High Ticket Dropship Academy review

door | okt 29, 2020 | Dropshipping | 0 Reacties

De High Ticket Dropship Academy is een gloednieuwe cursus van Dropshipping goeroe Joshua Kaats en Sven Jansen.

Hij heeft een nieuwe Dropshipping cursus ontwikkeld waar geen Aziatische groothandels als AliExpress en Alibaba in voorkomen.

Er wordt alleen nog maar met Nederlandse of Europese leveranciers samengewerkt.

Dit maakte mij zeer nieuwsgierig want op zich vind ik dropshipping een prachtige manier van E-commerce, echter ben ik altijd zeer sceptisch geweest tegen over dropshipping met partijen als AliExpress.

Persoonlijk voelt het voor mij toch dat je mensen aan het belazeren bent met producten die kwalitatief minder goed zijn en soms 10x zo goedkoop te krijgen zijn op AliExpress zelf.

Dit is niet het geval met High Ticket Dropshipping en daarom heb ik de High Ticket Dropshipping Academy aangeschaft en ben ik de afgelopen maanden aan de slag gegaan met een eigen High Ticket Dropshipping business.

In mijn High Ticket Dropshipping Review zal ik onder andere onderstaande punten bespreken:

 • Waarom is High Ticket Dropshipping beter dan Low Ticket Drophipping?
 • De inhoud van de High Ticket Dropshipping Academy
 • Mijn ervaring met de High Ticket Dropship Academy
 • De Voor en Nadelen van High Ticket Dropshipping


Pak 50% Korting op de High Ticket Dropship Academy

Inhoud

High Ticket DropShipping Academy Review

De High Ticket Dropshipping Academy is een volledige cursus met maar liefst 8 modules die bestaan uit 122 lessen. In deze lessen leren Joshua Kaats en Sven Jansen jou van A tot Z hoe je een succesvolle High Ticket Dropshipping business opzet.

Ze laten jou als ware zie hoe ze zelf een succesvolle High Ticket Dropshipping webshop hebben opgezet en jij dit ook kan toepassen en zoveel mogelijk kan automatiseren zodat je een semi-passieve inkomen zult hebben.

High Ticket Dropshipping anders dan de traditionele manier van dropshipping. Dit wordt ook wel Low Ticket Dropshipping genoemd.

Echter is het dropshipmodel in de basis hetzelfde.

Je begint een webshop met producten die klanten kunnen bestellen. In plaats van dat je de producten moet inkopen, verzenden, moet inpakken en versturen zal de leverancier dit tegen een kleine vergoeding allemaal uit jouw handen nemen.

Zodra je een bestelling krijgt van een klant stuur je deze door naar de leverancier die vervolgens het product naar de klant zal versturen.

Het voordeel van dropshipping ten opzichte van een traditionele webshop is:

 • Je hoeft geen voorraad in te kopen, waardoor je niet hoeft te investeren in producten die niet verkopen
 • De opstart kosten liggen veel lager
 • Je bent locatie onafhankelijk je kunt overal over de hele wereld je business runnen
 • Je kunt het zoveel automatiseren zodat je een semi-passieve inkomen opbouwt

Wie zijn Joshua Kaats en Sven Jansen ?

In eerste instantie dacht ik dat Joshua Kaats de High Ticket Dropshipping volledig in zijn eentje zou leiden.

Maar zodra ik in het leden gedeelte van de High Ticket Dropship Academy kwam zag ik al snel dat Sven Jansen zijn rechterhand en businesspartner is.

Naast de High Ticket Dropship Academy hebben ze samen ook nog een High Ticket Store.

In bovenstaande video zie je een Q&A met de twee mannen.

Waarom is High Ticket Dropshipping Beter dan Low Ticket Dropshipping?

Ondanks dat de basis van Low Ticket Dropshipping  en High Ticket Dropshipping exact hetzelfde is, werkt het uiteindelijk toch heel erg anders.

Bekijk hieronder de verschillen tussen deze twee manieren van dropshippen.

Er zijn een aantal redenen waarom je voor High Ticket Dropshipping  zou moeten kiezen in plaats van Low Ticket Dropshipping (traditionele dropshipping).

Low Ticket Dropshipping

 • Goedkope producten (€10-€75)
 • Weinig winst per order (€5-€40)
 • Veel orders nodig per maand
 • Chinese leveranciers
 • Lange Levertijd (7-21 dagen)
 • Weinig controle op kwaliteit
 • Makkelijk te kopiëren

High Ticket Dropshipping

 • Duurdere producten(€200+)
 • Veel winst per order (€100-€500)
 • Weinig orders nodig per maand
 • Nederlandse leveranciers
 • Korte Levertijd (1-5 dagen)
 • Veel controle op kwaliteit
 • Moeilijk te kopiëren

Zelf ben ik nooit aan de slag gegaan met Low Ticket Dropshipping, omdat het mij geen goed gevoel gaf of omdat het simpelweg niet rendabel was.

Dit heeft te maken met een aantal redenen die gelukkig niet gelden voor High Ticket Dropshipping.

Hieronder staan dan ook een aantal redenen waarom ik een voorstander ben van High Ticket Dropshipping.

High Ticket Dropshipping is eerlijk

De voornaamste redenen waarom ik nooit ben begonnen met Low Ticket Dropshipping is omdat ik het gevoel heb dat ik hiermee mensen belazer.

Low Ticket Dropshipping is gebaseerd op het verkopen van producten uit China voor een veel hogere prijs op je eigen webshop.

Zodra een klant een product op je webshop koopt, ga je het zelf inkopen op AliExpress en wordt het product verstuurd naar de klant.

Dit houd in dat je klant net zo goed het product op AliExpress had kunnen kopen voor een veel lagere bedrag.

Bovendien laat de kwaliteit vaak te wensen over, terwijl klanten het idee hebben dat ze een product uit Nederland kopen terwijl het van China komt waar de kwaliteitsnormen veel lager liggen dan hier in Nederland of Europa.

Wat dat betreft is High Ticket Dropshipping eerlijker en ethischer.

Met High Ticket Dropshipping verkoop je High Ticket Producten. Dit zijn luxe producten die gemiddeld 200 euro.- of meer kosten.

Om deze producten te verkopen werk je alleen maar met Nederlandse en Europese leveranciers. Dit betekent dat je producten verkoopt aan klanten die voldoen aan de Europese en Nederlandse kwaliteitsnormen.

Maar High Ticket Dropshipping brengt nog veel meer voordelen met zich mee vergeleken met het traditionele dropshippen.

Meer marge op High Ticket Dropshipping

Hoe duurder het product is, des te meer winstmarge je op een product hebt.

Een High Ticket Dropshipper hoeft dan ook veel minder verkopen te realiseren om een fulltime inkomen te verdienen, dan een Low Ticket Dropshipper die producten uit China verkoopt voor een kleine winstmarge.

Als voorbeeldje:

Stel je verkoopt een High Ticket Product zoals een sigarenkast van 2,000 euro met een winstmarge van 30%.

Dit betekent dat je met één High Ticket Product verkoop al 600 euro winst hebt. Je hoeft dus maar een paar verkopen te realiseren om tot een leuk maandelijkse inkomen te komen.

Met Low Ticket Dropshipping verkoop je met name producten die tussen de 10 a 75 euro zitten.

Denk aan een hondenspeeltje dat je verkoopt voor 10 euro met een winstmarge van 30%. Je zou dan 200 hondenspeeltjes moeten verkopen om tot dezelfde winst van 600 euro te komen.

Levertijden drastisch lager

Omdat je met High Ticket Dropshipping werkt met Nederlandse leveranciers zullen de levertijden drastisch omlaag gaan. Zo zullen de meeste producten binnen 1 tot 2 dagen geleverd worden

Dit is een groot verschil met Low Ticket Dropshipping, waar het vaak wel 14 tot 30 dagen duurt voordat het product op de deurmat ligt, omdat het nou eenmaal vanuit China moet komen.

Geen taalbarrière meer en duidelijke afspraken met Leveranciers 

Je kunt je vast voorstellen dat de communicatie met een leverancier vanuit China niet altijd optimaal is.

Het komt dan ook regelmatig voor dat leveranciers uit China zich niet houden aan de afspraken of geen goede kwaliteit leveren, dit kan onder andere komen door de taalbarrière.

(Dit geldt overigens niet voor alle leveranciers uit China, sommige leveranciers houden zich strikt aan alle afspraken en leveren goede kwaliteit)

Maar bij High Ticket Dropshipping hoef jij je hier geen zorgen over te maken, aangezien je voornamelijk zal samenwerken met leveranciers uit Nederland die ook met je meedenken om een succes te maken van je High Ticket Dropshipping business.

Veel Minder Klantenservice 

Duurdere producten verkopen, betekent minder klanten.

Je zult met High Ticket Dropshipping veel minder bezig moeten zijn met je klantenservice, dat is bij Low Ticket Dropshipping wel anders, aangezien je veel meer producten producten verkoopt en dus meer klanten hebt.

Bij Low Ticket Dropshipping kun je wel tientallen mailtjes per dag krijgen, terwijl je dit bij High Ticket Dropshipping vaak op 1 hand kan tellen.

Daarbij komt ook nog eens dat de kwaliteit van Low Ticket Producten vaak minder goed is en de levertijd langer is waardoor klanten vragen aan je gaan stellen.

Bij High Ticket Dropshipping denken mensen eerst goed na of ze overgaan tot het kopen van het product en is de kwaliteit over het algemeen veel beter.

 • A-Z High Ticket Dropshipping Cursus
 • Levenslang toegang tot alle content
 • Live Coachingsessies
 • N1# High Ticket Dropshipping Community


Krijg toegang tot de HTDSA!

Inhoud van de High Ticket Dropship Academy (inclusief bonussen)

Nu je meer weet over de verschillen tussen High Ticket Dropshipping en Low Ticket Dropshipping, is het tijd om je mee te nemen naar de inhoud van de High Ticket Dropship Academy cursus.

Nu heb ik de Dropship Academy niet gevolgd, maar ik heb wel meegekregen dat beide cursussen elkaar gedeeltelijk overlappen. Maar dit is ergens logisch omdat zoals ik al eerder zei het dropship model in de basis hetzelfde is.

Zodra je inlogt op het ledengedeelte van de High Ticket Dropship Academy. Kom je terecht op een tijdlijn waar leden vragen kunnen stellen en andere leden weer op kunnen antwoorden.

Verder staan er ook mededelingen zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws binnen de High Ticket Dropshipping Academy.

Voor de inhoud van de cursus waar je natuurlijk voor gekomen bent ga je naar ”ga naar de content”. Dit staat boven in de zwarte balk.

Zodra je dit gedaan hebt zie je linksboven de High Ticket Dropship Academy staan, aangevuld met de coachinggesprekken en andere bonussen waar ik op terug ga komen.
modules High Ticket Dropship Academy watermerk

De hoofd cursus: High Ticket Dropshipping Academy

De hoofdcursus is natuurlijk waar het allemaal om draait en waarom jij deze review bekijkt.

De hoofdcursus bestaat uit 8 verschillende modules die er niet om liegen.

In 6 weken tijd krijg je 122 lessen die bestaan uit korte duidelijke video’s van ongeveer 3 tot 15 minuten gemiddeld.

Welkom + High Ticket introductie

In de welkom video stellen Joshua Kaats en Sven Jansen zich voor en zijn ze beide in beeld te zien, ik vind dit persoonlijk fijn.

Joshua geeft onder andere aan dat je in een warm bad bent gekomen met ondernemers die jou en elkaar willen helpen.

Samen met de andere coaches zullen ze je naast de cursus zelf met onder andere coachingsessies zo goed mogelijk helpen om een succes te maken van je High Ticket Dropshipping business.

Kaats zegt dat de High Ticket Dropshipping cursus in principe een totale casestudy is van hun eigen webshop waarin je alles van A tot Z te zien krijgt.

Verder gaat hij in de introductie nog in op het verschil tussen de Low Ticket Dropshipping en High Ticket Dropshipping waar ik het eerder in mijn review al uitgebreid over gehad heb.

En vertelt hij wat je nog meer kunt verwachten van de High Ticket Dropship Academy.

high ticket dropshipping academy welkomswoord

Niche Gold Mining

Voor je gaat beginnen met het maken van een webshop, is het belangrijk dat je eerst weet waar voor product(en) je gaat verkopen.

In de Niche Gold mining ga je op zoek naar de gouden niche en gouden producten die je gaat verkopen op je webshop.

Het is zeer belangrijk om goed research te doen aangezien je zeker wilt zijn dat je het goede product hebt gekozen.

Het laatste wat je namelijk wilt is dat je na alles gedaan te hebben erachter komt dat het product niet goed verkoopt.

Aan de hand van een excelsheet (de goldmine list) die je kunt downloaden onder de video kom je door het in te vullen en te filteren er uiteindelijk achter welke niche het beste voor jou is.

Dit doe je onder andere door marktonderzoek te doen, kijken of het product evergeen is, met andere woorden verkoopt het product het hele jaar door?

En kijk je naar de doelgroep, merkloyaliteit en zoekvolume van het product.

Op een gegeven moment wordt de lijst met de niche producten steeds minder tot je uiteindelijk tot één of meerdere niche producten komt dat voldoet aan de High Ticket Dropship eisen.

Hoe je dit allemaal doet leer je in 13 video’s die relatief kort maar krachtig zijn.

Webshop Magneet

Wanneer je de juiste product(en) hebt voor je niche is het tijd om een webshop te bouwen.

Het is belangrijk dat je een professionele webshop bouwt, zodat je aan leveranciers kunt laten zien dat je serieus bent.

Je voegt onder andere dummy producten toe aan je webshop. Dit betekent dat de producten al wel zichtbaar zijn in de shop maar nog niet verkoopbaar zijn.

Hoe je dit allemaal doet krijg je uitgelegd in 20 instructies video’s die kort en bondig zijn.

één voor één per video wordt jou precies uitgelegd wat je moet doen.

De webshop wordt gebouwd met Shopify. Wanneer je al veel kennis hebt op het gebied van Shopify zul je merken dat je veel van de informatie in de video’s al weet en daarom veel in herhaling zult vallen.

Shoptimized Thema 

Shoptimized is het favoriete thema van Joshua en Sven omdat het puur gemaakt is om zoveel mogelijk conversie te maken.

Dit is ook gebleken want sinds Joshua en Sven dit thema gebruiken is de conversie flink gestegen.

Daarom besteden ze ook een complete module aan dit thema omdat het voor de beste resultaten zal zorgen.

Het kost wel wat namelijk 167 dollar, maar dan heb je ook wel een thema dat voor meer conversie zal zorgen.

Wil je dit niet? Geen probleem want er bestaan ook genoeg gratis thema’s die voor hoge conversies zorgen.

Hier gaat de volgende module over.

high ticket dropshipping academy shoptimized foto 7

Gratis Shopify Thema

Wanneer je voor de shoptimized thema kiest of een andere betaalde thema hoef je deze module niet te volgen.

Maar vind je dat je al genoeg hebt betaald aan Shopify en deze cursus wat ik mij kan voorstellen dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis thema.

De gratis thema’s zien er stuk voor stuk professioneel uit en kun je hele goede resultaten mee behalen.

In deze module word je van voor of aan uitgelegd hoe je het optimale kunt halen uit je gratis thema.

Toch moet ik eerlijk zeggen dat de conversies bij betaalde thema’s toch wel een stuk hoger liggen omdat het nu eenmaal is gemaakt om conversie te maken.

Maar je kunt prima beginnen met een gratis thema en altijd nog overgaan tot een betaalde thema wanneer je genoeg geld hebt verdient met je High Ticket Dropshipping business.

Leveranciers Fishing

Zodra je een niche onderzoek hebt gedaan en je webshop klaar hebt staan, wordt het tijd om premium leveranciers aan te trekken.

Je leert hoe je de juiste leveranciers vind en hoe je ervoor zorgt dat ze met jou in zee willen gaan en willen investeren in jou.

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je je goed gaat voorbereiden op het gesprek met de leveranciers.

In de module zal je dan ook tips gaan krijgen hoe je een gesprek moet aangaan en waar je op moet letten.

Als bonus krijg je in de module een coach fishing gesprek met Sven Jansen en Tessa Verschuijten dat zeer de moeite waard is om te bekijken.

fishing leveranciers

Conversie Magic Bootcamp

Als je alles klaar hebt staan en leverancier akkoord is, is het je taak dat je bezoekers omtovert tot betalende fans zoals Joshua zelf zegt in zijn introductie.

Deze conversie module bestaat uit 2 onderdelen waarvan de Magic Bootcamp voornamelijk theorie is.

Zo ga je verschillende principes van online marketing behandelen en wat belangrijke elementen bespreken die je webshop optimaliseren voor conversie zoals een USP (Unique Selling Points).

Deze module gaat er in feite dus over hoe je bezoekers gaat verleiden om tot koop over te gaan zodat jij meer conversie maakt.

En in de volgende gedeelte van de module ga je de theorie toepassen in de praktijk.

Conversie Magic Optimalisatie

In dit deel ga je alle theorie dat je in het vorige gedeelte van de module hebt geleerd toepassen in de praktijk.

Met 20 video’s liegt ook deze gedeelte van de module er niet om en worden allerlei conversie technieken besproken die je in de theorie hebt geleerd en zal Sven jou leren hoe je deze technieken moet toepassen op je webshop.

Ga er wel goed voor zitten want zowel de theorie en praktijk gedeelte vergen veel aandacht en zijn niet makkelijk.

Maar als je er genoeg tijd aan besteed en geconcentreerd naar de video’s kijkt en luistert gaat het 100 procent lukken.

En natuurlijk heb je alle tijd om deze video’s terug te bekijken als je het even niet weet en kun je vragen stellen tijdens de coachingsessies als je even ergens niet uitkomt.

Sales Funnel Machine

In deze module komt alles bij elkaar en ga je alle touwtjes aan elkaar vastknopen zodat je webshop één grote conversie machine wordt.

Zo ga je aan de slag met Google Shopping ads en ga je dit koppelen aan je webshop.

Je hebt hier nogal wat voor nodig zoals een:

een account bij Google Merchant center, Google Analytics account en een google ads account.

Dit lijkt allemaal nogal omslachtig en ingewikkeld, maar door de korte en duidelijke video’s zul je het al vrij snel begrijpen.

Als je dit allemaal voor elkaar hebt, heb je als ware een webshop sales funnel machine dat met een trechter ervoor zorgt dat je bezoekers jouw producten zullen kopen.

Coaching Bibliotheek

Iedere week zijn er coachingsessies voor zowel beginners als gevorderden.

Deze coachingsessies worden op dit moment gegeven op:

 • Maandag 10:00 – Gevorderden
 • Maandag 19:00 – Beginners & Gevorderden
 • Donderdag 19:00 – Gevorderden
 • Donderdag 20:00 – Beginners

De coachingsessies voor gevorderden wordt gegeven door Sven en voor de beginners zal Marnix beschikbaar zijn.

Joshua zelf geeft zoals ik zelf hebben kunnen zien geen coachingsessies.

Het mooie is dat je iedere coachingsessie vanaf januari 2020 kunt terug kijken.

high ticket dropship academy coaching foto 6

Zeer waardevolle Bonus: Platinum Partner Secrets

De Platinum Secrets heeft niets te maken met High Ticket Dropshipping, maar is naar mijn mening wel zeer waardevol en wat mij betreft een must om te bekijken als je een succesvol ondernemer wilt worden.

In deze module geeft Joshua Kaats jou een kijkje in de keuken van de Platinum Partnership van Tony Robbins.

Joshua is namelijk lid van de Platinum Partnership waar hij maar liefst 100,000 euro per jaar voor betaalt. Dit is veel geld maar naar zijn eigen zeggen het geld meer dan waard.

En in deze module gaat hij de belangrijkste inzichten met jou delen die hij heeft opgedaan tijdens de events van Tony Robbins.

Hij is hier mede lid van geworden door Vasco Rouw (bekend van de Miljonairsclub) die al jarenlang bij de events van Tony Robbins komt en onder andere hierdoor gestart is met de Miljonairsclub.

Samen hebben ze ook een video opgenomen van maar liefst bijna een uur lang waar ze praten over de weg naar financiële vrijheid. (Aanrader om te kijken)

Video Joshua Kaats met Vasco Rouw

Klantgeluk Blueprint

In de klant geluk blueprint ga je leren hoe je met je klanten om moet gaan. In deze business ben je eigenlijk constant bezig met mensen.

Echter zijn dropshippers vaak alleen bezig met het krijgen van klanten, maar zodra de klant binnen is wordt er vaak niet meer naar omgekeken naar de klant met als gevolg dat de klant wegloopt.

En dat is zonde want je wil je nieuwe klanten behouden en daarom is het belangrijk om goed nazorg te leveren zodat de klant een gelukkig gevoel bij je webshop en terug zal komen.

Bovendien zullen gelukkige klanten positieve reviews schrijven als je goede nazorg levert wat zorgt voor meer klanten.

Doe je dit niet? Dan kan juist het tegenovergestelde gebeuren en krijg je minder klanten door dat je vorige klanten slechte reviews over je schrijven.

Het is dus zeer belangrijk dat je goede klantenservice levert voor je High Ticket Dropshipping business.

Ik vind deze module dan ook van zeer toegevoegde waarde!

Klantgeluk Blueprint High Ticket Dropshipping

Facebook Ads Blueprint

Je zult je als High Ticket Dropshipper voornamelijk bezig houden met Google. Aangezien bezoekers van jouw producten gericht zoeken naar deze producten via Google.

Seo en vooral Google Ads zijn belangrijk om klanten naar je webshop toe te krijgen.

Echter wordt Facebook niet weggelaten en is het een ideale manier om je producten te weergeven aan de juiste personen.

Hoe je dit moet doen ga je leren in deze extra bonus module.

Google Blueprint nog in ontwikkeling

Op dit moment van schrijven is de Google Ads Blueprint nog in ontwikkeling.  Het gaat om 4 verschillende Google Ads Blueprints:

 • Google Shopping
 • Google Basics
 • Google Text Ads
 • Google Seo

Aan de Google Shopping Blueprint en Google Text Ads zijn al wel video’s toegevoegd.

In deze modules wordt extra ingegaan op Google Shopping en Google Ads al krijg je de basis hiervan ook al in de Hoofdcursus.

De Google Basics en Google Seo zijn op dit moment van schrijven nog helemaal leeg.

Mijn ervaring met de High Ticket Dropship Academy

De High Ticket Dropship Academy cursus is een zeer complete cursus.

In relatief korte maar zeer krachtige video’s wordt helder en duidelijk uitgelegd hoe je van A tot Z een high ticket dropshipping business opzet.

En omdat Joshua en Sven je helemaal van begin tot einde meenemen is deze geschikt cursus geschikt voor iedereen ongeacht het niveau.

Bovendien krijg je elke week coachingsessies voor zowel beginners als gevorderden, zodat je niet te lang blijft  struikelen over bepaalde dingen in de cursus.

Daarnaast zijn er zeer waardevolle bonussen die de moeite meer dan waard zijn om te bekijken.

Ook blijft de cursus in ontwikkeling en worden er regelmatig updates doorgevoerd zodat de cursus relevant blijft.

Ik kan niet anders zeggen dat Joshua en Sven een zeer goede cursus hebben neergezet met een dropshipping model dat veel beter bij mij past dan het traditionele dropshpping.

Het doorlopen van de High Ticket Dropship Academy

Zodra ik inlogde op het platform van de cursus zag ik gelijk dat het op het Huddle software van IMU gebouwd is.

Ik vond het zeer fijn om de cursus te doorlopen. In de eerste module ga je brainstormen over alle niches die je kunt doen. Dit vond ik zelf ook het leukste om te doen tijdens de cursus.

Ook krijg je van Joshua en Sven een Goldmine Inspiratielijst’. Hierin staan 77 niche ideeën ter inspiratie in het geval je zelf geen inspiratie hebt.

Zodra ik een niche had was het tijd om een webshop in Shopify te bouwen. Deze module heb ik vrijwel helemaal overgeslagen omdat ik veel ervaring heb met websites bouwen.

De overige modules ben ik wel trouw gaan volgen en ik moet zeggen dat het vanaf hier wat moeilijker werd. maar daarom ook veel uitdagender.

Mijn eigen High Ticket Dropshipping Business

Op dit moment ben ik actief in 1 niche. Ik ben al ongeveer 10 jaar een verwent simracer, daarom ben ik mij gaan richten op deze niche en verkoop ik op dit moment Playseats.

Het leuke hiervan is dat ik veel connecties heb binnen deze branche met mensen die interesse in deze producten hebben.

Bonusvideo met Vasco Rouw dikke pluspunt

Ik vind de hele module Platinum Partners Secrets een geweldige toevoeging aan de cursus, en verhoogt de waarde van de High Ticket Dropship Academy aanzienlijk.

Vooral de video samen met Vasco Rouw die ik zeer bewonder en al eens ontmoet heb vind ik een aanrader als je een succesvolle ondernemer wilt worden en financieel vrij wilt zijn.

Ervaringen van andere High Ticket Dropshipping Leden

Helaas kan ik je op dit moment niet mijn eigen resultaten tonen simpelweg omdat ik nog niet zover ben.

Maar er zijn wel genoeg andere High Ticket Dropshipping leden die al geweldige resultaten hebben behaald dankzij de High Ticket Dropship Academy zoals Lisa Chiara.

De Voor en Nadelen van High Ticket Dropship Academy

 • Zeer complete cursus waar je van A tot Z leert wat je moet doen
 • De Platinum Partner Secrets vind ik een geweldige toevoeging aan de cursus
 • Korte video’s die zeer duidelijk en krachtig zijn
 • Je hebt geen enkele kennis nodig wat betreft E-commerce of Dropshipping
 • Wekelijkse Coachingsessies waar je Sven En Marnix vragen kunt stellen
 • De cursus blijft constant in ontwikkeling en gaat mee met de huidige trend
 • Geen mindset Module, echter vind ik de Platinum Partners Secrets een prima vervanger en vernieuwend
 • De prijs is relatief hoog en kan te gortig zijn voor mensen. Wel kun je in termijnen betalen.

Veel Gestelde Vragen

Hieronder een aantal veelgestelde vragen over Dropshipping de High Ticket Dropship Academy.

Is Dropshipping wel legaal?

Ja dropshipping is 100% legaal en een uitstekend businessmodel, toch denken sommige dat dropshipping oplichting is en eerlijk gezegd begrijp ik dit best, maar toch is dit absoluut niet het geval.

Maar waar komt dit dan vandaan? Dit komt omdat er veel jonge ondernemers zijn die denken dat het makkelijk geld verdienen is, je zet een paar producten op een webshop, de leverancier levert het product aan de klant en kassa! Maar zo makkelijk werkt het natuurlijk niet.

Daarnaast zijn er veel dropshippers die low ticket dropshipping toepassen en producten van AliExpress verkopen. Dit is vaak van mindere kwaliteit, klanten betalen soms 10x de normale prijs en de levering duurt lang terwijl dit niet zo duidelijk op de webshop staat vermeld waardoor klanten boos worden en zich opgelicht voelen. Dit is overigens geen oplichting en 100% legaal, maar wel misleiding.

High Ticket Dropshipping is weer totaal iets anders. Je werkt met Nederlandse leveranciers met kwalitatief goede producten en een snelle levering. Aan een High Ticket Dropshipping webshop kun je vaak ook helemaal niet zien dat het een high ticket dropshipping webshop is omdat het er professioneel uitziet en het goede samenwerking met de leverancier(s) heeft.

Wanneer je gaat beginnen met dropshipping adviseer ik je dan ook om te beginnen met High Ticket Dropshipping en daarom te starten met de High Ticket Dropship Academy.

Wat is de prijs van de High Ticket Dropship Academy?

Het is mogelijk om de High Ticket Dropship Academy op 3 verschillende manieren aan te schaffen. Dit kan jaarlijks, in 2 maanden of in 10 maanden.

 • Termijn van 10 maanden is (347 euro x 10 maanden = 3470 euro)
 • Termijn van 2 maanden is (1550 euro x 2 maanden = 3100 euro)
 •  Eenmalig 3000 euro

Je ziet dat het meest voordelige is om de High Ticket Dropship Academy in één keer te betalen. Maar voor mensen die niet gelijk zoveel geld te besteden hebben, kan het betalen in termijnen een uitkomst bieden.

Hoelang heb ik toegang tot de High Ticket Dropship Academy?

Je hebt levenslang toegang tot de High Ticket Dropship Academy.

Hoe kan ik de High Ticket Dropship Academy opzeggen?

Je kunt de High Ticket Dropship Academy binnen 14 dagen opzeggen en je geld terug vragen. Om je geld terug te krijgen mag je niet meer dan 5 video’s bekeken hebben.

Wil je de High Ticket Dropship Academy opzeggen? Mail dan naar info@htdsa.nl

Is de High Ticket Dropship Academy wel betrouwbaar?

Ik heb de High Ticket Dropship Academy uitgebreid getest en kan je bevestigen dat het 100% procent betrouwbaar is.

De bedrijfsgegevens zijn: 

 • KAJA E-COM B.V
 • Bergeend 21
 • 3435 VK Nieuwegein
 • KVK: 73828033
 • Contact: info@htdsa.nl

Hoe kan ik meer informatie krijgen over de High Ticket Dropship Academy?

Ik kan mij goed voorstellen dat je eerst contact wil hebben met iemand van de High Ticket Dropship Academy voordat je de cursus gaat kopen.

Dit snappen ze bij de High Ticket Dropship Academy ook en daarom geven ze je de mogelijkheid voor een businesscall met het team van de HTDSA.

Je bent een half uur in gesprek met een teammember van de HTDSA waar in hij of zij al je vragen zal beantwoorden en meer vertelt over de cursus en of de cursus iets voor je is of niet.

Plan hier een clarity call in met een teammember van de High Ticket Drophip Academy!

Hoeveel geld heb ik nodig om te starten met High Ticket Dropshipping?

Naast de investering van de High Ticket Dropship Academy heb je nog een aantal kosten voor je High Ticket Dropshipping business.

Denk aan:

 • Shopify account: ($29 per/maand)
 • Eventueel Shoptimized thema ($167)
 • Start budget Google Ads (€250)
 • Domeinnaam (€3 tot €5 )
 • Inschrijving KVK (€50)

Heb ik een KVK nodig om te starten met de High Ticket Dropship Academy?

Nee je hebt geen KVK nodig om te starten met de High Ticket Dropship Academy.

Je hebt wel een KVK nodig zodra je actief gaat beginnen met je High Ticket Dropshipping business.

In de High Ticket Dropship Academy wordt uitgelegd hoe je een KVK regelt.

Volg de gratis training van Joshua Kaats

Joshua geeft een gratis training om jou een kijkje te geven in de keuken van de High Ticket Dropship Academy.

Ik vind het wel even belangrijk om te zeggen dat deze training voornamelijk een promotie van de High Ticket Dropship Academy is en je niet echt de diepte van high ticket dropshipping zelf in gaat.

Klik hier om naar de training van Joshua Kaats te gaan


Ik wil starten met de High Ticket Dropship Academy

Samenvatting van de High Ticket Dropship Academy cursus + Kopen

[review]


Starten met High Ticket Dropshipping

Wil je beginnen met high ticket dropshipping? Maak dan gebruik van de tijdelijke 50% kortingsactie.


Ga naar de Gratis Training

high ticket dropshipping academy welkomswoord
Normaal

10000
Nu tijdelijk voor: €3000,-

Start met de High Ticket Dropship Academy

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest