SMMB Masterclass

SMMB MASterclass

Verdien meer dan 10,000 per maand met het maken van advertenties

Social Media ADVERTENTIES MAKEN voor bedrijven

We zitten steeds meer op het internet en verschillende social media kanalen. Terwijl we de kranten steeds meer naast ons neer leggen.

Om mensen te bereiken is het voor bedrijven tegenwoordig een must om te adverteren via de social media platformen. 

Nu hebben bedrijven hier niet altijd de tijd, zin of kennis voor. Ze willen zich bijvoorbeeld 100 procent focussen op het bedrijf zelf.

Om toch advertenties op social media te krijgen en dit goed toe te passen zijn er steeds meer bedrijven die social media marketing bureau’s inhuren om dit te laten doen.

In de SMMB Masterclass gaat Boyd Hoek jou exact leren hoe je een eigen social media marketing bureau kunt beginnen en er een winstgevende business van kunt maken.

Met zijn ervaring en kennis die hij ook tijdens de cursus in praktijk zal laten zien, zal hij er samen met jou voor zorgen dat je een social media expert zal worden. 

 

boyd hoek

Gratis Webinar SMMB

In de gratis webinar van Boyd Hoek komt hij directe ter zake en vertelt hij jou hoe het hem is gelukt om een winstgevende social media marketing bureau op te zetten.

En hoe hij jou gaat helpen met zijn cursus om hetzelfde te bereiken. Net als hij gedaan heeft bij meer dan 100 andere studenten van hem. 

Naast de gratis webinar krijg je ook nog een cadeautje. Klik hieronder op de knop voor de gratis webinar en cadeau. 


Stuur mij door naar de gratis webinar!


SMMB Masterclass

  • Wil je geld verdienen vanuit de hele wereld?
  • Vind je het leuk om contact te hebben met bedrijven en klanten?
  • Wil je een compleet 6 week durende cursus dat zich meerdere keren bewezen heeft?
  • Heb je behoefte aan een omgeving met mensen die hetzelfde als jou willen en denken?

Dan is de SMMB Masterclass iets voor jou. Je zal binnen 30 dagen leren hoe jij je eerst klant krijgt en geld zal verdienen. Boyd Hoek zal daar samen met jou voor gaan. 


Toegang tot de cursus

Mijn persoonlijke review

Zelf heb ik de SMMB Masterclass ook gevolgd. Wil je weten wat ik ervan vind? Druk dan op de knop hieronder en lees mijn review over de SMMB Masterclass


Ga naar mijn SMMB Masterclass Review

checklist-1622517_1280

Wat krijg je in de SMMB Masterclass ?

Affiliate Marketing is één van de beste methodes op het internet om geld te verdienen en vrijheid te krijgen om de volgende redenen:

Kant en klare funnels

Om jou gelijk goed opweg te helpen krijg je kant en klare funnels die zich bewezen, zodat jij direct goede resultaten voor je klanten kunt behalen.

Kant en klare script

Het is altijd goed om je eigen draai te geven, maar deze klant en klare script is de basis om een meeting op te zetten of een klant binnen te halen.

Live calls

Wanneer je de theorie weet kan het toch wel fijn zijn om te weten hoe het in de praktijk gaat. Daarom heeft Boyd een sale gesprek met een klant aan de cursus toegevoegd.

Kant en klare contract

Geen gedoe met het opmaken van een contract. Je krijgt een kant en klare contract dat speciaal gemaakt is voor geclosede deals. Je krijgt Boyd zijn eigen contract die je voor je eigen bedrijf mag gebruiken.

Levenslang toegang

De SMMB Masterclass is een cursus van 6 weken, maar heb je langer de tijd nodig? Dit is geen enkel probleem. Je hebt namelijk je hele leven toegang tot de cursus.

Wekelijkse Live Q&A Calls Met Boyd

Elke week kun je samen met de community je vragen stellen aan Boyd Hoek.

Wat vinden Cursisten van Boyd en zijn cursus?

In onderstaande video zie je Boyd Hoek samen met één van zijn cursisten Sam Posthuma die binnen 3 maand 10,000 euro winst heeft gemaakt met zijn SMMB.

https://www.youtube.com/watch?v=kNdIX5fCY5o

Krijg direct toegang tot de SMMB MASTERCLASS

Het is mogelijk om de cursus in 3 termijnen te betalen. 


Geef mij toegang tot de cursus

Pin It on Pinterest