Thuis geld verdienen achter je computer? | 6 Manieren!

door | mrt 28, 2020 | Internet Marketing | 0 Reacties

Wil je Thuis geld verdienen omdat je het zat om op kantoor te werken, niet meer in een fabriek wil werken, wil je wat extra geld bijverdienen in je vrije tijd, of wil je meer vrije tijd om met je kinderen te spelen? Dit zijn allemaal goede redenen om thuis geld te gaan verdienen.

Voor velen van ons is het een droom om vanuit huis geld te verdienen, lekker in je joggingsbroek zonder haast te moeten maken om op tijd te zijn voor je werk.

Er zijn meerdere manieren om thuis geld te verdienen zowel online als offline. De laatste jaren is er digitale veel vooruitgang geboekt waardoor er steeds meer online geld verdiend wordt. Dit maakt het steeds makkelijker en aantrekkelijker om vanuit huis geld te verdienen.

Hoeveel geld je vanuit huis gaat verdienen ligt aan jezelf aangezien er geen limiet is. In dit artikel zal ik 6 manieren met je doornemen hoe je thuis geld kunt verdienen.

1. Chatoperator

Een manier om makkelijk geld te verdienen vanuit huis is chatoperator. Veel mensen verdienen een extra centje naast hun vaste baan met dit werk. Via een chatplatform zul je voornamelijk met mannen contact hebben. Je krijgt per berichtje dat je verstuurt betaalt. Des te meer berichtjes je verstuurt des te meer geld je verdient. De berichtjes die je krijgt zijn vaak van erotische aard, het is dus belangrijk dat je daar tegen kunt.

De verdiensten zijn niet zo riant. Zo krijg je meestal 10 cent tot 15 cent betaald per berichtje. Maar ben je een snelle tikker en ben je goed in het aanhouden van chatgesprekken? Dan kunnen de verdiensten toch aardig oplopen. De beste chatoperators verdienen rond de 2000 a 3000 euro per maand. Echter moet je hier wel heel veel discipline voor hebben. Er zijn maar weinig chat operators die deze bedragen bereiken. De meeste chatoperators verdienen rond de 200 tot 500 euro per maand.

Vind je het leuk om te chatten (vaak van erotische aard) en wil je op een vrij makkelijke manier wat extra geld bijverdienen? Dan is dit wellicht iets voor jou. Ga naar www.bijverdienenmetchatten.nl voor meer informatie.

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”yes” wpc_style=”wppc-view1″ title_tag=”H3″ title=”Title Here” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Ga aan de slag als chatoperator” disable_button=”no” button_link=”https://www.bijverdienenmetchatten.nl” button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”external”][joomdev-wpc-pros]

 • Gelijk geld verdienen
 • Makkelijk werk
 • Zelf bepalen wanneer en hoeveel je gaat werken

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • De verdiensten zijn relatief laag
 • Kan geestdodend werk zijn

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

2. Tekstschrijver

Kun je snel typen, heb je veel kennis van bepaalde onderwerpen en kun je deze kennis vertalen in een goedlopend verhaal in goed Nederlands? Dan kun je vandaag nog starten met het schrijven van artikelen. Via de websites www.sitedeals.nl of freelancer.nl kan jij je aanmelden als tekstschrijver voor bepaalde onderwerpen denk aan reizen, beauty en gezondheid. Het kan werkelijk van alles zijn. Zolang jij er maar van overtuigt bent dat je artikelen over het desbetreffende onderwerp kunt schrijven.

Ook kun je bedrijven bij langs gaan of ze misschien iemand zoeken die artikelen voor hen kan schrijven. Zo schrijft mijn vriendin artikelen voor een webshop dat gespecialiseerd is in de paardenbranche. Dit levert haar extra honderden euro’s per maand op naast haar huidige baan. Dat is toch mooi meegenomen.

Hoeveel je verdient ligt aan een aantal factoren: verdien je per woord of per uur en hoe lastig is het onderwerp. Het woordtarief ligt meestal rond de 2 a 3 cent per woord maar kan soms wel oplopen tot 15 cent per woord. Het uurtarief verschilt ook per tekstschrijver, meestal liggen de uurtarieven tussen de 25 euro tot 150 euro per uur. Ervaring van de tekstschrijver en moeilijkheidsgraad van de tekst en onderwerp spelen ook een rol in het tarief.

De verdiensten kunnen al snel oplopen als je een aantal artikelen per maand moet schrijven. Denk er wel om dat je een gedeelte hiervan weer moet afdragen aan de belasting.

3. Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is wat mij betreft één van de beste methodes om thuis geld te verdienen achter je computer. Affiliate Marketing is simpel gezegd het producten promoten van andere bedrijven.

Wanneer een consument via jouw website een aankoop doet bij het bedrijf dat jij promoot, krijg je hier een bepaald commissie hiervoor.

Het werkt als volgt: Stel dat je een website hebt over paarden waarin je een review schrijft over een online paarden training waar je positief over bent. Onder deze review of artikel plaats je dan een affiliate link dat leidt naar deze online training. 

Wanneer een consument op deze link klinkt en vervolgens een online paarden training aanschaft dan krijg je hiervoor een commissie.

Dit werkt met alle producten die je maar kunt bedenken. Tegenwoordig hebben de meeste bedrijven wel een partnerprogramma waardoor je hun producten of diensten kunt promoten. 

Je hebt zelf niet te maken met klantenservice, verzending of retours. Je hoeft helemaal niets te doen en dat is wat affiliate marketing zo aantrekkelijk maakt, je bouwt een passief inkomen op.

Om meer te weten te komen over affiliate marketing heb ik een artikel gemaakt hoe je in 4 stappen kunt beginnen met Affiliate Marketing.

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”yes” wpc_style=”wppc-view1″ title_tag=”H3″ title=”Title Here” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Affiliate Marketing Cursus” disable_button=”no” button_link=”https://onlinesuccesbereiken.nl/affiliate-marketing-revolutie-kopen” button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”nofollow”][joomdev-wpc-pros]

 • Passief inkomen opbouwen
 • Veel vrije tijd
 • Je kunt oneindig veel geld verdienen
 • Niks te maken met klanten
 • Geen eigen product nodig

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • Het kan lang duren voordat je resultaat gaat zien
 • Je bent afhankelijk van producten van andere bedrijven

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

4. Social Media Marketing Bureau starten

Social Media is natuurlijk booming bijna iedereen heeft wel een social media account op één van deze platformen facebook, instagram, snapchat en tiktok. Voor bedrijven is dit natuurlijk ontzettend interessant omdat ze veel potentiële klanten kunnen bereiken.

Toch weten veel bedrijven niet goed hoe ze het moeten aanpakken en daarom niet gebruik maken van social media of ze passen het niet goed toe waardoor ze onnodig geld en klanten verliezen.

Daar kun je goed op inspelen met een Social Media Marketing Bureau oftewel smmb ook wel smma genoemd. Met Social Media Marketing Bureau maak je advertenties voor bedrijven om leads en sales te genereren. Hier ziet veel geld in aangezien je veel waarde levert voor een bedrijf mits je het natuurlijk goed doet. Veel SMMB érs verdienen wel 1000 euro of meer per maand met 1 klant.

Ben jij nou goed in social media en maak je er veel gebruik van en lijkt het je leuk om advertenties op te zetten voor bedrijven? Dan kan ik je dit van harte aanraden.

Natuurlijk komt er wel een hoop bij kijken om een Social Media Marketing Bureau te starten en volledig te begrijpen. Gelukkig kun je een hoop informatie op het internet vinden, maar voor je eigen gemak is het nog handiger om een Social Media Marketing Bureau masterclass te volgen.

Eén van deze cursussen is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Ik heb ook een review geschreven over zijn SMMB Masterclass. Als je serieus bent zou ik hier zeker even naar gaan kijken.

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”yes” wpc_style=”wppc-view1″ title_tag=”H3″ title=”Title Here” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”DE SMMB MASTERCLASS MET KORTING!” disable_button=”no” button_link=”https://onlinesuccesbereiken.nl/SMMB-Masterclass” button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”nofollow”][joomdev-wpc-pros]

 • Passief geld verdienen
 • Veel geld verdienen
 • Je hebt alleen een pc en internet nodig

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • Je hebt soms te maken met slechte bedrijven
 • Soms vallen de resultaten tegen
 • Je moet goed zijn in jezelf verkopen naar klanten

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

5. Cryptocurrency traden

Cryptocurrency kent misschien niet iedereen maar Bitcoin natuurlijk wel. Bitcoin is een cryptomunt, maar naast de bitcoin zijn er nog veel meer cryptomunten. Met cryptomunten kun je gaan traden. Hiermee kun je ontzettend veel geld mee verdienen. Sommige mensen verdienen er tienduizenden euro’s per dag mee. Echter is het ook een manier van thuis geld verdienen dat veel risico’s met zich meebrengt.

Zelf doe ik dit niet omdat mijn kennis niet groot genoeg is en de risico’s dat het met zich meebrengt iets te hoog is. Zelf heb ik wel cryptomunten maar die houd ik gewoon in mijn online wallet in de hoop dat het in de toekomst meer waard zal worden, maar ik ga er niet mee traden.

Lijkt het jou nou wel iets om cryptocurrency te gaan traden, heb je er het geld voor en heb je stalen zenuwen? Dan kan ik je de cryptocurrency cursus voor beginners aanraden. In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe je cryptocurrency moeten gaan traden.

Je kunt cryptomunten kopen bij onder andere Bitcoinmeester en Litebit. Zelf koop ik elke maand wat cryptomunten bij via deze websites.

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”yes” wpc_style=”wppc-view1″ title_tag=”H3″ title=”Title Here” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Leer meer over Cryptocurrency traden” disable_button=”no” button_link=”https://www.paypro.nl/producten/Crypto_Masterclass/68867/34644″ button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”nofollow”][joomdev-wpc-pros]

 • Je kunt veel geld verdienen
 • Je kunt direct geld verdienen

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • Veel risico’s op het verliezen van geld
 • Je hebt technische kennis nodig
 • Je moet niet bang zijn om geld te verliezen

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

6. Pokeren

Pokeren is één van mijn hobby’s. Af en toe om te ontspannen ga ik een paar uurtjes pokeren. Ik poker dus niet om thuis geld te verdienen, maar ik heb al wel regelmatig een leuk bedrag verdiend met poker.

Er zijn wel genoeg pokerspelers die van poker hun beroep van gemaakt hebben. Poker wordt vaak gezien als een geluk spel en ja natuurlijk speelt geluk een vrij hoge factor in poker, maar op lange termijn komen de goede pokerspelers altijd als winnaars uit de strijd. 

Poker is niet de beste manier om thuis geld te verdienen en een fulltime inkomen op te bouwen. Je kunt er namelijk ook veel geld mee verliezen en het spel kan nogal verslavend werken waardoor je zelfs in geldproblemen kan komen. Maar door goed te leren pokeren en een goede bankroll management te hebben kun je veel geld verdienen met pokeren. 

Pokerstars is het beste platform om te pokeren. Als jij je nu aanmeld op Pokerstars krijg je tot 600 dollar een 100% verdubbeling van je eerste storting. Stort je 600 dollar dan krijg je er van Pokerstars 600 dollar bij. 

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”yes” wpc_style=”wppc-view1″ title_tag=”H3″ title=”Title Here” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Pak hier je 100 % storting bonus tot 600 Dollar!” disable_button=”no” button_link=”https://www.pokerstars.com/” button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”nofollow”][joomdev-wpc-pros]

 • Het is een leuk spel
 • Je kunt er veel geld mee verdienen

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • Het kan enorm stressvol zijn
 • Het is verslavings gevoellig
 • Je kunt veel geld verliezen

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest