Crypto Miljonair worden in de komende 10 jaar? Pak je Kans!

door | jun 12, 2020 | Cyptocurrency | 0 Reacties

Er zijn in de wereld heel wat crypto miljonairs of bitcoin miljonairs zoals het ook wel genoemd wordt. De meeste van deze mensen zijn al rond 2011 in Bitcoin gestapt. Bitcoin was toen nog maar een paar cent waard. Sommige hebben het vrij vroeg verkocht, maar de mensen die hun Bitcoins van 2011 tot en met 2017 hebben vastgehouden zijn nu miljonair en sommige zijn zelfs biljonair.

Helaas zat ik in 2011 nog niet in Bitcoin, terwijl ik er al wel vanaf wist en op het punt stond voor de lol wat bitcoins te kopen, maar uiteindelijk niet gedaan heb. (pijnlijk)

Eind 2017 was Bitcoin en cryptocurrency booming in de media. De Bitcoin schoot omhoog naar een ATH (All Time High) van maar liefst 20,000 dollar. Ook andere cryptocurrency’s ook wel altcoins genoemd schoten keihard omhoog met XRP en Verge in het bijzonder.

Ik had het geluk dat ik wat Verge had waardoor ik een leuk zakcentje heb, verdient met cryptocurrency in 2017.

Tijdens de hype zijn ontzettend veel mensen in crypto gestapt, maar helaas was dit het hoogtepunt van de Bitcoin en al snel zakte Bitcoin en alle andere altcoins weer keihard naar beneden tot zelfs onder het bedrag waar het voor de hype op stond. Heel veel mensen zijn daardoor het schip in gegaan in plaats van crypto miljonair te worden.

Maar de grote vraag nu…

Kun je nog Crypto Miljonair worden?

Op dit moment van schrijven staat Bitcoin op een koers van 8500 euro. Voor mensen met een klein crypto budget zal het daarom vrij onmogelijk worden om met Bitcoin crypto miljonair te worden ten zij je gaat traden, maar ik heb het in dit geval alleen over het vasthouden van Bitcoin.

Maar kun je met een klein budget nog wel crypto miljonair worden? Ja dit is zeker mogelijk al kan ik je natuurlijk niets garanderen. We weten nou eenmaal niet zeker waar het naar toe gaat met de cryptowereld.

Maar altcoins zijn ontzettend interessant om in te investeren, althans enkele daarvan. Veel altcoins hebben op dit moment een vrij lage prijs waardoor je met een klein budget aardig wat altcoins kunt kopen.

Mocht het zo zijn dat één van de altcoins waarin je hebt geïnvesteerd flink gaat stijgen kun je zo maar heel wat geld naar binnen harken of zelfs crypto miljonair worden.

Als voorbeeldje neem ik altcoin Vechain. 

Dit is een zeer interessante cryptomunt dat op dit moment van schrijven € 0,0085479,- waard is. Nu zal het waarschijnlijk nooit € 1,000 waard worden, omdat het een veel grotere supply dan Bitcoin heeft.

Maar het heeft zeker de potentie om € 1,- per munt te worden en misschien nog wel meer.

Stel dat je nou voor dat je voor € 1,000,- aan Vechain zou kopen en het zal binnen nu en een paar jaar € 1,-  per munt waard worden wat zeker niet onmogelijk is, heb je maar liefst € 114,605,-. verdient.

En wat nou als je voor € 10,000,- aan Vechain zou kopen en het wordt € 1,- waard? Ja je raad het al dan ben je crypto miljonair.

Je ziet dus wel dat het ook in 2020 of komende jaren nog mogelijk is om crypto miljonair te worden met Vechain en andere altcoins.

LET WEL OP: Het tijdstip van deze blog is 12 juni 14:43 2020. Cryptocurrency’s kunnen elk moment stijgen of dalen. Het is dus vrij goed mogelijk dat op het moment van lezen de waarde van Vechain anders is dan het voorbeeldje hier boven en de rekensom niet meer klopt.

Ook is dit geen financieel advies, je moet zelf goed onderzoek voordat je gaat investeren in cryptocurrency en ga alleen investeren met geld dat je kunt missen.

Want ook al heb ik persoonlijk veel vertrouwen in de toekomst van cryptocurrency en dan met name in een aantal cryptomunten. Je hebt nooit zekerheid.

Mijn favoriete Altcoins

Als je gaat investeren in cryptocurrency is het belangrijk dat je gaat verspreiden. Het is namelijk zeer risicovol als je al je geld gaat inzetten op 1 cryptomunt. Lees hier wat mijn favoriete altcoins zijn om kans te maken om crypto miljonair te worden in de komende 10 jaar. (Nogmaals dit is geen financieel advies)

Bitcoin en Altcoins met IDEAL kopen 

Wil je Bitcoin of Altcoins kopen? Dit kan bij Bitcoinmeester.nl. Bitcoin meester is een Nederlandse Cryptobroker waar je ontzettend eenvoudig Bitcoin en Altcoins kunt kopen met IDEAL.


Klik hier om Bitcoin en Altcoins te kopen met IDEAL!

Meer leren over cryptocurrency? 

Wil je meer leren over cryptocurrency? Geweldig! Op het internet en YouTube vind je ontzettend veel informatie over Bitcoin en allerlei verschillende altcoins. Toch kan het al snel overweldigend zijn.

Daarom raad ik je aan om de Basic Bitcoin & Crypto cursus van Madelon Vos te volgen. Madelon is zeer regelmatig te zien bij de grootste mediakanalen in Nederland om te praten over Bitcoin en crypto.

Wil je meer over Madelon haar cursus weten? Klik dan op de knop hieronder om een kijkje te nemen in haar cursus. 


Ik wil de gratis preview van Madelon Vos haar cursus bekijken

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest