Bitcoin Meester Review: Makkelijk Crypto kopen?

door | apr 16, 2020 | Cyptocurrency | 0 Reacties

Bitcoin Meester is één van de Nederlandse cryptobrokers. Als je op deze pagina bent terecht gekomen, heb je waarschijnlijk interesse in het kopen van cryptomunten. Echter is het kopen van cryptomunten voor beginners onder ons nog vaak erg lastig, althans dat denken ze.

Want Bitcoin Meester is een cryptobroker dat zich vooral focust op het gebruiksgemak voor mensen die willen beginnen met het kopen van cryptomunten.

Maar zijn ze hierin geslaagd en is Bitcoin Meester een veilige platform voor het kopen en verkopen van cryptomunten?

Kun je makkelijk cryptomunten kopen en verkopen en wat heeft het platform van Bitcoin Meester nog meer te bieden? Je leest het in mijn review!

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een Nederlands crypto broker waarop je op een overzichtelijke en duidelijke manier cryptomunten kunt kopen.

Het aanbod is riant. Je kunt maar liefst meer dan 200 verschillende cryptomunten kopen en verkopen.

Eén van de meest populaire cryptomunten die je kunt kopen zijn:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Ripple
  • Litecoin
  • Verge
  • Cardano
  • Vechain
  • Digibyte
  • Tron

De eigenaren van Bitcoin Meester dat onderdeel is van Coin Meester B.V zijn de Nederlandse eigenaren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken.

[button-green url=”https://www.bitcoinmeester.nl/?r=100028602″ target=”Bitcoin Meester review” position=”center”]Koop je eerste Bitcoin of Altcoin hier![/button-green]

Cryptomunten kopen bij Bitcoin Meester

Het kopen van cryptomunten bij Bitcoin Meester is ontzettend eenvoudig. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je direct cryptomunten kopen.

Je gaat naar je account waar je vervolgens een knop ziet staan met storten. Via deze knop kun je eenvoudig via IDEAL geld op je account storten zoals je op de afbeelding hieronder ziet staan.

bitcoinmeester review

Zodra je geld hebt gestort op je account is het tijd om cryptomunten te kopen. Om dit te doen ga je naar Koersen en Coins. Hier zie je alle cryptomunten staan die je kunt kopen bij Bitcoin Meester.

bitcoin meester cryptomunten kopen

Klik op de cryptomunt dat je wilt kopen en vervolgens krijg je onderstaande afbeelding op je scherm te zien.

Bitcoin meester Bitcoin kopen

Vul het aantal bitcoin dat je wilt kopen in of vul het bedrag in waar je cryptomunten voor wilt kopen. Zodra je dit gedaan hebt klik je op kopen. Wanneer je dit gedaan hebt ben je de eigenaar van je eerste cryptomunten.. Zoals je ziet vereist het geen enkele technische kennis om cryptomunten te kopen bij Bitcoin Meester.

De cryptomunten die je gekocht hebt zullen nu zichtbaar zijn in je wallet. Dit kun je bekijken wanneer je naar je account gaat.

Verkopen Cryptomunten

Het verkopen van cryptomunten op Bitcoin Meester gaat net zo makkelijk als het kopen van cryptomunten. In principe doe je hetzelfde als wanneer je cryptomunten gaat kopen met het verschil dat je op verkopen klikt.

Vul het aantal cryptomunten in dat je wilt verkopen en klik op verkopen. Het aantal cryptomunten dat je hebt gekocht wordt gelijk omgezet naar euro’s en zijn vrijwel direct zichtbaar in je portefeuille. Wanneer je kiest voor uitbetaling wordt het bedrag nog dezelfde overgemaakt naar je bankrekening.

Cryptomunten omwisselen bij Bitcoin Meester

Een grote pluspunt van Bitcoin Meester is het omwisselen van cryptomunten. Stel dat je Cardano hebt en je wilt het omruilen naar Litecoin dan hoef je niet eerst je Cardano te verkopen, je kunt het via de omwissel tool gewoon ruilen. Dit scheelt een hoop rompslomp. In veel andere gevallen zul je eerst je cryptomunten moeten verkopen naar euro’s om vervolgens een andere cryptomunt te kopen.

bitcoin meester omwisselen

VIP KORTING Bij Bitcoin Meester

Des te meer je handelt des te meer korting je krijgt. Dit kan oplopen tot 1,75%. Dit lijkt misschien niet zo veel en voor kleine bedragen zal dit ook niet echt merkbaar zijn. Maar als je handelt met hoge bedragen dan zal het al snel in positieve zin merkbaar zijn.

bitcoin meester vip korting

Snelle en vriendelijke Klantenservice 

De klantenservice is zeer goed. Van 9:00 tot 17:00 kun je de medewerkers bereiken via telefoon, mail of chat. Er wordt op mails vrijwel binnen een uur gereageerd. Na 17:00 en in het weekend zijn ze ook nog te bereiken via de mail echter kan het dan wel langer dan een uur duren voordat je een antwoord terug krijgt.

Is Bitcoin Meester betrouwbaar en veilig?

Bitcoin Meester is een legitiem bedrijf dat is gevestigd in Aalsmeer en onderdeel is van Coin Meester B.V.

Het platform heeft een gebruiksvriendelijke interface en daarmee is de kans op een fout maken niet zo groot. Mocht dit wel gebeuren dan zullen de medewerkers voor jou klaar staan om tot een oplossing te komen. 

Wanneer je een account aanmaakt heb je een wekelijkse limiet tot 100 euro. Je kunt dit bedrag tot 1500 euro verhogen als jij je rekeningnummer laat verifiëren. Je maakt een aantal cent over naar de rekening van Bitcoin Meester zodat ze je rekeningnummer kunnen controleren.

Wil je nog meer handelen dan 1500 euro per week dan kan dat door een identiteitsbewijscontrole en telefoonnummercontrole. Als dit succesvol is dan kun je tot 15,000 euro per week handelen. Wil je met nog meer geld handelen dan is er nog één stap en dat is het controleren van je adres. Je kunt dan tot maximaal 100,000 euro per week handelen. 

Om je account te beschermen van hackers maakt Bitcoin Meester gebruik van het 2-factor authenticatie. Wanneer je inlogt op je account krijg je nog een tussenstap met een code die je moet invoeren. Deze krijg je op je mail of via de app Google Authenticator. 

In het geval iemand achter je wachtwoord komt heeft hij of zij er in dit geval nog steeds niet aan omdat er nog een code ingevuld moet worden die alleen jij hebt. Deze code zal constant veranderen. Het is dus ook belangrijk dat je hiervan gebruik maakt. Vooral als je cryptomunten hebt opgeslagen in je online wallet. 

Bitcoin Meester Review & Conclusie

Bitcoin Meester is mijn favoriete platform voor het kopen van cryptomunten. Het is duidelijk, overzichtelijk, clean en het gebruiksgemak van het platform is fantastisch. 

De klantenservice is ook meer dan uitstekend. De medewerkers zijn aardig en willen je altijd helpen. 

Ik kan het iedereen die wil beginnen met crypto of als is begonnen met crypto Bitcoin Meester dan ook van harte aanraden. 

Een gratis account aanmaken kun je doen via de link hieronder!

[button-green url=”https://www.bitcoinmeester.nl/?r=100028602″ target=”Bitcoin Meester review” position=”center”]Maak een gratis account aan en Koop Veilig en Snel Cryptomunten![/button-green]

Meer kennis opbouwen over Bitcoin en Altcoins?

Zou je graag meer kennis willen opdoen? Op het internet kun je gigantisch veel vinden over Bitcoin en alle andere altcoins. Hierdoor zul je ontzettend informatie vergaren. Echter kun je al snel de bomen niet meer door het bos zien en is er ook veel misinformatie  over Bitcoin op het internet.

Wil je dit voorkomen en heb je graag alle juiste informatie over cryptocurrency tot beschikbaarheid? Dan kan ik je de Crypto Masterclass aanraden. Zelf heb ik dit ook gevolgd en heb dan ook een review geschreven over de cryptomasterclass.

Klik hier voor mijn review over de Crypto Masterclass

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest