Phoenix Website Software Review | Nummer 1 website systeem?

Een website maken met Phoenix, is dat nou echt nodig? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende tools en platformen om websites mee te bouwen. De meest bekende is WordPress, maar er zijn ook nog genoeg anderen zoals Wix en Jimdo. 

Waarom moet er dan weer een nieuw cms systeem komen? Wat maakt Phoenix nou zoveel beter dan alle andere website software?

In mijn review over de Phoenix website software ga ik je mijn eerlijke mening en ervaring geven.

En ik kan je al wel vast vertellen dat Phoenix zich onderscheid ten opzichte van alle andere website systemen.

Wat is Phoenix?

Phoenix is een complete website systeem met alle tools die je nodig hebt om een mooie en zeer converterende (winstgevende) website te krijgen. Alle marketing tools. technische tools en hosting zitten in het pakket. 

Het website systeem is zo gebouwd dat het voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zelfs voor de mensen zonder enige technische kennis van websites bouwen. 

Phoenix is één van de software producten van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren (Internet Marketing Universiteit – IMU.nl). Naast Phoenix hebben de mannen van IMU nog een aantal andere software producten zoals Plug and Pay en Huddle. 

De ontwikkelaars en ook mede eigenaar van Phoenix zijn Douwe Scheer en Dennis van Hal. Samen met Tonny en Martijn zijn ze constant bezig om Phoenix door te ontwikkelen. 

Voor wie is Phoenix bedoelt? 

Phoenix is een compleet systeem pakket voor ondernemers die een webshop of website willen starten met alle benodigde marketing tools om zoveel mogelijk conversie te maken, zonder bezig te zijn met allerlei technische rompslomp. 

Het opzetten van een website of webshop is tegenwoordig al een stuk makkelijker dan jaren gelden, maar een website maken dat van a tot z werkt om zoveel mogelijk conversie te maken vind je nog zelden en kost vaak veel bloed, zweet en tranen. 

Dit is met Phoenix verleden tijd. Met het software van Phoenix heb je zonder enige technische vaardigheden zo een website in elkaar dat op marketingsgebied volledig bij de tijd is. IMU past namelijk alle software aan op de nieuwste trends en ontwikkelingen op marketingsgebied. 

Phoenix is simpel, clean en doelgericht

Het systeem van Phoenix zit ongelooflijk smooth in elkaar. Het is zo simpel dat het voor vrijwel iedereen met een beetje kennis van computers vrijwel direct te begrijpen is. Maar Phoenix is zo professioneel dat ze ervan uit gaan dat niet iedereen het systeem gelijk zal begrijpen. Daarom hebben ze een tutorial gemaakt om je te helpen bekend te worden met het systeem en met het configureren van basisinstellingen. 

Duidelijk gericht op de Nederlandse Markt 

Als je een beetje bekend met Amerikaanse marketing dan weet je dat het vaak ontzettend druk en schreeuwerig is. Voor ons Nederlanders is dat over het algemeen toch wel iets over de top. We zijn nu eenmaal een nuchter volkje.

Phoenix is dan ook alles behalve schreeuwerig. De templates van stralen rust en professionaliteit uit en zijn uiterst conversie gericht. 

Lekker hoor: Phoenix software gratis uitproberen

Voordat beslist of je Phoenix wilt kopen kun je het maar liefst 14 dagen gratis uitproberen. Zo kun je al lekker rommelen met het syteem en bekijken of het iets voor jou is.

Het enige wat je moet doet is een account aanmaken via de knop hieronder.

Er zitten geen addertjes onder het gras. Deze proefperiode is 100% vrijblijvend.

[su_button url=”https://shop.phoenixsite.nl/r?id=u1QRFabh” target=”blank” style=”glass” background=”#0bb309″ size=”12″ center=”yes”]Ik wil Phoenix Gratis uit proberen![/su_button]

Onderhoud en Hosting zit in het systeem

Bij Phoenix kan je er zeker van zijn dat je website altijd online staat. Je hoeft niet apart een domeinnaam of hosting aan te vragen. IMU heeft namelijk een eigen server en mensen in dienst die de website zullen onderhouden en hosten. 

In het geval er een technische probleem voor doet op je website kan je rustig contact opnemen. De mensen van IMU zullen jouw probleem zo snel mogelijk oplossen. 

Conversie gerichte landingpagina’s voor meer leads en sales

Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als het geen sales of leads oplevert heb je er niets aan. Phoenix heeft daarom landingpagina’s ontwikkelt die uitvoerig zijn getest voor optimaal resultaat. 

Landingpagina’s zijn speciale pagina’s om je bezoekers daadwerkelijk tot actie laten overgaan zodat jij een lead of sale maakt. Dit komt onder andere door conversie tools zoals een countdown teller en pop ups. Het is bovendien belangrijk dat er zo min mogelijk afleiding is voor de bezoeker. 

Het mooie van Phoenix is dat ze kant en klare templates hebben voor bepaalde producten of diensten om zoveel mogelijk leads of sales te genereren.

Het enige wat je in dit geval nog hoeft te doen is de landingspagina in te vullen met je eigen inhoud en aan te passen naar jouw eigen wensen indien dit nodig is. 

Het is zo makkelijk om met Phoenix een website in elkaar te zetten. Het zijn als ware legoblokjes die je in en op elkaar moet zetten. Sterker nog Phoenix heeft voor jou al een groot gedeelte in elkaar gezet indien je gebruik wilt maken van de kant en klare landingpagina’s templates. Jij hoeft alleen nog maar wat tekst en afbeeldingen op de lego blokjes te zetten. 

Een voorbeeld van een landingspagina dat is gemaakt in Phoenix is de website plugandpay.nl dat ook van IMU is. 

phoenix software review

Zoals je ziet bevat het een aantal conversie tools zoals de unique selling points, call to action button en testimonials. Dit helpt om bezoekers te triggeren en overtuigd te laten raken van het product dat je verkoopt.

Beter scoren in Google met Phoenix (SEO)

Zoekmachine optimalisatie SEO is één van de belangrijke speerpunten binnen Phoenix. Het is zelfs nummer 1# prioriteit bij de mannen van IMU. Want zonder bezoekers heb je uiteindelijk niets aan een mooie website dat alle tools heeft om te converteren. Het is dus belangrijk dat je SEO in orde is om zoveel mogelijk organische bezoekers te krijgen via google.

Scoor hoog in Google (SEO) is dan ook één van de meest genoemde selling points in Phoenix. Maar waarom zou Google de websites die gemaakt zijn met Phoenix beter ranken dan websites die gemaakt zijn op andere platformen? 

Seo kennis binnen Phoenix:

De kennis op het gebied van SEO is gigantisch. Tonny Loorbach houdt zicht al sinds 2010 bezig met SEO en kan met recht een SEO specialist genoemd worden. Hij weet precies welke technieken wel of niet werken. Bovendien liegen de resultaten van klanten met een Phoenix website er niet om, met soms wel 100,000 tot 500,000 bezoekers per maand meer dan voor ze begonnen met Phoenix.

Meta-Tags

Deze tool is niet zo bijzonder aangezien dit ook standaard zit in WordPress en andere website systemen. Je kunt hiermee titels, beschrijvingen, koppen, content, afbeeldingen, links en andere meta data optimaliseren voor Google.

Schone Code

Google zou het bron bestand van een pagina lezen om te begrijpen. En hoe schoner de code is des te makkelijker dit voor Google is waardoor je hoger scoort in de rankings. Maar feit is dat Google dit al een aantal jaar niet meer doet.

Toch heeft een schone code wel degelijk invloed op je seo. De developers van Phoenix schrijven hun code dan ook zelf. En omdat je geen plugins hoeft te downloaden blijft je code schoon. En hoe schoner je code, des te sneller je website laadt. Wat een gunstig effect heeft op je SEO want Google kijkt wel degelijk naar de snelheid van je website.

Content Kanon 

Content Kanon is een ander woord voor Kennisbank. De enige reden waarom het Content Kanon heet is omdat Tonny kennisbank maar een saai woord vind en Content Kanon krachtiger klinkt. Hier komt de marketeer in Tonny naar boven.

Feit blijft wel dat het hebben van een kennisbank onzettend krachtig is voor je SEO. Een kennisbank is een soort van encyclopedie met verschillende niches die passen binnen jouw markt. In een kennisbank plaats je kleine artikelen met informatie dat je graag wilt delen, maar niet noemenswaardig genoeg is om te schrijven in je blogs.

Het hebben van een kennisbank heeft met name een goed effect op je seo vanwege de pagina structuur die Phoenix genereert. Het zorgt ervoor dat mensen uiteindelijk terecht komen bij je blog waar meer content te vinden is. Bovendien gaan mensen veel informatie consumeren uit je kennisbank waardoor je wordt gezien als autoriteit en ze vaker terug komen. 

Automatisch Interne Links

Phoenix heeft een handige tool dat ervoor zorgt dat er automatisch interne links ontstaan in je blogs ontstaan naar andere blogs binnen je website. Dit zorgt voor een zogenaamde spinnenweb waardoor Google je website beter kan crawlen, maar het zorgt er bovendien voor dat je bezoekers langer op je website blijven wat ten goede komt van je seo. Dit is dan ook zeer cruciaal om hoger in Google te komen. 

Turbo Snippets

De turbo snippet is een geweldige tool dat het gebruiksgemak voor bezoekers op je website verhoogt. Wanneer een bezoeker een interne link tegenkomt binnen je blog en er met de muis overheen gaat, krijgt de lezer een korte uitleg over de achterliggende pagina van de interne link.

Hiermee behoud je de seo waarde, maar weet de lezer direct of de achterliggende pagina achter de interne link interessant genoeg is om naar toe te klikken. Hiermee behoud je de focus van je lezers binnen een artikel en gaan ze alleen doorklikken naar de achterliggende pagina wanneer het content bevat dat waarde voor hen biedt. 

Smart Content

Smart content plaatst bij ieder artikel de meest relevante gerelateerde artikelen. Dit verhoogt de kans dat een lezer ook geinterresseerd is in deze artikelen en vervolgens klikt op één van deze gerelateerde artikelen. Bovendien zijn het interne links wat goed voor je seo structuur is. 

Rich Snippets

Rich Snippets zorgen ervoor dat jouw zoekresultaat in Google veel meer opvalt dan alle andere zoekresultaten van concurrenten. Eén van de meest bekende rich snippets die worden toegevoegd zijn ratings (gele sterren).

Image Cropping

Image Cropping verkleint maximaal de bestandsgrootte van je afbeeldingen, waardoor je site snelheid optimaal blijft. 

Local SEO

Wanneer je lokaal actief bent met je website of webshop is local seo een must voor je website. Met Phoenix scoor je beter in lokale zoekresultaten en Google Maps, waardoor je lokaal beter gevonden wordt.

Accelerated Mobile Pages (AMP)

Steeds meer mensen kijken met hun mobiel op het internet. Phoenix staan dan ook niet voor mobile proof, maar voor mobile first. Phoenix maakt dit onder andere waar door gebruik te maken van AMP. AMP zijn aangepaste HTML-varianten van je pagina’s, waardoor mobiele gebruikers jouw website veel sneller kunnen laden en bovendien beter zult scoren in de mobiele zoekresultaten. Normaal is het zeer moeilijk om een AMP Variant van je pagina te maken, maar met Phoenix is dit geen enkel probleem meer. 

Uiteindelijk zul je het wel zelf moeten doen

Je hebt de beste landingspagina’s, conversie en seo tools om een succes van je website te maken. Toch zul je het uiteindelijk zelf moeten doen. 

Want kom je met slappe teksten en titels die nikszeggend zijn? Dan zul je ondanks de fantastische conversie en seo tools van Phoenix weinig tot geen conversies maken.

Ga je met Phoenix beginnen dan moet je zorgen voor goede content en pakkende titels. 

Om je opweg te helpen hebben Tony en Martijn 2 gratis e-books geschreven genaamd de Conversie Code en Winnen in Google

Mede dankzij deze e-books en Phoenix heb jij alle middelen om een winstgevende website te maken. 

Is Phoenix beter dan WordPress?

Het enige antwoord dat ik hier op kan geven is Ja! Al ligt het er wel een beetje aan wat het doel met je website is. 

Phoenix is een compleet website systeem dat is geïntegreerd met allerlei verschillende marketingmodules om zoveel mogelijk conversie te draaien. 

Dus wil je producten of diensten verkopen via je website? Dan is er naar mijn mening geen beter systeem dan Phoenix.

Het ziet er zeer gelikt en netjes uit waardoor het voor de meeste mensen onder ons makkelijk te begrijpen is.

Het systeem en de pagebuilder ziet er dan ook beter en netter uit dan het wordpress systeem, dat al snel wat rommelig en warrig voor mensen kan zijn. 

WordPress is vooral ideaal voor bloggers. Met WordPress is het wel mogelijk om dezelfde functies te krijgen op je website, echter heb je hier veel externe plugins voor nodig en enigzins technische kennis.

Dit gaat uiteindelijk ten koste van de snelheid van je website, bovendien ziet het er in veel gevallen slordiger uit en ben je afhankelijk van derde partijen waardoor het al snel instabiel kan worden. 

Bij Phoenix heb je alles in één. Bovendien is Phoenix ontwikkelt door zeer ervaren mensen op het gebied van marketing.

Ze weten precies wat werkt en wat niet werkt waardoor je er zeker van kunt zijn dat alle marketing modules zoals pop-ups, boomboxen en magnets werken, waardoor je meer omzet zult maken met je website. 

Met Phoenix hoef jij je ook geen zorgen te maken over de hosting en snelheid van je website aangezien hosting in het pakket zit. 

Dit is een groot voordeel ten opzichte van WordPress waar je wel voor een hosting partij moet zorgen. 

Wil je alleen een blog op je website om informatie te delen? Dan zou ik je aanraden om wel voor WordPress te kiezen. Dit omdat WordPress is gemaakt voor bloggers en gratis is. Phoenix is in dit geval overbodig. 

Website laten bouwen door Phoenix

Heb je nou echt geen tijd om een website zelf in elkaar te zetten en seo onderzoek te doen? Of wil je jouw website in elkaar laten zetten door mensen met het meeste expertise op dit marketingsgebied? Dan is er de mogelijkheid om je website te laten bouwen door de mensen van Phoenix. De kosten hiervan zijn niet mals, maar dan heb je ook wat. 

Wat kost Phoenix? + Conclusie

Voor het meest complete pakket betaal je 200 euro per maand of 1997 euro per jaar. Dit lijkt misschien veel geld, maar bedenk wel dat je een compleet website systeem krijgt met marketing-tools die op conversie gericht zijn en zijn gemaakt door marketing specialisten. 

Als je serieus bent haal je het geld met deze tools er al snel weer uit. Bovendien zit het hosting er bij in. Daar betaal je ook al snel honderden euro’s voor als je veel bezoekers op je website krijgt. 

Dus wil je veel bezoekers, nieuwsbrief inschrijvingen en verkopen genereren, maar heb je geen zin of kennis om dit van scratch zelf op te bouwen? Dan raad ik je Phoenix van harte aan. 

Je kunt het 14 dagen gratis uitproberen zonder ergens aanvast te zitten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor addertjes onder het gras. 

Mijn naam is Ramon Dobma. Ik ben 28 jaar en ben nu ongeveer 3 jaar actief in de wereld van online geld verdienen. Op onlinesuccesbereiken.nl geef ik tips en trucs hoe jij ook succesvol kunt worden op het internet en (snel) online geld kunt verdienen.

      Laat een reactie achter

      Online Succes Bereiken
      Logo