Affiliate Marketing zonder KVK


Meer Blog Artikelen over Affiliate Marketing

affiliate marketing zonder kvk

Affiliate Marketing zonder KVK

Regelmatig komt de vraag voorbij “kan ik beginnen met affiliate marketing zonder kvk?” Het antwoord hier op is ja! Zowel vanuit de belasting en affiliate programma’s is het geen verplichting om ingeschreven te staan bij de kvk.

Wanneer je affiliate marketing puur als een hobby ziet en een paar tientjes per maand verdient is het niet nodig om je in te schrijven bij de KVK.

Ga je op termijn toch aardig verdienen met affiliate marketing dan is het wel belangrijk dat je je gaat inschrijven bij de KVK. Je wilt namelijk niet in de problemen komen met de belasting.

Wanneer je serieus aan de slag wilt gaan met affiliate marketing, adviseer ik je wel om je in te schrijven bij de kvk. Het staat namelijk professioneler en het is ook een stuk mindset dat het nu heel serieus is en je geld moet verdienen.

Persoonlijk heb ik mij dan ook vrijwel direct in geschreven bij de KVK toen ik begon met Affiliate Marketing. 

Beginnen met affiliate marketing?

Als je wilt beginnen met affiliate marketing adviseer ik je de videocursus Affiliate Marketing Domination. In deze cursus leer je stap voor stap hoe affiliate marketing werkt en er daadwerkelijk goede resultaten mee kunt behalen.


Meer Blog Artikelen over E-Commerce

Pin It on Pinterest