Meerdere inkomstenbronnen | De weg naar Rijkdom

door | sep 4, 2020 | Internet Marketing | 0 Reacties

Meerdere inkomstenbronnen hebben kan een zeer positieve impact hebben op je financiële positie. En toch zijn maar weinig mensen bezig met het genereren van inkomen op verschillende manieren. En dit is zonde want het hebben van meerdere inkomstenbronnen maakt je financiële positie zoveel sterker. Het geeft je meer zekerheid dat je altijd een inkomen zult hebben en het is de manier om miljonair te worden.

Het is niet zo dat inkomsten uit verschillende bronnen een manier is om te overleven, de meeste mensen hebben hun hele leven maar 1 inkomen en mochten we ons baan verliezen dan hebben we nog altijd recht op een uitkering.

Maar door meerdere inkomstenbronnen te hebben maak je het jezelf zoveel makkelijker en kun je in het geval één van je inkomstenbronnen opdroogt terugvallen op andere bronnen, zodat je altijd een goed inkomen hebt.

Vooral in een economische crisis waar we ons nu in bevinden tijdens het coronavirus, is het hebben van meerdere inkomstenbronnen een zeer groot voordeel. Door de corona crisis zijn er nu ontzettend veel mensen hun baan verloren en zitten nu in 1 klap zonder inkomen en moeten dus bijstand vragen.

Meerdere inkomstenbronnen genereren hoe doe je dat?

Om extra geld te verdienen zou je natuurlijk een tweede baan kunnen nemen bij de supermarkt of een restaurant, maar je snapt vast al wel dat ik dit niet bedoel. Het is niet de bedoeling dat je na een 40-urige werk week ook nog eens vaste uren gaat werken bij je tweede baan.

Wat dan wel?

Het meest ideale is om een extra bron van inkomsten te hebben zonder dat je vast zit aan uren of tijd, vooral wanneer je fulltime werkt.

Daarom zou het ideaal zijn om inkomsten te genereren zonder dat je daadwerkelijk aan het werk bent. Je bouwt iets op naast je fulltime baan wat uiteindelijk zelf kan functioneren en voor jou geld verdient zonder dat je aan het werk bent.

Het creëren van meerdere inkomstenbronnen kost wel veel werk in het begin, daarom zou het fijn zijn dat het iets is wat dicht bij je ligt zoals een passie. 

Begin een eigen bedrijf

De meeste miljonairs hebben een eigen bedrijf en hebben binnen het bedrijf meerdere inkomstenbronnen. Nou begrijp ik heel erg goed dat je je fulltime baan niet zo maar opgeeft en dat zou ik ook niet doen.

Maar je kunt naast je fulltime baan wel beginnen met het creëren van een 2e inkomstenbron om vanuit daar te beginnen met een eigen bedrijf om vervolgens verder te bouwen naar meerdere inkomstenbronnen, zodat je uiteindelijk je fulltime baan vaarwel kunt zeggen.

Miljonairs hebben meerdere inkomstenbronnen

Het hebben van meerdere inkomstenbronnen zorgt er vooral voor dat je je inkomen kan laten groeien. Meer dan de helft van de self-made miljonairs heeft immers meer dan 3 inkomstenbronnen en er zijn miljonairs bij die wel 7 inkomstenbronnen hebben. Het hebben van meerdere inkomstenbronnen is dus vooral een manier om miljonair te worden.

Hoe kom je aan maar liefst 7 inkomstenbronnen?

Als je denkt aan 7 inkomstenbronnen denkt kun je al snel denken dat dit onmogelijk is. De meeste van ons hebben al geen tijd voor een 2e inkomstenbron, althans dat denken we. Door het slim aan te pakken kun je wel degelijk tot 7 inkomstenbronnen komen.

Bijvoorbeeld: Heb je een passie denk aan fitness? Dan zou je hier je geld mee kunnen verdienen op maar liefst 7 verschillende manieren.

Denk aan:

  • Hebben van een website met bijvoorbeeld jouw expertise (in dit geval fitness), met affiliate marketing als verdienmodel.
  • Online video Training
  • Personal Coaching
  • Fitness model worden
  • Schrijf je eigen fitness boek
  • Eigen fitness lijn
  • Spreken

Zoals je hier ziet zijn dit allemaal onafhankelijke inkomstenbronnen, die toch in één thema samenkomen. Dit maakt het dan ook een stuk makkelijker om tot meerdere inkomstenbronnen te komen.

Want je kennis van fitness kun je gebruiken voor je fitness website, fitnessboek, personal coaching, video training en voor het spreken. Omdat je veel weet over fitness zul je het waarschijnlijk ook veel doen wat leidt tot een gespierd lichaam waardoor je misschien een fitness model kan worden en een merk wordt waardoor het makkelijker zal worden om een eigen fitness lijn te beginnen.

Dit is wat anders dan een automonteur die ook nog een pandje verhuurt en in zijn vrije tijd bijverdient als trainer van het 1e team van een amateurclub en daarmee 3 inkomstenbronnen heeft. 

Overigens is er niet mis mee om 3 inkomstenbronnen te hebben die in principe niets met elkaar te maken hebben. 

Ondernemers zijn vaak aan het kijken hoe ze aan meerdere inkomstenbronnen kunnen komen. Zo verminderen ze het risico dat er geen geld meer binnenkomt. Ze leggen als ware meer vislijnen uit in plaats van dat ze maar 1 vislijn uitgooien zoals vaak het geval is bij werknemers in loondienst. 

Mijn meerdere inkomstenbronnen

Natuurlijk wil ik ook wel even iets delen over mijn inkomstenbronnen. Mijn inkomsten haal ik met name uit affiliate marketing. 

Ik verdien mijn geld uiteraard met deze website, maar ik heb ook een website www.parfumgeur.nl met affiliate marketing als verdienmodel. Daarnaast ben ik op dit moment bezig met een website over hardlopen. 

Al deze 3 onderwerpen: online geld verdienen, parfum en hardlopen hebben op zich niets met elkaar te maken, behalve dat ik voor alle drie de onderwerpen een passie heb. Dit maakt het eenvoudiger om erover te schrijven en op de lange termijn vol te houden. 

Ik kan affiliate marketing dan ook aanraden als je een extra inkomstenbron wil naast je huidige baan. Wil jij nou meer weten over hoe affiliate marketing werkt? Klik dan op de knop hieronder.

[su_button url=”https://www.onlinesuccesbereiken.nl/Affiliate-Marketing-Revolutie-kopen” target=”blank” style=”3d” background=”#f85421″ size=”10″ center=”yes” icon=”icon: check”]Ik wil meer weten over Affiliate Marketing![/su_button]

Na 2 jaar affiliate marketing verdiende ik hier meer mee dan met mijn toenmalige baan. Daar ben ik mee gestopt en ben ik mij meer gaan focussen op affiliate marketing en op het creëren van meerdere inkomstenbronnen.

Naast affiliate marketing heb ik nog meerdere inkomstenbronnen:

Webdesign: Omdat ik er achter kwam dat ik wel redelijk websites kon bouwen door mijn affiliate marketing business en er vraag was naar website bouwers. Ben ik op kleine schaal begonnen met het maken van websites voor lokale bedrijven in de buurt. 

Crypto: Cryptocurrency is een hele interessante markt om in te investeren er zit namelijk veel rendement op. Wel is het nog zeer volatiel en grillig waardoor je enkel moet investeren met geld dat je kwijt kunt. Zelf investeer ik mijn geld in verschillende cryptomunten voor de lange termijn. Welke dit zijn kun je zien in mijn artikel top 3 beste altcoins.

Beleggen: Ook investeer ik in aandelen. Dit doe ik via Etoro. Het handige van Etoro is dat je beleggers kunt kopiëren zodat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Wat de belegger doet zal jij automatisch ook doen. Je kunt kiezen tussen beleggers die met weinig risico beleggen waardoor het rendement wat lager ligt, maar je kunt ook kiezen voor beleggers die beleggen met meer risico, maar wel meer rendement kan opleveren op de korte termijn. Zelf kopieer ik de beste beleggers die met weinig risico beleggen, maar wat op de lange termijn rendement oplevert. 

Als je zelf wil investeren in aandelen is het belangrijk om goed onderzoek te doen en belangrijk om alleen te investeren in aandelen van een bedrijf waar jij helemaal achter staat en je goed bij voelt. 

Miljonair worden met de Miljonairsclub van Vasco Rouw en Boef

Wil jij meerdere inkomstenbronnen en financiële onafhankelijkheid? Vasco Rouw in samenwerking met Boef bieden hun tijd en kennis als mentor aan om dit te bereiken. 

In de Miljonairsclub leer je hoe je van een beetje geld, veel geld kunt maken en dat zoveel mogelijk geautomatiseerd. De belangrijkste lessen die je krijgt zijn: investeren, geldbeheer en financiële onafhankelijkheid. Ook mindset speelt een grote rol in de Miljonairsclub. 

Wil je meer weten over de Miljonairsclub van Vasco Rouw en Boef? Klik dan op de knop hieronder.

Ga dan naar de website van de Miljonairsclub.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest