Wat is SMMA?

SMMA is de Engelse afkorting van Social Media Marketing Agency. In Nederland wordt het ook wel SMMB ( Social Media Marketing Bureau) genoemd, maar het is exact hetzelfde. 

Een SMMA bedrijf maakt voornamelijk advertenties voor social media pagina’s van bedrijven. Social Media is tegenwoordig een zeer belangrijk platform voor bedrijven om klanten binnen te krijgen.

Steeds meer bedrijven zien dit ook in en schakelen daarom een SMMA bedrijf in om al hun social media pagina’s te beheren en winstgevend onderdeel te maken voor het bedrijf.

Zelf een SMMA Bedrijf starten?

Er is ontzettend veel vraag naar SMMA bedrijven. We leven in een wereld dat steeds meer gedigitaliseerd is. We zitten vrijwel allemaal op facebook, instagram, snapchat en tiktok. Dit betekent dat een bedrijf er vrijwel niet meer onderuit komt om te starten met social media want doet een bedrijf dit niet dan verliest het geheid potentiële klanten.

Dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Dit is dus het moment om een SMMA of SMMB bedrijf te starten. Als je goed bent met social media en jezelf goed kan verkopen aan bedrijven en het bovendien leuk lijkt zou je een Social Media Marketing Bureau kunnen starten

Per klant verdient een SMMA bedrijf al snel 1000 euro per maand. Het is dus zeer aantrekkelijk om te starten met een Social Media Marketing Bureau. 

Volg gratis SMMA training

Ben je geïnteresseerd in het starten van een SMMA Bedrijf? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Hierin leer je stap voor stap hoe je een Social Media Marketing Bureau start en wat er allemaal bij komt kijken. 

In mijn SMMB Masterclass review lees mijn mening over de cursus van Boyd Hoek. In de onderstaande knop kun je een GRATIS training volgen van Boyd zijn SMMB Masterclass. 

[button-green url=”https://onlinesuccesbereiken.nl/SMMB-Masterclass” target=”SMMB Masterclass” position=”center”]CLAIM JE PLEK VOOR DE GRATIS TRAINING[/button-green]

 

Pin It on Pinterest