Bol Masterclass

De Beste E-commerce cursus van Nederland!

Verkoop producten zonder een eigen webshop

Natuurlijk kan het hebben van een eigen webshop hebben iets prachtigs hebben, het is 100 procent van jou en je trots.

De realiteit is echter dat je met een eigen webshop je eerst uren moet maken om het te bouwen of te laten bouwen.

Maar dat is nog niet eens het lastigste want om verkopen te maken zal je bezoekers naar je website moeten krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen ben je veel marketing’s kosten kwijt. En dan hebben we het nog niet eens over de voorraad en logistieke proces dat erbij gaat komen. 

Gelukkig is Bol.com de oplossing om te beginnen met E-commerce en producten te verkopen zonder je bezig te moeten houden met marketing en alle andere rompslomp.

Je kunt namelijk je producten verkopen via Bol.com. Bol.com heeft maandelijks miljoenen bezoekers waardoor er altijd potentiële klanten zullen zijn. Bovendien wordt Bol.com als zeer betrouwbaar gezien door de consument.  

Verder neemt Bol.com ook het logistieke proces en klantenservice opzich.

Nou klinkt het natuurlijk allemaal simpel, je plaatst wat producten op Bol.com, je stuurt je producten naar het magazijn van Bol.com en je verkoopt aan de lopende band.

Maar zo werkt het natuurlijk niet. Je zult echt wel hard moeten werken en weten wat je moet doen.

Gelukkig is daarvoor de Bol Masterclass. In deze cursus zal Jia Ruan jou alle kneepjes van het vak leren om succesvol te worden met het verkopen van producten van het beste e-commerce platform van Nederland. 

Jia-Ruan

Gratis training van Jia Ruan

Zou je eerst wat meer informatie willen krijgen? Jia Ruan begrijpt dit en heeft daar om een gratis training online staan waarin hij je kennis zal laten maken met de Bol Masterclass. Verder leer je in de gratis training de volgende dingen:

 

Bol Masterclass

De Bol Masterclass richt zich vooral op mensen die nog een beginner zijn in de E-commerce wereld. Het bevat alle basisstof dat je nodig hebt om een winstgevende e-commerce business op te zetten. Je krijgt levenslang toegang tot de cursus en gratis updates. 

Met deze cursus leer je meer in 10 weken dan met menig 4 jarig HBO opleiding. 

Mijn persoonlijke review

Zelf heb ik de Bol Masterclass ook gevolgd. Wil je weten wat ik ervan vind? Druk dan op de knop hieronder en lees mijn review over de Bol Masterclass. 

checklist-1622517_1280

Aan de SLAG Met de Beste E-commerce Cursus

Online Succes Bereiken
Logo