat Vasco daarmee een oplichter was.

Helaas werd er nog weleens vals gespeeld door spelers en in de regels van gotya.com stond dat als er een vermoeden van valsspel was er niet uitbetaald zou worden.

Vasco baalt overigens niet van deze onterechte beschuldiging, hij zegt dat je met iets als dit kunt verwachten dat dit zou kunnen komen.

Hij weet van zichzelf dat hij een eerlijk persoon is en heeft met gotya.com en zijn bingospel meer dan 3 miljoen euro uitbetaald aan spelers. 

Overigens gaat dit helemaal terug naar 2010 en bestaat de website al lang niet meer. 

Herinvesteren in Flash Games

Na heel wat geld verdiend te hebben aan zijn bingospel vond hij dat het tijd was voor iets anders, hou wij geen risico meer lopen en het was toch al een beetje doodgebloed. Hij heeft zijn bingo spel nog wel kunnen verkopen voor een klein bedrag. 

Een groot gedeelte van het geld dat hij verdiend heeft van zijn bingo game heeft hij vervolgens geherinvesteerd in flash games. Dit zijn die spelletjes die je kunt vinden op www.spele.nl. Jaren geleden waren deze spelletjes populair onder de kinderen.

Rouw had ook een site als deze. Het verdienmodel van de site was puur advertenties. Dat zijn die banners die je aan de zijkanten of bovenkant van de websites ziet.

Het ging er dus vooral om dat er veel verkeer naar de website kwam. Na een tijdje kwamen er ook advertenties in de spellen zelf wat voor nog meer inkomsten zorgde.

Na een tijdje had Vasco maar liefst 10 verschillende websites van online flash games en lanceerde hij er wel 10 per week. Op deze manier kon hij dus heel snel opschalen.

Dit legde Vasco dan ook geen windeieren want met alleen advertentiegelden van zijn flash game websites maakte hij een half miljoen omzet. 

Echter ontwikkelt de wereld van internet en techniek zich razendsnel en dat had Vasco ook door. Hij wist dat hij vrij laat in Flashgames was gestart en dat de flashgame industrie dalend was en geen toekomst in zat. Dus moest hij weer op zoek naar iets anders. 

Grote succes Vasco Games in 2013 met mobile gaming

In de periode dat flashgames zijn einde naderde was mobile gaming bezig met een opmars. Vasco heeft hier direct op ingespeeld en heeft met het geld wat hij verdiende met zijn flash games geïnvesteerd in mobile games. Hij zat nu niet aan het einde van industrie, maar juist aan het begin. En toen is alles heel erg snel gegaan. 

De strategie van Vasco Games was anders dan de meeste andere gamebedrijven. Waar de meeste bedrijven 6 maanden bezig zijn voor 1 game, lanceerden Vasco en zijn team 10 games per week en op het hoogtepunt zelfs 60 games per maand. 

De focus van het bedrijf lag dan ook meer op kwantiteit dan kwaliteit. Maar daardoor groeide Vasco Games wel enorm snel.

Vasco en zijn team maakten gebruik van een oude, maar slimme methode om zoveel mogelijk mobile games online te krijgen.

Ze gebruikten concepten van andere populaire games en staken het vervolgens in een ander jasje en dit deden soms wel 3x met in de basis hetzelfde spel.

Op deze manier hoefde hij niet zelf een spel ontwikkelen wat enorm veel tijd scheelde en daarbij is nog maar de vraag of een game dat nog ontwikkelt moet worden wel een succes zal worden. 

De meeste games waren vrij simpel en niet bepaald indrukwekkend, maar wel zeer populair onder de kids omdat het nou eenmaal zo eenvoudig was en daarmee wel succesvol. 

Toch heeft Vasco Games ook wel games van hoge kwaliteit gemaakt. Eén van die games is Ships of Battle Age of Pirates. Dit is uiteindelijk ook de meest succesvolle game geworden met maar liefst 1 miljoen aantal downloads en een prominente plek op de voorpagina van Google Playstore. Wat betekent dat Google de kwaliteit van het spel erkent.

Op een gegeven moment had het bedrijf maar liefst 540 miljoen downloads in 1 jaar wat een winst van 1,5 miljoen betekende en dat in maar 1 jaar!!!

Vasco Games werd op den duur zo groot dat ze internationaal zijn gegaan met onder andere vestigingen in Letland, Argentinië en India.

Op het hoogtepunt had Vasco 140 werknemers waarvan er ongeveer 40 a 50 in Emmen zaten en de rest verspreid in de andere landen.

Vasco Games ten onder dankzij Google

Ruim een jaar na het succes van de Ships of Battle Age of Pirates goeide Google roet in eten. Google had namelijk zonder het te melden het algoritme drastisch veranderd, waardoor de games van van het bedrijf minder goed zichtbaar werden in de Google Playstore App. Het gevolg was zo groot dat het bedrijf in 1 dag de omzet met 50% zag dalen.

Nou gebeurt het wel vaker dat Google zijn algoritme verandert en meestal lukte het Vasco en zijn team wel om weer zichtbaar te worden, maar dit keer gebeurde het helaas niet.

In november 2018 kregen de werknemers van Vasco Games dan ook te horen dat het afgelopen was en op 1 januari is het bedrijf gestopt.

Aanvankelijk wou Vasco nog wel doorgaan met de vestigingen in Letland, Argentinië en India en had hij plannen om zich te richten op een andere markten, maar het is er niet van gekomen en uiteindelijk heeft Vasco al zijn werknemers moeten ontslaan. 

Vasco Rouw heeft er geen moment wakker van gelegen 

Je zou kunnen denken dat je niet meer goed slaapt als je bedrijf in 1 dag zijn omzet ziet dalen met 50% en je uiteindelijk geen andere keuze meer hebt om al je 140 werknemers te moeten ontslaan. 

Toch heeft Vasco hier geen moment van wakker gelegen. Hij heeft namelijk rekening gehouden met het feit dat zijn bedrijf Vasco Games op de fles kon gaan en is daarom goed voorbereid geweest om zijn werknemers goed achter te laten.

Door zijn eerdere ervaringen met zijn bingo game en flashgames wist Vasco dat de gamingindustrie ontzettend snel aan het veranderen is en dat iets wat snel omhoog ging, ook weer snel omlaag zou kunnen gaan. 

Hij wist dus dat er een moment zou kunnen komen dat hij zijn werknemers moest ontslaan. Maar aangezien hij zich net zo verantwoordelijk voelt voor hen als zijn eigen succes, heeft Vasco jarenlang geld gereserveerd om netjes afscheid te kunnen nemen van zijn werknemers. 

Lifestyle kunnen behouden door zijn geld te laten werken

Vasco verdiende met Vasco Games ongeveer 1 ton per maand winst wat ineens weg was. Dit was natuurlijk flink balen, maar door slim te zijn heeft Vasco zijn lifestyle toch kunnen behouden. 

Dit is mede dankzij één van de beste vermogensbeheerders van de wereld Tony Robbins.

Vasco volgt Tony op de voet en is inmiddels al bij 12 a 13 events geweest. Bij één van zijn events vertelde Tony Robbins dat elke beleggingsgroep minstens één keer met 50% tot 70% gaat dalen.

Op dat moment gingen bij Vasco de alarmbellen rinkelen dat dit ook bij hem zou kunnen gebeuren en al helemaal in de gamingindustrie.

Vanaf toen is Vasco zijn focus volledig op vastgoed gaan leggen en is hij het geld wat hij verdiende met Vasco Games gaan investeren in vastgoed, wat uiteindelijk resulteerde in het hebben van 110 woningen in Emmen. 

En ja hoor 1,5 jaar later na de presentatie van Tony Robbins daalde Vasco zijn game bedrijf met 70% in 1 week.

Maar doordat Vasco zijn 110 woningen had kon hij zijn lifestyle behouden en hoefde hij zich geen zorgen te maken over het verliezen van 1 ton per maand. Het enige hele vervelende was dat hij zijn werknemers had moeten ontslagen. 

Vasco Games levert nog altijd 30,0000 euro per maand op

Nu iets meer dan ander half jaar levert Vasco Games nog altijd 30,000 euro per maand op zonder dat Vasco er nog iets aan doet.

Alle games staan namelijk nog op de Google Playstore en worden nog altijd gedownload door mensen. Hier betaald hij zijn vader van die zijn financiele adviseur is en hij betaalt er zijn kantoorpand van.

Natuurlijk is dit wel langzaam aan het teruglopen. Maar Vasco verwacht dat het nog heel lang minimaal 5000 euro tot 10,000 euro zal opleveren omdat er gewoonweg meer dan een miljard mensen de games gedownload hebben. 

Nieuwe fase in Vasco zijn leven ondernemingschap

Na steeds iets nieuws te moeten beginnen in de gameindustrie was Vasco er wel klaarmee en zag hij er persoonlijk geen mogelijkheden meer in.

Vasco had toen al zijn 110 woningen in Emmen (waarvan hij er inmiddels weer ongeveer 50 van verkocht heeft) en was zoals hij zelf zegt obsessed met het beleggen, oftewel hoe je geld voor je kan laten werken.

Nou was hij al 3 jaar lid van Tony Robbins platinum partners, waar je maarliefst 100,000 dollar per jaar voor betaalt. Dit lijkt wellicht gigantisch veel en dat is het natuurlijk ook, maar volgens Vasco is dit de meest waardevolle beslissing in zijn leven geweest.

Er zijn zo 3 drie platinum partner events per jaar en je komt onder andere bij Tony Robbins thuis. Dit is heel erg exclusief en je krijg content dat andere mensen niet krijgen, maar wel van goud waard zijn.

Tijdens de events van Tony Robbins zitten er zo’n 400 tot 500 mensen in een zaal die allemaal 100,000 dollar hebben neergelegd om erbij te kunnen zijn en dan moeten de meeste waarvan Vasco er ook één is nog reizen en een eigen verblijf regelen wat ook niet misselijk is qua kosten.

Maar deze investeringen zijn het uiteindelijk meer dan waard geweest want mede dankzij deze events is Vasco begonnen met de Miljonairsclub.

Vasco Rouw zijn nieuwe kindje The Miljonairs Club

The Miljonairs Club logo

Halverwege 2019 is Vasco begonnen met de Miljonairsclub. Met de Miljonairsclub wil hij simpel gezegd zijn kennis van de afgelopen 20 jaar delen om ondernemers met potentie te helpen om ook miljonair te worden. Dit gebeurt door middel van online trainingen en events waar leden kunnen netwerken en leren.

Hij is hier mee begonnen mede dankzij Tony Robbins en zijn netwerk. Op één van de events van Tonny Robbins waar Vasco aanwezig was zei hij dat de zelfontwikkeling of online trainingindustrie de komende 5, 6 jaar gaat exploderen.

De ondernemer in Vasco zei direct dat hij hier iets mee moest gaan doen. En dus is hij zijn platform de Miljonairsclub begonnen waar je voor een relatief kleine investering kennis vergaart van de meest succesvolle mensen op verschillende gebieden, want Vasco doet dit niet in zijn eentje.

De Miljonairsclub gaat niet alleen over geld

Veel mensen denken bij de naam van de cursus dat het puur om geld gaat of dat het een cursus voor miljonairs is. Maar dit is in beide gevallen onjuist!

De Miljonairsclub is voor iedereen die wil groeien. Je leer vooral wat voor persoon je moet worden om een miljoen te verdienen.

De kennis die je moet vergaren, het netwerk dat je moet bouwen, de mensen die je moet helpen, problemen die je moet oplossen, angsten die je moet overwinnen. Dit zijn allemaal dingen die naar voren komen op het platform en jou instaat zal brengen om miljonair te worden. 

Het gaat over zelfontwikkeling, samen groeien en kennis delen. Want voor Vasco is het allerbelangrijkste dat je elkaar helpt om elkaar te versterken. 

In de Miljonairsclub leer je dus ook niet een specifieke verdienmodel waarmee je miljonair kan worden, maar het is veel breder. 

In de Miljonairsclub helpt Vasco je met je mindset te verbeteren en te werken aan jouw financiële vrijheid.

Je krijgt in de Miljonairsclub alle tools, connecties en cursussen waardoor je de regie over je leven kunt pakken en kunt groeien als mens. 

Je zult geen valse beloftes of get rick quick schemes tegen komen. 

Wat voor tools bevat het platform

Op het platform staan veel verschillende cursussen om te werken aan je financiële vrijheid.

–  Cursus Mindset: Zonder een goede mindset zul je al je dromen en doelen nooit bereiken. Daarom speelt mindset een zeer belangrijke rol in de cursus en zul je leren hoe je een ijzersterke mindset kunt creeren. In de mindset module kom je naast Vasco ook bekende mensen als Victor Mids, Kjeld Nuis tegen.

  Cursus financiële vrijheids module: Dit is de weg naar financiële vrijheid. Hoe kun je geld voor je laten werken in plaats van dat je een slaaf van je geld bent.

  Cursus investeringen module: Je leert van A tot Z hoe je kan starten met investeren. 

  Cursus crypto module: Crypto is een vak apart, maar iets wat zeker niet gemist mag worden. 2 leden van Vasco die al bij de Miljonairsclub zaten hebben deze module ontwikkeld.  

  Toegang tot een community: Inmiddels bestaat de TMC uit meer dan 3000 leden die allemaal het doel hebben om financieel onafhankelijk te worden. Samen geef je elkaar advies, motivatie en business kansen.

– Toegang tot exclusieve events: Tijdens deze events komen leden bij elkaar om te netwerken en zijn er inspirerende sprekers uit verschillende sectoren. Enkele van deze sprekers zijn Vasco Rouw, Victor Mids, Ali B, Boef en Marco Kroon.

Naast de cursussen en events krijg je in je dashboard kun je ook nog maandelijks je vermogen kan tracken.

The Miljonairs Club is meer dan alleen Vasco

Vasco weet ontzettend veel over ondernemen, maar ook hij weet niet alles en schakelt daarom geregeld experts in voor zijn platform om nog meer waarde te bieden.

The Miljonairs Club is dan ook veel meer dan Vasco Rouw. Hij staat open voor alles waar leden van de Miljonairs club iets aan kunnen hebben om te groeien. 

Als leden zelf specifieke kennis hebben wat voor waarde kan zijn op het platform dan hoort Vasco daar ook graag van. Dit kan gaan om gezondheid, mindset, advertenties, marketing of iets anders als andere leden er maar iets aan hebben en kunnen groeien. 

Zo bevat The Miljonairs Club een mindset module met onder andere de bekende illusionist Victor Mids en Olypmisch schaatser Kjeld Nuis.

Maar ook de cryptocurrency module in The Miljonairs Club heeft Vasco niet zelf gemaakt, simpelweg omdat hij er niet genoeg verstand van heeft dus heeft hij hier 2 experts voor ingeschakeld die toevallig al lid waren van The Miljonairs Club. 

Ook in de investerings module wordt Vasco bijgestaan door experts die van sommige dingen net iets meer weten dan Vasco zelf.

Boef is de Business partner van Vasco

Tegenwoordig werkt Vasco samen met Sofiane Boussaadia beter bekend als rapper boef aan The Miljonairs Club. Vasco was al een tijdje bezig met The Miljonairs Club toen hij een keer via via in contact kwam met Boef en tijdens een etentje gingen sparren over het ondernemen. Want eigenlijk is Boef een ondernemer die rapt. Boef wil uiteindelijk ook stoppen met rappen om zich volledig te kunnen richten op zijn onderneming.  

Verder kwam er naar boven dat Boef zeer geïnteresseerd was in vastgoed, en vastgoed daar had Vasco natuurlijk al veel ervaring mee met al zijn woningen in Emmen. Dus heeft hij Boef geholpen, en nu hebben ze samen al 2 woningen gekocht en is Boef samen met Vasco het gezicht van The Miljonairs Club.

Vasco Rouw en Boef

Boef heeft zoals Vasco zelf zegt naast zijn muzikale skills een ijzersterke mindset en een inspirerende levensverhaal met veel ups en downs.

Met de kennis, ervaring en netwerk zijn Vasco en Boef ervan overtuigd om iedereen naar het volgende niveau  te kunnen gaan tillen.

Vasco en Boef betalen een jaar lang huur of Hypotheek van iemand

In de moeilijke tijden van Corona heeft Vasco samen met Boef nagedacht hoe ze iets van waarde kunnen bieden. 

Nu hebben ze samen een gratis 10 daagse cursus gemaakt met 3 belangrijke onderwerpen die je laten groeien. 

in deze gratis cursus versterken ze je mindset, leren ze hoe je kan beginnen met beleggen en krijg je toegang tot een besloten facebook groep met mensen die allemaal willen groeien.

En tijdens deze cursus kun je kans maken op allerlei prijzen zoals een jaar lang gratis huur of hypotheek te winnen. 

Helaas kan er volgens mij niet meer meegedaan worden aan de gratis cursus en de prijzen, maar wees niet getreurd want Vasco heeft een actie waar je nog wel aan mee kunt doen en dat is niet mis!!!

Vasco verloot een Lamborghini onder de leden

Zoals ik al zei is Vasco ontzettend vrijgevig en dat laat hij met deze actie ook weer zien. Op 21 april 2021 gaat hij één van de leden van The Miljonairs Club gelukkig maken met een Lamborghini. 

Hiervoor hoef je alleen maar lid te worden van de Miljonairs Club. Maar ondanks deze vette actie zegt Vasco dat je alleen al met de kennis op het platform je kansen kunt pakken om een binnen die tijd een eigen Lamborghini te kopen. 

Dit gaat natuurlijk niet vanzelf je zal er ontzettend hard voor moeten werken, maar je zult wel alle middelen hebben. 

De Prijs van The Miljonairs Club

Je kunt kiezen tussen 2 verschillende abonnementen. Je kunt kiezen tussen de Silver and Diamond membership.

De Diamond membership bevat meer features en is daarmee ook een stukje duurder dan de Silver membership.

Je hebt de mogelijkheid om de abonnementen per maand, per kwartaal of per jaar te betalen.

Let er wel op: dat het altijd gaat om een jaar abonnement.

Vasco Rouw Abonnementen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Online Succes Bereiken
      Logo