Slapend Rijk Worden | (TIP) Nummer 1 Methode, Bekijk NU!

door | jan 7, 2020 | Internet Marketing | 0 Reacties

Slapend rijk worden is iets wat we allemaal wel willen, maar voor veel mensen lijkt het onmogelijk en blijft het dan ook bij een droom. En dit is jammer want dankzij het internet, is het wel degelijk mogelijk om slapend geld te verdienen terwijl je lekker in dromenland ligt.

Of om op vakantie te gaan met je vriendin of gezin terwijl het geld blijft binnenstromen. Misschien is het nog lastig voor te stellen dat het mogelijk is, maar het internet is 24/7 online en zal voor jou gaan werken in plaats van dat jij voor een baas moet werken. Hoe je dit doet laat ik je zien met in mijn ogen de beste methode om een passief inkomen op te bouwen.

Slapend rijk worden met Affiliate Marketing

De beste methode om slapend rijk te worden is Affiliate Marketing oftewel het promoten van andermans zijn producten op je eigen website.

Wanneer je een affiliate link plaatst in je blogberichten naar een bepaald product, dienst of bedrijf en één van je lezers klikt vervolgens op de link en doet een aankoop, dan verdien je een commissie. Hoeveel dit is ligt aan het product of dienst. Dit kan variëren van 0,50 cent tot 1000 euro of zelfs meer.

Weken, maanden en zelfs jaren later nadat je een blog hebt gepost met links naar producten kunnen mensen er nog steeds op klikken en jou een passief inkomen opleveren. Dat is het geld verdienen terwijl je slaapt, je laat je website het werk doen.

Natuurlijk komt dit niet vanzelf, je moet in eerste instantie keihard werken om slapend rijk te worden, verwacht dan ook niet dat je binnen 3 maanden een paar duizend euro per maand verdient terwijl je slaapt of iets leuks doet. Je zal veel tijd moeten investeren in je blog of website voordat de resultaten zichtbaar zullen worden.

Je moet voldoende bezoekers naar je websites kunnen trekken om genoeg commissie te verdienen voor een fulltime passief inkomen. Hoeveel dit er moeten zijn ligt maar net aan de niche waar jij je op zult richten. Zo zijn er affiliate marketeers die weinig bezoekers op hun site krijgen, maar wel 10,000 euro per maand verdienen.

Het promoten van bijvoorbeeld cursussen kan soms al 100 tot 1000 euro per sale opleveren, je kunt dus wel nagaan dat je met zulke commissies niet eens zoveel bezoekers nodig hebt om slapend rijk te worden mits het maar gerichte bezoekers zijn.

Het mooiste van Affiliate Marketing is naast het passief geld verdienen de vrijheid die je zult krijgen. Je hebt namelijk met helemaal niemand te maken en je kunt werken waar en wanneer je wilt.

Zie je het al voor je dat je op vakantie bent met je vriendin of vriend en bij terugkomst ziet dat het geld wat je hebt uitgegeven tijdens je vakantie alweer terug hebt verdiend zonder dat je gewerkt hebt? Dit is wat Affiliate Marketing zo krachtig maakt.

Om je een beeld te geven wat er kan gebeuren wil ik je meenemen naar 10 december 2020. Ik was toen samen met mijn ouders, zusjes en mijn vriendin de hele avond bordspelletjes aan het doen. Toen ik ineens binnen 17 minuten 4 commissies verdiende met een waarde van 651,- euro. Dit bedrag haalde ik puur binnen door dit artikel, dat ik al op 19 april 2020 gepost had, en tot op heden nog altijd inkomsten mee verdien.

Affiliate Marketing is dan ook mijn favoriete manier om slapend rijk te worden en vrijheid te creëren. Het mooie van Affiliate Marketing is dat het op een paar tientjes na voor een domeinnaam en hosting niets kost. Daarnaast kun je het eenvoudig doen naast je baan. Met andere woorden je loopt geen enkele risico en het kan alleen maar mooie dingen opleveren zodra je er serieus werk van maakt. 

Op het internet staat veel informatie hoe jij een succesvolle affiliate marketing business opzet echter gaat dit wel veel tijd kosten en dan is het nog maar de vraag of je het red. Wil je echt een goede start maken en binnen nu in een jaar al een fulltime inkomen verdienen en slapend je geld verdienen?

Dan kan ik je de Affiliate Marketing Domination aanraden. Dit is een complete affiliate marketing cursus waar je van A tot Z een affiliate marketing business leert opzetten, maar ook gecoacht wordt door twee van de beste affiliate marketeers van Nederland.

Op dit moment geef ik samen met de mannen van de Affiliate Marketing Domination 100 euro korting wanneer jij de cursus aanschaft. Om deze korting te krijgen vul je RAMON100 in bij kortingscode.


Ik wil 100 euro korting op de AMD met Kortingscode RAMON100

*De kortingscode werkt alleen bij een eenmalige betaling

Wil je eerst meer weten over de Affiliate Marketing Domination? 

Bekijk dan de gratis training van de Affiliate Marketing Domination

of

Bekijk mijn review over Affiliate Marketing Domination.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest