Coronavirus | Geld verdienen in deze tijd hoe doe je dat?

Het coronavirus heeft ons land en Europa totaal in zijn greep. Sommige landen zijn in een complete lockdown en ook in Nederland is vrijwel alles dicht zoals cafe’s, horeca en langzamerhand gaan er ook steeds meer winkels dicht.

Veel mensen komen thuis te zitten. Werkgevers laten werkgevers mits dat mogelijk is zoveel mogelijk thuiswerken. Helaas zijn er ook veel mensen die tijdelijk zonder werk komen te zitten of zelfs zonder inkomen denk bijvoorbeeld aan zzp’ers en ondernemers. Gelukkig heeft de overheid inmiddels wel besloten om ondernemers en zpp’ers te steunen.

Nu we grotendeels allemaal thuis zitten hebben we meer (vrije) tijd, maar dat gaat al snel vervelen want door alle maat regelingen is er buiten huis niks te doen en we willen iets doen en het liefst ook nog iets wat nut heeft.

Aangezien veel mensen nu in de problemen komen met de financiën of hun tijd willen gebruiken om geld te verdienen kwam ik op het idee om een artikel te schrijven hoe je geld kunt verdienen tijdens het coronavirus, met alleen maar een laptop en internetverbinding.

Laat ik wel vooropstellen dat de gezondheid van ons allemaal het allerbelangrijkste is, maar het is voor je gezondheid ook belangrijk om niet teveel te denken aan de negatieve gevolgen en vooruit te kijken en positief te zijn.

Maar goed, hoe kun je geld verdienen tijdens het coronavirus vanuit je huis achter de computer?

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Persoonlijk veranderd er niet veel voor mij tijdens de coronavirus wat betreft werk. Ik werk al jaren vanuit huis en verdien mijn geld met affiliate marketing. Ik verdien hier mijn fulltime inkomen mee en dat gaat ondanks het coronavirus gewoon door.

Laat ik vooropstellen dat je niet binnen no-time een fulltime inkomen zal opbouwen met affiliate marketing uitzonderingen daargelaten. Maar het is niet onmogelijk om op de lange termijn wel 10,000 euro per maand te verdienen, het is zelfs realistisch mits je affiliate marketing goed toepast.

Wat is Affiliate Marketing?

In basis is affiliate marketing het promoten van andermans zijn producten en in ruil daarvoor krijg je een commissie. In deze huidige tijd zijn fitness producten heel erg populair want mensen kunnen niet meer sporten in de sportschool dus willen mensen fitness producten kopen om toch thuis te kunnen trainen. 

Wat je dus kunt doen is het beginnen met een website over fitness. Je schrijft content over fitness bijvoorbeeld de top 5 fitness apparaten of dumbells om thuis te trainen. Vervolgens meld je je aan bij het partnerprogamma van een webshop die deze producten verkoopt.

Zodra een bezoeker op jouw website komt met de top 5 fitness apparaten en klikt op de affiliate link van een product dat verwijst naar de webshop en vervolgens het product koopt dan krijg jij een commissie. 

Nou is dit maar een voorbeeldje want je kunt werkelijk van alles promoten en tegenwoordig heeft vrijwel iedere bekende webshop een partnerprogramma. Ook kun je cursussen en digitale producten promoten.

Hoe start je met Affiliate Marketing?

Starten met affiliate marketing is vrij makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is tijd een laptop en internetverbinding. 

Iedereen kan met affiliate marketing starten ongeacht je niveau. Zelf ben ik een MBO’er en heb nooit op de hbo of universiteit gezeten. Denk dus niet dat je het niet kan want als je het wil kan je het 100%.

Voordat je gaat beginnen is het goed om eerst te bedenken wat voor producten je graag wilt promoten en een niche site bouwt om je producten op te promoten. Enkele voorbeelden hiervan zijn..

 • Fitness site (Supplementen, apparaten, trainingsprogramma’s)
 • Reis site ( Bestemmingen promoten van een bepaald land of continent)
 • Review site ( Het reviewen van bepaalde producten binnen een niche)
 • Muziek site ( muziek instrumenten, cursussen)

Dit zijn slechts enkele voorbeelden er zijn namelijk wel honderden voorbeelden. Het is slim om voor een niche te kiezen waar je passie ligt. Stel je bent een liefhebber van make-up maak hier dan een website over en schrijf content over make-up en maak eventueel make-up tutorials. 

Dit is namelijk veel makkelijker vol te houden. Want ten eerste is het je passie dus voelt het minder als werk aan en omdat het je passie is weet je er ook veel van en kun je sneller werken.

Nou komt er nog wel een hoop bij kijken. Daarom heb ik een artikel gemaakt hoe je in 4 stappen kunt beginnen met affiliate marketing.

Waarom Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is voor mij persoonlijk de fijnste manier van online geld verdienen. Hieronder zie je een paar opsommingen waarom dit zo is.

 • Je hebt geen startkapitaal nodig om te beginnen
 • Je kunt het makkelijk doen naast je huidige baan
 • Het geeft veel vrijheid
 • Je hoeft je niet te verantwoorden aan iemand
 • Je hebt geen last van klantenservice
 • Je verdient geld terwijl je helemaal niet aan het werk bent (passief inkomen)

Vooral de laatste reden is waarom ik ben begonnen met affiliate marketing. Ik wil meer vrijheid creëren in mijn leven en dat kan met affiliate marketing. Maar hoe zit dat nou?

Wanneer je een artikel hebt geschreven op je website kan deze 5 jaar later nog steeds voor inkomsten zorgen terwijl je er niks meer aandoet. Je artikel blijft namelijk dag en nacht online staan. Wel moet je er eerst voor zorgen dat je veel bezoekers naar je artikel krijgt. Het is daarom belangrijk dat je vooral in het begin veel content gaat schrijven zodat mensen naar je website komen en je hoger gaat ranken in google. 

Op en duur zal je website als een huis staan en is het slechts een kwestie van onderhouden en kun je eventueel opschalen naar meerdere websites.

Video Cursus Affiliate Marketing

Wil je serieus aan de slag gaan met affiliate marketing en ben je gemotiveerd om er een succes van te maken? Dan kan ik je de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard van harte aanraden. Jacko is al 10 jaar bezig met affiliate marketing en niet zonder succes. Zo heef hij dit jaar als doel om 1 miljoen winst te maken met affiliate marketing. 

In zijn video cursus leer je stap voor stap hoe je een succesvolle affiliate marketing business opzet. Daarnaast is er ook een zeer gemotiveerde community van mensen die elkaar allemaal helpen. Zelf zit ik ook in deze community en heb dan ook met regelmaat contact met Jacko. 

Zijn cursus kost eenmalig 47 euro en dat is werkelijk een koopje als je bedenkt wat je ervoor terug krijgt aan informatie om uiteindelijk een fulltime inkomen op te bouwen en dat vanuit huis. 

Klik op de knop hieronder om naar de introductie video van Jacko Meijaard te gaan. 

[button-green url=”https://onlinesuccesbereiken.nl/Affiliate-Marketing-Revolutie-kopen” target=”Affiliate Marketing Revolutie” position=”center”]BEKIJK DE VIDEO![/button-green]

 

Mijn naam is Ramon Dobma. Ik ben 28 jaar en ben nu ongeveer 3 jaar actief in de wereld van online geld verdienen. Op onlinesuccesbereiken.nl geef ik tips en trucs hoe jij ook succesvol kunt worden op het internet en (snel) online geld kunt verdienen.

   Laat een reactie achter

   Online Succes Bereiken
   Logo