“Etoro Review | Ongelooflijk Simpel En Betrouwbaar?!”

door | jun 4, 2021 | Beleggen | 0 Reacties

Steeds meer mensen krijgen interesse in beleggen en willen ermee starten. Maar waar begin je in hemelsnaam? Gelukkig is daar eToro een sociaal trading platform dat beginnen met handelen in aandelen en valuta een stuk eenvoudiger maakt voor beginners.

eToro is aantrekkelijk voor nieuwe handelaren, die net hun weg vinden in de beleggingswereld, maar ook heeft eToro zeer ervaren beleggers als klant.

eToro staat vooral bekend om de functie copy trading, waar nieuwe handelaren de strategieën van ervaren beleggers kunnen kopiëren.

Nog een interessante punt om eToro te overwegen is dat er 0% commissie op het handelen in aandelen en ETF’s zit.

Dit klinkt natuurlijk top, maar werkt het sociaal beleggen in werkelijkheid ook echt en zitten er ook nog nadelen aan eToro?

In mijn eToro review zal ik dieper ingaan op het platform van eToro en geef ik je alle details die je nodig hebt om te beginnen met eToro.

Als je wil kun je alvast een account aanmaken bij eToro. Dit is volledig gratis.

Let op : Maar liefst 67 procent van de particulaire beleggers verliest geld bij het investeren in CDF’s bij eToro. Denk goed na of je het risico op verlies kunt permiteren en investeer alleen met geld wat je kwijt kunt.

Wat is eToro?

eToro is in de eerste plaats een social trading en multi-asset broker bedrijf met kantoren in Cyprus, Israël, en het Verenigd Koninkrijk.

Het platform van eToro bevat verschillende functies van online handel, handmatige handel tot sociale handel.

Het sociaal platform waar eToro voornamelijk om bekend staat stelt klanten in staat om de financiële handelsactiviteit van andere beleggers te volgen.

Maar dat niet alleen want je kunt deze top beleggers ook volledig kopiëren door middel van de functie copy trading dat eToro zo uniek maakt.

Om een goede keuze te kunnen maken biedt het eToro-platform volledige transparantie bij het weergeven van de relevante gegevens van elke belegger, zoals winstpercentage, risicoscore en portefeuillesamenstelling.

Tegelijkertijd stelt handmatige trading de klant in staat om eigen strategieën uit te voeren en te beleggen.

Het goede nieuws voor handelaren is dat eToro een brede selectie aan aandelen, valuta’s, grondstoffen, cryptocurrencies, exchange-traded funds (ETF’s) en indices aanbiedt via haar eigen innovatieve platform.

eToro stelt gebruikers in staat om gebruik te maken van professionele hulpmiddelen voor analyse, met een verscheidenheid aan financiële instrumenten.

Nog een onderscheidende kenmerk van eToro is de toevoeging van een lange termijn beleggingsinstrument genaamd Copyportfolios. Dit zijn beleggingsportefeuilles samengesteld en ondersteund door het beleggingsteam van eToro.

Verder kun je gebruik maken van een virtueel portfolio waar $100,000 speelgeld op staat om eerst te oefenen voordat je je strategie in het echt gaat uitvoeren.

Uiteraard is het voor de ervaren beleggers mogelijk om handmatig te gaan beleggen.

Kortom eToro is een prima platform om je beleggingsavontuur te beginnen.

Een greep uit het assortiment:

 • Aandelen (zoals Google, Apple of Tesla)
 • Grondstoffen (zoals Olie en Goud)
 • Forex (zoals EUR/USD of GBP/USD)
 • Indexen (zoals DJ30)

Het aanbod bij eToro is meer dan goed en tegenwoordig bieden ze ook Nederlandse aandelen zoals KPN en ING aan.

Is eToro betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een handelsplatform is de belangrijkste zorg van veel beleggers, eToro lost deze zorg op door gereguleerd te worden door de hoogste financiële autoriteiten.

Om meer inzicht krijgen, wordt eToro gereguleerd en gecontroleerd door tier-1 financiële regelgevers.

De tier-1 financiële toezichthouders bestaan uit de Financial Conduct Authority van het Verenigd Koninkrijk, de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), de Amerikaanse FinCEN, en de Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

Met de steun van deze belangrijke regelgevers, kan met vertrouwen worden gesteld dat eToro veilig en betrouwbaar is.

De handelaren en beleggers in het Verenigd Koninkrijk worden beschermd door het Financial Services Compensation Scheme (FSCS).

Aan de andere kant worden de Europese beleggers beschermd door het Beleggers Compensatie Fonds.

eToro moet aan ontzettend veel strenge eisen voldoen om jouw geld veilig te houden.

Zo moet het geld van klanten op een aparte rekening staan dat los staat van de bedrijfsrekening.

Hiermee wordt er voorkomen dat jij als klant je geld kwijt bent in het geval er iets met het bedrijf gebeurt.

Daarnaast is er een garantiefonds, die het geld van klanten verzekerd tot 20,000 dollar.

Bovendien bestaat eToro inmiddels alweer 15 jaar en is het één van de toonaangevende platformen in de beleggingswereld met miljoenen klanten over de hele wereld.

eToro is ook transparant ze laten bijvoorbeeld weten dat maar liefst 67% van de particuliere beleggers hun handelsrekening op blazen met het handelen in CFD’s. Daarom moet je als nieuwe belegger goed weten wat je moet doen.

eToro geeft je als klant daarom de mogelijkheid om te starten met speelgeld zodat je het platform kunt uitproberen en het wereldje van beleggen onder de knie krijgt zonder enige risico’s en beter voorbereid bent wanneer je met echt geld gaat beleggen.

Z

Garantiefonds tot 20,000 dollar

Z

Gereguleerd door CySEC en FCA

Z

eToro bestaat al meer dan 15 jaar

Z

Miljoenen gebruikers

Z

Marktleider

Waarom zou je kiezen voor eToro?

Het platform van eToro geeft handelaren en beleggers toegang tot meer dan 2.000 verschillende financiële instrumenten.

Deze instrumenten variëren van aandelen, cryptocurrencies, ETF’s, indices, valuta’s en grondstoffen.

De belegger heeft de mogelijkheid om te investeren in deze activa’s met en zonder hefboomeffect (leverage).

Veel beleggingsplatformen zien er ingewikkeld uit, maar eToro heeft ervoor gezorgd dat online handelen en beleggen voor iedereen toegankelijk is.

Ze hebben hun platform zo ontwikkeld dat het geschikt is voor zowel nieuwe als ervaren beleggers, en juist daarom kunnen ze uitgroeien tot ’s werelds toonaangevende sociale handelsplatform.

De diensten variëren van korte termijn beleggers zoals dag handelaren tot lange termijn beleggers.

Daarnaast realiseert eToro zich dat elke belegger een andere risicobereidheid heeft, daarom bieden ze financiële instrumenten aan variërend van een laag tot hoog risico.

Aangezien alle soorten handel een inherent risico met zich meebrengt, streeft eToro ernaar dat haar klanten intelligente investerings-beslissingen nemen.

Het platform biedt een breed scala aan verantwoorde handelsfuncties aan die een belegger in staat stelt om verstandige beslissingen te maken.

eToro is volledig gereguleerd en houdt zich aan de strenge richtlijnen van CySEC en FCA.

Beginnende handelaren zullen begeleiding krijgen bij het zetten van de eerste stappen in de wereld van beleggen en online handel.

Aan de andere kant zullen ervaren handelaren profiteren van risicobeheerfuncties om hen te helpen slim en verantwoord te beleggen.

De klantenservice is voor eToro een cruciaal onderdeel om haar klanten te behouden. eToro’s klantenserviceteam is 24/5 beschikbaar. Je kunt eToro bereiken via de live chat en het ticketsysteem.

Met het ticketsysteem moet je vaak wat langer wachten op een antwoord, daarom gaat mijn voorkeur uit naar de livechat.

Nadat je een account hebt aangemaakt bij eToro laten ze je niet aan je lot over.

eToro biedt een grote verscheidenheid aan handelstools en cursussen om handelaren alles te geven wat ze nodig hebben om een goed opgeleide handelaar of een langetermijnbelegger te worden op hun platform.

eToro cursussen bieden een fantastische ingang in de complexe financiële en handelswereld, en het gratis oefenaccount stelt klanten in staat om online te handelen zonder echt geld te riskeren.

Transparantie is een ander onderdeel van het succes van eToro. eToro zorgt ervoor dat klanten ten volle kunnen profiteren van de sociale functie.

Op ieder beleggers profiel dat je kan gebruiken voor copy trading kun je de volledige statistieken bekijken.

Dit omvat waardevolle informatie zoals prestaties uit het verleden, risicoscore, diversiteit van de portefeuille tot de totale winsten in de afgelopen maanden.

Bovendien heeft eToro geen verborgen kosten of commissies in vergelijking met andere platforms, alles wordt gepresenteerd op een duidelijke, eenvoudige en heldere manier.

Juist om deze redenen heeft eToro wereldwijd zonder twijfel een sterke voet aan de grond. Klantenbinding is een belangrijke factor in hun succes.

eToro neemt alle belangrijke stappen om de persoonlijke informatie en fondsen van haar klanten veilig te beschermen.

eToro biedt en hanteert top-notch cyber security standaarden, en de fondsen worden veilig bewaard.

Z

0% commissie op aandelen en ETF’s

Z

Storten met IDEAL

Z

Sociale copy trading

Z

Oefenen met speelgeld

Z

Rekening openen is eenvoudig

Hoe gebruiksvriendelijk is eToro?

eToro heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en wordt door veel klanten gewaardeerd om zijn eenvoud, het ziet er zelfs zo aantrekkelijk uit dat het bijna een spelletje lijkt.

Het platform biedt gemak in het langdurige proces van aanmelden en het bevestigen van je identiteit, en als nieuwe klant zul je ervaren dat het gemakkelijk is om te navigeren door de opties op zowel het web-based platform als de mobiele applicatie platform.

eToro presenteert alle informatie en tools op een gestructureerde manier; daarom is het gemakkelijk om je weg te vinden door het platform.

Bovendien stelt de optie van een virtuele portefeuille je in staat om de verschillende tools die eToro biedt te testen voordat je daadwerkelijk geld investeert.

Als beginner zal je ook eerst de virtuele portefeuille moeten gebruiken om het platform onder de knie te krijgen.

Zodra je inlogt op eToro, zal je direct de eenvoud en overzichtelijkheid van het platform opmerken. Ingewikkelde grafieken worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd en delen van het platform lijken meer op een sociaal netwerk dan op een handelsplatform.

eToro heeft de onderscheidende functie dat je andere handelaren kunt volgen en hun recente activiteit op je watchlist kunt zien.

Ten slotte deelt eToro artikelen en informatie om hun klanten toegang te geven tot de laatste updates met betrekking tot de aandelen-, forex-, of cryptomarkt.

Soorten orders binnen eToro

eToro heeft vier belangrijke order types.

Markt Order: De allereerste is markt order. Dit is een order om een aandeel of andere activa te kopen of te verkopen voor de best mogelijke prijs op dat moment.

Limiet Order: De tweede type order is de limiet order. Deze order stelt een maximum of minimum prijs in waartegen de financiële activaklasse moet worden gekocht of verkocht.

Stop-loss: Stop-loss is de order die wordt uitgevoerd zodra de prijs bereikt is waarop je jouw verlies wil nemen om te voorkomen dat je nog meer verliest.

Trailing Stop-loss: Een trailing stop-loss werkt in de basis hetzelfde als een gewone stop-loss. Maar het verschil is wanneer de markt ten gunste van jou beweegt de stop-loss zal meebewegen in stappen van 1 pip, op een dezelfde vastgestelde afstand van de huidige koers.

Beweegt de markt zich in een tegengestelde richting dan veranderd er niets aan je stop-loss en zal je positie gesloten worden zodra het wordt geraakt door je stop-loss.

Handleiding: hoe je moet beleggen bij eToro

Het fijne van eToro is dat het ontzettend makkelijk is om te begrijpen en daarmee ook een geschikt platform is voor de beginnende belegger. Maar goed om het nog makkelijker voor je te maken heb ik een korte handleiding gemaakt.

Stap 1: Rekening openen bij eToro

Het openen van een rekening is vrij eenvoudig. Je maakt een account aan door te registeren met je emailadres of met je apple, facebook of google+ account.

Zodra je dit gedaan hebt krijg je direct toegang tot het platform en kun je gaan starten met het beleggen van $100,000 in je virtuele omgeving.

Zodra je denkt dat je er klaar voor bent om met echt geld te gaan beleggen zul je wat meer gegevens moeten opsturen zoals een kopie van je paspoort of ID kaart.

Daarnaast krijg je ook nog een korte beleggingsquiz getoond om te kijken of je genoeg basiskennis hebt om te starten met traden en beleggen. 

Stap 2: Geld storten met IDEAL

Geld storten is heel eenvoudig. Linksonder in het dashboard op je platform zie je een knop geld storten staan.

Je kunt hier je geld storten met IDEAL wat wel zo prettig is voor ons Nederlanders. Uiteraard zijn er ook nog genoeg andere betaalopties.

geld storten met ideal etoro

Minimale storting eToro 200 dollar

Goed om te weten is dat je minimaal een storting van 200 dollar moet doen om te beginnen met handelen bij eToro. Je kunt gewoon euro’s storten, het systeem van eToro rekent dit vervolgens automatisch om naar dollars. Om het moment van schrijven zou dit betekenen dat je 167 euro zou moeten storten.

Stap 3: Aandelen kopen bij eToro is super eenvoudig

Zodra je geld hebt gestort kun je starten met het kopen van je eerste aandelen. In deze voorbeeld kies ik voor Tesla als aandeel omdat ik denk dat dit zal stijgen in de toekomst.

Stap 1: Aandelen zoeken

Vul boven in de balk in het dashboard de gewenste aandeel in wat in dit geval Tesla is. Ook kun je links in het dashboard op handelsmarkten klikken om alle aandelen en activa te bekijken.

etoro tesla aandelen handleiding

Stap 2: Bekijk het aandeel en klik op handelen

Bekijk nu het aandeel. Hier kun je allerlei informatie en grafieken vinden en een handel positie openen. Om een positie te openen klik je rechtsboven op handelen.

etoro tesla handelen

Stap 3: Positie in eToro openen

Nu is het tijd om een aandeel of cfd te kopen.

etoro positie openen
 1. Kies of je wil kopen (je gaat uit van een stijging) of verkopen (je gaat uit van een daling)
 2. Kies voor direct handelen of plaats een bestelling (limiet order) waartegen het aandeel gekocht of verkocht moet worden.
 3. Vul het bedrag in dat je wilt investeren in het aandeel.
 4. Kies hier je hefboom. Hoe hoger deze is des te meer risico je neemt.
 5. Vul hier in hoeveel je maximaal wil/kan verliezen als het de verkeerde kant op gaat. Bij hefboom 1x hoef je overigens geen stop-loss in te voeren zoals te zien is op het plaatje.
 6. Dit is het winstbedrag waarop je positie automatisch sluit. Dit kun je ook open laten.
 7. Klik op transactie openen om je trade te bevestigen.

En dat is het! Zo simpel is het om aandelen te kopen op het platform van eToro.

Na het kopen van je aandeel of andere activa kun je het terugvinden in je portfolio.

etoro portfolio

Let op: Wanneer je kiest voor hefboom 2x of 5x koop je een CFD. Hier betaal je dagelijks toeslag voor en is risicovoller. Wanneer je kiest voor hefboom 1x kiest koop je de daadwerkelijke aandelen en hoef je geen toeslag te betalen. Dit is aan te raden om te doen wanneer je pas net begint met beleggen.

Copy Trading: Unieke tool om beleggers en traders te kopiëren

Een functie waar eToro zich mee onderscheid ten opzichte van andere platforms en mij persoonlijk heeft getriggerd is de Copy Trading functie. Met deze functie kun je de meeste succesvolle traders en beleggers kopiëren.

Dit betekent dat je volledig automatisch succesvolle beleggers kunt kopiëren en dezelfde handelsposities opent als zij doen en dat volledig automatisch.

Deze functie is zeer handig voor mensen die willen starten met beleggen en traden, maar er niet zelf mee bezig willen zijn. Het enige wat je hoeft te doen is een top belegger te kopiëren en te profiteren van zijn of haar kennis en ervaring.

Om beleggers te kopiëren kun je in het dashboard klikken op beleggers kopiëren.

Wanneer je dat gedaan hebt is de eerste stap om te kijken naar populaire beleggers in de sectie keuze van de redacteur.

De meerderheid van de beleggers die daar te zien zijn, hebben een lage risicoscore, ondersteund door aanzienlijke winsten in de afgelopen maanden.

Verder kun je bovenin de balk beleggers filteren op winst, risicoscore, land van herkomst en verschillende andere factoren.

etoro copy trading

Als je een belegger vindt die je wilt kopiëren, kun je op het profiel klikken en de recente statistieken, bio, handelsstrategie en een reeks andere nuttige statistieken bekijken.

Klik vervolgens op de optie ‘kopiëren’ en bepaal het bedrag dat je wil toewijzen.

etoro statistieken belegger kopieren

Alle transacties worden proportioneel uitgevoerd, wat betekent dat als je €1.000 toewijst om een belegger te kopiëren met een handelsrekening van €10.000, en hij een positie van  €1.000 opent, er een positie van €100 in jouw account wordt gecreëerd.

Je zegt als het ware tegen eToro gebruik een deel van mijn rekening en kopieer de exacte posities van beleggers die ik heb gekopieerd.

Dit is een super handige functie omdat je op deze manier niet zo zeer verstand hoeft te hebben van beleggen, maar toch geld kunt verdienen met beleggen door succesvolle beleggers te kopiëren.

Al moet er natuurlijk bij gezegd worden dat ook de beste beleggers verlies kunnen maken, vooral de beleggers die wat meer risico nemen. Dus wees altijd voorzichtig en investeer alleen met geld wat je kunt missen.

Copyportfolio’s: het beleggingsmandje, verzameling van beleggers of activa

Naast dat je beleggers kunt kopieren heeft eToro ook verschillende beleggingsmandjes samengesteld die jij in een paar klikken kunt kopiëren en investeren. Dit heet copy portfolio’s.

copyportfolio etoro

Zo kun je investeren in een portfolio met allerlei aandelen die zich in dezelfde markt bevinden en volgens eToro het beste in deze markt presteren.

Maar het is ook mogelijk om de best presterende traders te kopiëren.

En zo zijn er nog veel meer verschillende beleggingsmandjes waarin je kunt investeren.

Wat mij betreft een hele leuke functie waar eToro zich nogmaals in onderscheid.

eToro’s Technische & Fundamentele Analyse’s

eToro heeft een verscheidenheid aan technische analyse-instrumenten, ondersteund door een aantal aanbevelingen van de analisten zelf.

Er zijn tal van financiële instrumenten beschikbaar op eToro en ieder heeft zijn unieke marktsentiment tracker, die bijhoudt wat de trend is.

Wat de grafieken betreft, zijn er tot 70 technische indicatoren die de handelaars helpen om verschillende soorten analyses real-time uit te voeren.

etoro grafieken

Dit had ik niet verwacht bij eToro en ben dan ook blij verrast dat het zo uitgebreid is.

De nieuwsfeed is alleen beperkt tot tweets en opmerkingen van handelaren binnen het eToro ecosysteem zelf.

eToro maakt gebruik van een Twitter-stijl wall feed met informatie over bepaalde aandelen of andere activa’s. Deze feed is openbaar en verschijnt als een stroom van updates om je een idee te geven wat er op dat moment speelt bij de handelaren.

etoro feed

Echter is de inhoud alleen afkomstig van eToro-klanten wat ervoor kan zorgen dat je geen compleet beeld krijgt van wat er daadwerkelijk in de markt afspeelt.

Dit kan beschouwd worden als een nadeel, omdat er geen grote mediakanalen zoals Reuters of Bloomberg zijn opgenomen.

Bovendien bestaan de fundamentele gegevens en informatie voor het beleggen in aandelen uit financiële basisratio’s en bevatten ze geen historische gegevens over balansen, winst-en-verliesrekeningen, koersdoelen of winstramingen.

Daarom moet je voor een goede fundamentele analyse, sites zoals Yahoo Finance gebruiken om deze cruciale details te bekijken.

eToro’s virtuele portfolio: Super handig om te oefenen

eToro biedt een geweldige kans voor nieuwe handelaren om handelsvaardigheden en strategieën te ontwikkelen of bij te schaven en te oefenen via de virtuele portfolio.

De virtuele portfolio is een geweldige manier om te ervaren hoe online handelen werkt zonder enig risico op je persoonlijke spaargeld.

etoro virtuele portfolio

Na het beleggen kun je het succes van je virtuele beleggingsportefeuille volgen en bepalen of online handel iets voor je is.

De virtuele portfolio is een geweldige stimulans voor mensen die net beginnen of voor beleggers die eerst hun strategie willen testen voordat er met echt geld geïnvesteerd wordt.

Kosten binnen eToro

Bij eToro kun je commissie vrij handelen in aandelen en ETF’s. Maar het is natuurlijk goed om te weten welke kosten er wel bij komen op het platform van eToro. Hieronder een kort overzicht:

 • Opname kosten van 5 dollar per opname
 • Toeslag bij CFD’s
 • Toeslag voor inactiviteit
 • Spreads (verschil tussen kopen en verkopen)

Gelukkig is eToro is zeer transparant over de kosten zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan.

De kosten bij eToro zitten hem voornamelijk in de spreads en overnight fee.

De spread is het verschil tussen kopen en verkopen, dit zal je bij iedere handelsplatform hebben. Deze spread ligt bij eToro over het algemeen wel wat hoger dan bij concurrenten.

De overnight fee (toeslag) is wat je betaalt als je jouw positie ‘s nachts open wil houden. Overnight fee betaal je alleen wanneer je investeert in CFD’s, Forex, indexen zoals de NSDQ100 en grondstoffen als olie en goud.

Wanneer je investeert in aandelen of ETF’s hoef je geen commissie of toeslag te betalen zoals eerder vermeld en betaal je alleen de eenmalig spread.

Wil je geld opnemen dan betaal je 5 dollar opnamekosten.

Mijn ervaringen met eToro

Ik gebruik eToro nu al geruime tijd, en ik moet zeggen dat ik over het algemeen zeer positief ben over het platform. Iets wat zeer belangrijk voor mij is, is de veiligheid en bescherming van mijn investeringen op het platform.

Bij eToro is dit helemaal in orde. Het wordt namelijk gereguleerd door tier 1 financiële regelgevende instanties. Dit geeft me een gevoel van veiligheid en vertrouwen in eToro.

Zodra ik op het platform had ingelogd was ik vrijwel direct onder de indruk van de interface van het platform.

Het is makkelijk begrijpbaar en met de stap-voor-stap begeleiding die eToro in het platform heeft gestopt is het voor iedere beginnende belegger goed te volgen.

Ik kan zelfs wel stellen het platform iets van een spelletje heeft omdat het er nu eenmaal zo aantrekkelijk uitziet.

etoro platform

Hier zit natuurlijk ook het gevaar in want het is natuurlijk verre van een spelletje want het gaat om serieus geld. Ten zij je natuurlijk aan het oefenen bent met virtueel geld.

Wat ik ook echt top en uniek aan eToro vind is de copy trading functie. Dit is naar mijn mening ook de nummer 1 selling point voor eToro.

In een paar klikken kun je de beste beleggers volledig kopiëren zonder zelf iets te moeten doen. Ook is het volledig gratis om te handelen in aandelen en ETF’s wat ik ook een groot pluspunt vind.

Ik mag echter de keerzijde van eToro niet negeren. De spreads en toeslagen bij eToro zijn hoger dan bij sommige andere platforms.

Een ander punt van zorg voor mij was is dat eToro alleen gebruikt maakt van USD als basis valuta. In het geval de koers van USD omlaag gaat ten opzichte van de Euro is dat nadelig. Natuurlijk kan het ook andersom zijn wat in dit geval positief is.

Wat ook jammer is dat je in Nederland niet kunt traden met cryptocurrencies op eToro, echter heeft eToro sowieso al weinig keuze wat betreft cryptocurrencies. Wil je investeren in cryptocurrencies dan adviseer ik je te kijken naar Bitvavo.

Maar alles bij elkaar kan ik alleen maar concluderen dat eToro  een geweldig platform is voor beginners omdat het er zo eenvoudig en overzichtelijk uitziet.

Daarnaast kun je als beginner gebruik maken van de virtuele portfolio om je vaardigheden te polijsten en meer te leren over de financiële wereld.

 

Voordelen eToro

Z

Storten met IDEAL

Z

0% commissie op aandelen en ETF's

Z

Gebruiksvriendelijke platform

Z

Met speeltegoed oefenen

Z

Betrouwbare broker

Z

Fantastische mobiele app

Z

Prima livechat

Nadelen eToro

bij inactiviteit van 12 maanden (10 dollar per maand)

Slechts één basisvaluta (USD)

Traag ticket systeem

Live chat alleen voor clubleden

Slotopmerkingen over eToro

eToro is zeer geschikt voor particuliere beleggers, maar ook ervaren beleggers kunnen profiteren van de eToro community. eToro is veilig en gereguleerd en als het gaat om social copy trading, is eToro ongetwijfeld uniek.

Zowel op mobiel als op desktop is de interface van eToro eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, met opties om te beleggen in aandelen, CFD’s, Forex paren en ETF’s.

eToro is een multi-asset online broker die een fatsoenlijke selectie van US-genoteerde aandelen, ETF’s, valutaparen en CFD’s aanbied in Nederland met de optie om het platform in 26 verschillende talen te wijzigen.

Afgezien hiervan is de technische kant van eToro ook uitzonderlijk met meer dan 70 technische indicatoren die de traders in staat stellen om allerlei analyses in de grafiek op te maken.

Regelmatige financiële nieuwsupdates zijn ook een pluspunt voor eToro omdat het helpt bij de fundamentele analyse van verschillende activa klassen.

Daarnaast is het openen van een rekening eenvoudig en als een klant wordt geconfronteerd met een probleem, is de klantenservice er altijd om te helpen.

Met activiteiten in meer dan 140 landen en met meer dan 11 miljoen klanten, heeft eToro een sterk potentieel om nog meer te groeien; daarom kan eToro fungeren als de perfecte platform voor jou om te beginnen met je beleggingsavontuur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest