OMB Masterclass Review | Kjell Fruytier de Belgische Tai Lopez?

door | jun 18, 2020 | Social Media Marketing | 0 Reacties

De online smma of smmb cursussen hoe je het ook wilt noemen rijzen langzaam de pan uit. En met de OMB Masterclass van Kjell Fruytier hebben we weer een nieuwe Social-Media-Marketing cursus op de markt. 

De OMB Masterclass richt zich vooral op de Belgische markt, al is de OMB Masterclass volledig in het Nederlands en daarom ook eenvoudig te volgen voor Nederlanders. Bovendien is Social Media over de wereld hetzelfde, vooral in Belgié en Nederland waardoor de informatie voor Nederlanders ook relevant is.

De maker van de OMB Masterclass is de Belgische Kjell Fruytier vandaar ook dat de OMB Masterclass voornamelijk is gericht op de Belgische markt. 

Maar wat maakt de OMB Masterclass nou anders dan de andere Social-Media-Marketing cursussen zoals de SMMB Masterclass van Boyd Hoek?

Je gaat het lezen in mijn OMB Masterclass Review. 

[su_button url=”https://onlinesuccesbereiken.nl/OMB-Masterclass-training” target=”blank” style=”3d” background=”#0bb309″ size=”10″ center=”yes” icon=”icon: check”]Meld je gratis aan voor de OMB Masterclass training![/su_button]

Wie is Kjell Fruyter de maker van de OMB Masterclass?OMB Masterclass review

Kjell Fruytier is een jonge ondernemer woon-achtig in het Belgische Wetteren. 

Vroeger wou Kjell altijd profvoetballer worden en naar eigen zeggen kon hij het ook goed alleen zijn mentaliteit was op dat moment niet goed genoeg en waarschijnlijk was hij ook niet goed genoeg om uiteindelijk profvoetballer te worden.

Toen zijn voetbaldroom op zijn 17e uit één spatte, raakte Kjell een beetje van het padje. Hij vergokte al zijn geld en teleurstelde zijn ouders met de dingen die hij deed. Waardoor hij uiteindelijk op zichzelf is gaan wonen. 

Met horten en stoten is Kjell als zelfstandige in de sales terecht gekomen. Dit ging zo succesvol dat hij zelfs verkoper van het jaar bij een bedrijf is geworden.

Kjell besefte dat hij hier meer uit kon halen en is uiteindelijk een social media marketing bureau begonnen. En heeft nu zelfs een eigen social media marketing cursus dat zich richt op de Belgische markt want dat was er natuurlijk nog niet. 

Verder is Kjell is een nuchtere jongen dat met beide benen op de grond blijft en niet te hoog van de toren blaast. Al is deze jonge ondernemer ook niet vies van een dikke auto. 

Wat leer je in de OMB Masterclass?

In de OMB Masterclass leer je hoe je in 30 dagen een winstgevende social media marketing bureau kunt opzetten. Dit is in principe niet anders dan in andere social media marketing bureau cursussen. 

Je leert hoe je advertenties maakt voor bedrijven, hoe je in contact komt met deze bedrijven om vervolgens te zorgen dat ze jou als social media marketing expert willen hebben oftewel jezelf verkopen.

De bedragen die je verdient met een social media marketing bureau kunnen al snel oplopen. Wanneer je ervoor zorgt dat een bedrijf dankzij jouw advertentie 5000 euro meer verdient, kun jij makkelijk 1000 euro verdienen.

Omdat advertenties vaak voor een bepaalde tijd relevant blijven kun je vaak maanden lang aan één klant 1000 euro of zelfs meer verdienen. 

Cursus ziet er overzichtelijk uit

Na aanschaf van de cursus krijg je gelijk je inloggegevens gemaild en kun je aan de slag met de OMB Masterclass.

Zodra je inlogt kom je in de online omgeving van de cursus. Het viel mij direct op dat het er clean en overzichtelijk uitziet.

Dit geeft een fijn gevoel, omdat je gelijk ziet wat je moet doen en wat je allemaal nog kunt verwachten.

Al met al ziet het er zeer professioneel uit.

Wat krijg je in de OMB Masterclass?

In de OMB Masterclass krijg je 6 weken lang video’s met lessen hoe je een succesvolle social media marketing bureau opzet. Dit is verdeeld in 7 modules bestaande uit 40 video’s die variëren van 10 tot 90 minuten.

Een mooie toevoeging van de OMB Masterclass is dat je het ook via je mp3 kunt beluisteren en volgen. Oftewel je kunt tijdens het hardlopen of wandeling informatie opdoen, terwijl je ook nog eens gezond bezig bent. Winst-winst situatie toch? 

Voordat je begint met de cursus krijg je eerst een introductie met wat je allemaal kunt verwachten.

Het is overigens niet een must om de cursus 6 weken te volgen. Sommige leden ronden de cursus in 2 weken af, terwijl anderen er 8 weken over doen. Het is puur ter indicatie dat de cursus 6 weken zal duren. Dit is ook de structuur van de cursus. Iedere week behandeld Kjell weer een ander onderwerp. 

Naast de cursus met video’s krijg je ook nog enkele bonussen waarvan er een paar uniek zijn en de OMB Masterclass waardevoller maakt. Hier kom ik later op terug. 

Maar wat kun je precies verwachten aan informatie? Dat lees je hieronder.

Week 1 # Je brein programmeren voor succes

Het klinkt misschien een beetje creepy Kjell die jouw brein zal programmeren. Maar hij bedoelt hiermee dat je juiste mindset nodig hebt om succes te bereiken. 

Wij mensen denken al snel aan het negatieve of we denken dat we iets niet kunnen. Met deze mindset zul je dan ook nooit succes gaan bereiken, terwijl het zo onnodig is want met de juiste mindset kunnen wij mensen zoveel meer bereiken dan we denken. 

Samen met Kjell ga je daarom aan je mindset werken, zodat je 100 procent voorbereid bent op je komende successen.

Hij leert je onder andere om groot te denken en doelen in je leven te stellen. Wanneer je dit doet, is de kans zoveel groter dat jij dit werkelijk zult bereiken. 

Kjell noemt dit ook wel de 100k mindset. Het streven hebben om uiteindelijk dit bedrag te behalen. 

Dit betekent niet dat jij binnen no time door de juiste mindset 100k zal binnen slepen. Dan zou namelijk iedereen rijk zijn. Maar om succes te bereiken heb je deze mindset wel nodig. 

Daarom moet je ook je brein programmeren voor succes. Want doe je dit niet, dan behaal je geen succes.

Week 2 # De Uitgangspunten Voor Succes

In week 2 wordt nog een stukje ingegaan op je mindset door te kijken wat jouw ideale persona is en hoe je dit gaat bereiken. 

Verder leer je waar je allemaal mee te maken gaat krijgen en tools die je gaat gebruiken. Je leert onder andere hoe je een bedrijfspagina moet opzetten en hoe een mailprogramma in elkaar zit. 

Oftewel je gaat hier de fundering leggen van jouw social media marketing bureau. 

Week 3 # De 5 stappen naar je eerste klant

Nu gaat het echte werk beginnen en zal de spanning wat meer voelbaar zijn. Je gaat namelijk leren hoe je klanten moet benaderen en ervoor zorgt ze met jou in zee willen gaan.

Dit ga je direct in de praktijk brengen. Wat betekent dat je in week 3 al kunt beginnen met geld verdienen.

Om je te helpen krijg je een volledig script dat Kjell zelf ook gebruikt. Je kunt deze script in pdf formaat downloaden.

Als je de lessen van Kjell goed volgt en zijn script gebruikt kun je volgens hem al binnen 30 dagen je eerste klant naar binnen hengelen. 

Wanneer je actie onderneemt, kun je zo maar in je eerste 30 dagen al 1000 tot 3000 euro in 1 maand verdienen en dat aan één klant. 

Week 4 # Aantrekken, Vangen, Converteren

Ga er in week 4 goed voor zitten want nu is het belangrijk om even alles van je af te sluiten en je volledig te focussen op alle informatie dat je zal opnemen.

Het kan misschien wat overweldigend zijn, maar wees gerust je kunt net zo lang de tijd hiervoor nemen als je nodig hebt. 

Wat je gaat leren is wat je nodig hebt van je klanten en hoe je in je proefperiode resultaten zult behalen voor je klanten, zodat ze misschien wel maanden met jou door willen gaan.

Ook ga je leren hoe je een funnel moet opzetten en waarom het zo belangrijk is en hoe je email kunt automatiseren.

Dit lijkt allemaal heel veel stof in één keer en dat is ook zo, maar Kjell legt het heel duidelijk en helder uit, zodat je er hoe dan ook altijd zult uit komen, zolang je er maar voor de volle 100 procent voor gaat. 

Week 5 # Sales, sales en nog eens sales!

In week 5 gaat het allemaal om sales maken en daar ben je bij Kjell aan het goede adres.

Als oud verkoper heeft hij veel geld verdient voor het bedrijf waar hij werkt voordat hij hiermee begon. Hij was zelf beste verkoper van het jaar.

Je gaat exact het script van Kjell volgen, cold callen, afspraken maken en sales maken. Alles om uiteindelijk klanten te krijgen en geld te verdienen.

Verder leer je ook hoe je het contract moet invullen. Je hoeft het contract overigens niet zelf op te stellen dit heeft Kjell allemaal al voor je gedaan. 

Het is absoluut niet makkelijk om dit voor elkaar te krijgen, je zult er hard voor moeten werken en het gaat niet altijd over rozen.

Maar ben je gemotiveerd en heb je doorzettingsvermogen? Dat gaat het je lukken om sales te maken. 

Week 6 # Maak jouw bedrijf passief met geautomatiseerde processen

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat alles zo veel mogelijk op de automatische piloot gaat. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat jouw bedrijf kunt opschalen waardoor je meer geld gaat verdienen.

Je leert bijvoorbeeld hoe je freelancers kunt inschakelen die werk uit jouw handen nemen, waardoor jij je meer kunt focussen op het binnenhalen van nieuwe klanten, wat weer zorgt voor meer inkomsten. 

En voor dat je het door hebt, verdien je zo maar duizenden euro’s per maand en heb je een volwaardige social media marketing bureau. 

OMB Masterclass is goed opgebouwd

Zoals je hierboven misschien al hebt kunnen zien is de cursus uitstekend opgebouwd. Eerst leer je de fundering te leggen door je mindset goed op een rijtje te krijgen en de basisprincipes te leren.

Daarna ga je dieper in de materie wat zeker niet makkelijk zal zijn, maar doordat je een goede voorbereiding hebt gehad in met name de eerste 2 weken zul je uiteindelijk (soms met hangen en wurgen) door de andere weken heen stormen. 

Het is dus ook belangrijk dat je begint bij week 1 en niet denkt dat je mindset wel in orde is en vervolgens maar overslaat. Want dan heb je grote kans dat je jezelf uiteindelijk gaat tegen komen. 

Het is niet Uniek…

De lesstof dat je krijgt, is uitstekend zoals ik hierboven al benoemde, maar uniek is het niet.

De informatie die je krijgt, is als het gaat om inhoud hetzelfde als in andere smma of smmb cursussen. Maar dit is geheel logisch want waarom zou je het wiel nogmaals uitvinden als het al prima werkt? 

Bijna alle Nederlandse cursussen en in dit geval deze Belgische cursus zijn geïnspireerd op de Amerikaanse cursussen.

Het wordt alleen in een ander jasje gestoken en gepersonaliseerd en dat is wat het uiteindelijk uniek maakt. En niet te vergeten de extra bonussen die je krijgt bij in dit geval de OMB Masterclass waardoor het meer waarde geeft. 

Welke dit zijn lees je hieronder.

Extraatjes bij de OMB Masterclass

De OMB Masterclass bestaat niet alleen uit lesstof om een succesvolle social media marketing bureau op te zetten. Je krijgt namelijk ook nog allerlei bonussen en tools om je het leven als social media marketeer makkelijk te maken.

Bekijk hieronder welke dit zijn.

Bonus 1 # Facebook community OMB Masterclass Mastermind Groep

In deze community kom je al je mede leden genoten tegen. Hier kun je allerlei ervaringen met elkaar uitwisselen, motiveren en successen delen. 

Bonus 2 # Kant en klare website

Een eigen website is het visitekaartje van je bedrijf. Je hoeft niet zelf een website te bouwen want je krijgt een kant en klare website. Hierdoor is je website binnen no time in de lucht. Vervolgens kun je in de instructievideo’s exact volgen hoe je het moet doen. 

OMB masterclass website

Bonus 3 # Kant en klare marketing funnels en advertenties (geautomatiseerd)

Je hoeft je niet druk te maken om funnels want je krijgt deze kant en klaar van Kjell. Zijn funnels hebben bewezen goed te werken. Het enige wat je hoeft te doen is kopiëren en plakken.

Hiermee bespaart hij je een hoop werk waardoor jij je beter kunt focussen op je klanten. 

OMB Masterclass Funnels

Bonus 4 # Het Ultieme Sales Script

Verkopen is best spannend om te doen, maar gelukkig krijg je een complete verkoop script dat Kjell zelf ook met veel succes gebruikt. Luister hoe Kjell zijn gesprek uitvoert en pas dit vervolgens ook toe op je eigen gesprekken. 

OMB Masterclass script

Bonus 5 # Dienstverlening contract

Om misverstanden te voorkomen is het altijd verstandig om een dienstverlening contract te hebben. Deze contract hoef je niet zelf op te stellen. Dit is namelijk al voor je gedaan door een professionele advocaat. Hiermee weet je zeker dat je juridisch alles op orde zal hebben. 

OMB Masterclass Contract

Bonus 6 # Van afspraak naar klant [BEWEZEN METHODE]

De titel zegt het al. In deze bonus krijg je de methode te zien dat ervoor zat je uit elke afspraak een klant krijgt. 

Bonus 7 # In 30 dagen naar €10.000 [EXACT STAPPENPLAN]

In 30 dagen naar  € 10,000,-? Het klinkt misschien ongeloofwaardig en onmogelijk. En eerlijk gezegd is het ook maar voor weinig mensen weggelegd. Maar met deze exacte stappenplan krijg je dagelijks instructie hoe je in 30 dagen dit kunt bereiken of in ieder geval goed op weg bent om dit bedrag te bereiken. 

Waar onderscheid de OMB Masterclass zich in?

Zoals ik al hierboven heb beschreven is de inhoud van de cursus om een smma of smmb te beginnen niet uniek. Maar waar onderscheid de OMB Masterclass zich dan in vergeleken met andere social media marketing cursussen? 

Dit zijn een enkele dingen die de waarde van de cursus omhoog laat schieten, terwijl je er net zo veel voor betaalt als andere social media marketing cursussen.

Audio cursus – Ik vind het superfijn dat je de OMB Masterclass in audio vorm kunt beluisteren. Hierdoor hoef je niet de hele tijd achter je pc of laptop te zitten. Ik ga graag een uur tot 2 uur wandelen, en door de audio variant heb ik twee vliegen in één klap.

Kant en klare website – Je krijgt een kant en klare website dat er professioneel uitziet en binnen een uur online staat. Dit is echt een visitekaartje van je smma en geeft wat mij betreft een professionele uitstraling en vertrouwen aan een klant. 

Mijn eigen ervaring en resultaten 

Mijn ervaring over de OMB Masterclass is zeer positief. Het zit goed en duidelijk in elkaar. Kjell legt rustig en duidelijk uit wat jij moet doen om succesvol te worden. Ik heb inmiddels genoeg ervaring dat ik weet dat de stof die je krijgt 100 procent klopt en dat je er veel geld mee kunt verdienen.

Zelf gebruik ik het stof in de cursus voor een bedrijf dat paardensupplementen verkoopt. (eigenaren zijn vrienden), maar dat is ook het enige wat ik doe als het gaat om social media marketing. 

Ik heb namelijk niet de ambitie om geld te verdienen met een SMMB. Dit komt, omdat ik met mijn onderneming al op een andere manier geld verdien wat mij beter ligt.

Ik ben niet echt een verkoper en dat is wel wat je een beetje in je moet hebben of in ieder geval moet aanleren als je succesvol wilt worden met een social media marketing bureau.

Ervaringen van klanten die de OMB Masterclass volgen

Er zijn steeds meer mensen uit België en Nederland die de cursus volgen. En de reacties zijn overwegend positief. Op Facebook en YouTube zie je meerdere berichten van mensen die nu een succesvolle social media marketing bureau hebben of ontzettend hard bezig zijn om dit te bereiken.

OMB Masterclass review reactie

Kjell Fruytier De Belgische Tai Lopez…?

Ken je de gezegde “Beter goed gejat dan slecht bedacht”? Dit is wat Kjell ook gedaan lijkt te hebben. In één van zijn advertentie video’s zegt hij namelijk bijna identiek hetzelfde als in een advertentie video van online marketing gigant Tai Lopez.

Persoonlijk vind ik dit wel jammer, omdat het daarmee vrij nep overkomt en een wantrouwend beeld geeft. Maar het is algemeen wel bekend dat veel dingen vanuit Amerika komen en vervolgens in een ander jasje gegoten worden. 

Ik weet dan ook bijna zeker dat dit veel meer voorkomt en dat niet alleen Kjell hier schuldig aan is. En ik geef hem ergens ook wel gelijk want het werkt toch? Dan kun je het beter goed jatten dan slecht bedenken. 

Dit doet verder ook niets af van de OMB Masterclass, want dat zit gewoon uitstekend in elkaar.

Is Kjell Fruytier wel betrouwbaar?

Ondanks dat de video dat misschien een wantrouwend beeld kan geven, kan ik je verzekeren dat Kjell Fruytier 100% betrouwbaar is. Het is een fijne vent die weet waar hij over praat en samen met jou het beste wil bereiken.

Natuurlijk wil Kjell geld verdienen, maar zijn grote doel is om ondernemers en studenten te helpen met het opzetten van een succesvolle business. Dat geeft hem veel voldoening.

Ik heb ook persoonlijk contact gehad met Kjell en ook tijdens het gesprek komt hij zeer netjes en beschaafd over. 

Bovendien heeft hij al zijn gegevens vrij op het internet staan. Ik kan dus wel stellen dat hij niets te verbergen heeft en zeer transparant is. 

Kjell Fruytier

Jagerstraat 9 –  9230 Wetteren

BTW: BE0698.953.690

Email: hallo@kjellfruytier.com

Voor wie is de OMB Masterclass geschikt?

Heb je interesse om online geld te verdienen met het maken van o.a. advertenties voor bedrijven? Heb je feeling met social media? En vind je het ook nog eens leuk om jezelf te verkopen?

Dan is een social media marketing bureau echt iets voor jou. Of je nou een student, werknemer of werkloos bent maakt voor Kjell totaal niets uit. 

Zolang je maar iets van gevoel hebt voor social media en keihard wil werken om uiteindelijk misschien wel de 10,000 euro per maand te behalen. Kan ik niet anders zeggen dat je geschikt bent om de OMB Masterclass te volgen.

Voor wie is de OMB Masterclass niet geschikt?

Wil je niet hard werken? Dan is dit niets voor jou, maar dan zal waarschijnlijk niets voor je gaan werken. Veel geld verdienen komt namelijk niet zo maar aanwaaien.

Ben je introvert en vind je het niet fijn om mensen aan te spreken of bijvoorbeeld te bellen? Dan zal ik als ik jou was eerst goed nadenken of je dit wel wilt doen.

Aan de andere kant als je het graag wil, maar wel met een soort van angst zit om te bellen, omdat je verlegen en introvert bent, dan kun je dit ook juist aangrijpen om hiervan verlost te raken.

Het is namelijk gezond om af en toe eens uit je comfort zone te stappen. Dit zal jouw ontwikkeling als mens alleen maar goed doen. 

Wat is de prijs van de OMB Masterclass?

Het ligt eraan welke optie je gaat kiezen want je kunt namelijk kiezen tussen 3 opties.

Optie 1: Betaal je het in één keer dan betaal je 997,- euro.

Optie 2: Betaal in 3 termijnen en betaal 1,191,- euro.

Optie 3: Betaal in 5 termijnen 1,250 euro,- euro.

Deze mogelijkheid maakt het voor meer mensen toegankelijk om te starten met de OMB Masterclass. Omdat niet iedereen die wil beginnen zo maar 997,- euro op de plank heeft liggen.

Toch adviseer ik je mits je 997,- euro in één keer kwijt kunt voor deze mogelijkheid te gaan, omdat het je geld bespaart. 

Bovendien mag je als onderneming 21% procent van het bedrag eraf trekken. Het is namelijk inclusief btw. Dit betekent dat je geen 997,- euro maar  787,63,- euro betaalt.

Dit bedrag heb je er na 1 klant alweer uit.

14 dagen niet goed geld terug garantie

Heb je de OMB Masterclass gekocht en kom je er na een tijdje toch achter dat het niets voor jou is? Dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie.

omb masterclass 14 dagen niet goed geld terug

Stuur Kjell Fruytier een berichtje waarom je niet verder wil gaan met de cursus en krijg je geld netjes terug op je bankrekening. 

Voor en nadelen OMB Masterclass

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”no” wpc_style=”wppc-view1″ title_tag=”H3″ title=”” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Get it now” disable_button=”yes” button_link=”” button_link_target=”_SELF” button_rel_attr=”dofollow” verdict_text=””][joomdev-wpc-pros]

  • Je kunt de cursus via MP3 volgen
  • Je hebt geen marketing kennis nodig
  • Cursus is duidelijk en overzichtelijk
  • Kjell is een prettige jongen
  • Extra bonussen dat waarde geeft

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

  • Kan soms wat overweldigd zijn qua informatie
  • Je moet wel iets van een verkoper in je hebben

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

Mijn conclusie over de OMB Masterclass

We zijn alweer aan het einde van mijn OMB Masterclass Review.

Ik kan niet anders zeggen dan dat de OMB Masterclass uitstekend in elkaar zit. Voor iedere Belg is dit de beste en enige social media marketing cursus. Maar ik kan het de Nederlanders ook aanraden, omdat deze cursus buiten de informatie ook extra waarde levert. 

Vooral het feit dat je het via mp3 kunt beluisteren vind ik heel fijn, maar ook de extra bonussen zoals een kant en klare website vind ik een fijne toevoeging. Dit geeft toch weer wat meer waarde aan de cursus.

Wel hoop ik dat Kjell niet meer reclame video’s gaat kopiëren van andere succesvolle ondernemers. Ik snap dat het verleidelijk is, maar ik denk dat het meer kwaad dan goed doet. 

En het is bovendien zo onnodig, omdat het product dik in orde is en je er veel geld mee kunt verdienen. 

Binnen 30 dagen kun je al een winstgevende social media marketing bureau business opzetten en Kjell Fruytier is de uitgelezen persoon om jou daarbij te helpen. 

Dus ben je er klaar voor om samen met Kjell Fruytier in zee te gaan en je leven te veranderen? Volg dan de gratis training van Kjell Fruytier over de OMB Masterclass.

[su_button url=”https://www.onlinesuccesbereiken.nl/OMB-Masterclass-training” target=”blank” style=”3d” background=”#0bb309″ size=”10″ center=”yes” icon=”icon: check”]Ja, ik wil beginnen met de OMB Masterclass![/su_button]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest