Dropship ACADEMY

Dropshippen zonder Ali Express of Alibaba

Van Chinese naar Nederlandse Leveranciers

Joshua Kaats is in 2017 begonnen met dropshipping. Hij was toen één van de weinige mensen die met dropshippen bezig was en er was nog maar weinig informatie op het internet. 

Nu 3 jaar later is dit compleet anders. Dropshipping is ontzettend populair en dan met name onder de jongeren. En er is veel informatie te vinden.

Ook is de manier van geld verdienen met dropshipping aan het veranderen. Van 2017 tot 2019 werd met name geld verdiend door gekke producten vanuit China op Aliexpress te verkopen op je eigen webshop met soms wel een verhoging van 10x de originele prijs.

Tegenwoordig is dit een stuk lastiger aangezien er veel concurrentie is en het steeds moeilijker wordt om een uniek product te verkopen dat nog niet door anderen verkocht wordt.

Daarom richt Joshua Kaats zich tegenwoordig op Nederlandse Leveranciers. Wat mij betreft is dit een goede zaak, want met Nederlanse leveranciers kun je beter communiceren en het is betrouwbaarder voor zowel de dropshipper als consument. 

Maar hoe vind je nou die Nederlandse Leveranciers en wat voor producten moet je verkopen? Joshua Kaats zal jou dit allemaal leren met zijn cursus de High Ticket Dropship Academy. 

 

Joshua Kaats

Gratis training High Ticket Dropshipping

High Ticket Dropshipping is nog een relatief nieuwe manier van dropshippen dat bij weinig mensen bekend is, maar zeer effectief is.

Ben je benieuwd naar deze vrij nieuwe en onondekte manier van dropshippen? Klik dan op de link hieronder. 

Dropship Academy

Dan is de Dropship Academy van Joshua Kaats iets voor jou. Om succesvol te zijn met dropshipping is het echt niet meer nodig om producten vanuit China te dropshippen. Sterker nog de manier om geld te verdienen met dropshipping is om samen te werken met Nederlandse leveranciers.

Mijn persoonlijke review

Zelf heb ik de Dropship Academy ook gevolgd. Wil je weten wat ik ervan vind? Druk dan op de knop hieronder en lees mijn review over de Dropship Academy.

checklist-1622517_1280

Meld je aan voor de cursus

Online Succes Bereiken
Logo