Affiliate Marketing Revolutie Review (2022)

door | mei 29, 2020 | Affiliate Marketing | 0 Reacties

Affiliate Marketing is wat mij betreft één van de mooiste manieren om online geld te verdienen op het internet.

Dat vind Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie ook. Inmiddels telt zijn platform meer dan 20,000 leden die zijn cursus volgen.

In zijn cursus legt hij stap voor stap uit hoe jij online geld kunt verdienen met affiliate marketing.

In mijn affiliate marketing revolutie review vind je al mijn bevindingen en ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard.

Wil jij direct beginnen? Dan kun je via onderstaande knop korting krijgen op de Affiliate Marketing Revolutie. Heb jij nog twijfels? Dan kan ik je zeker aanraden om deze Affiliate Marketing Revolutie Review te lezen, in mijn review deel ik onder andere de voor en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie en mijn ervaringen en resultaten. (inclusief websites)

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie (5.0)?

Online geld verdienen met affiliate marketing wordt steeds populairder. Het is laagdrempelig en je kunt er (op de lange termijn) passief geld mee verdienen.

Toch zijn er relatief weinig mensen die succes hebben met affiliate marketing. En dat is zonde, want met de juiste kennis, kun je met affiliate marketing vrij makkelijk ”als je hard werkt” geld verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie is een videocursus waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een succesvolle affiliate marketing imperium kunt opbouwen.

Je volgt exact de stappen die Jacko Meijaard zelf heeft toegepast voor het bouwen van zijn imperium in Nederland en België.

De videocursus is opgedeeld in 11 verschillende modules, dat bestaat uit maar liefst 73 video’s. Daarnaast bevat de cursus ook nog een audio cursus over mindset en affiliate marketing insights en heb je de mogelijkheid om lid te worden van de 10 k club.

De videocursus wordt constant bijgewerkt en heeft recent (2022) een flinke update gehad met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing waardoor de videocursus altijd relevant zal blijven.

En dat voor een prijs voor maar 47 euro,-. Dit is vrij laag als je je bedenkt dat het een complete videocursus is van de grootste en succesvolste affiliate marketeer van Nederland en België.

affiliate marketing revolutie review

Wie is Jacko Meijaard de maker van Affiliate Marketing Revolutie?

Jacko is een nuchtere jonge ondernemer die nu meer dan 10 jaar bezig is met affiliate marketing en daarmee één van de eerste affiliate marketeers in Nederland.

Jacko omschrijft zichzelf als een simpele Mbo-student. Hiermee wil hij zeggen dat iedereen succesvol kan worden met affiliate marketing en dat je geen genie hoeft te zijn.

Jacko is op zijn vrijheid gesteld en had al snel door dat een 9 tot 5 baan niets voor hem zou zijn.

Zo zegt hij bijvoorbeeld in het AD:

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’

Inmiddels leeft hij een leven dat hij voor ogen had. Hij kan zijn eigen tijd in delen, en gaat op vakantie wanneer hij wil, terwijl het geld blijft binnenstromen.

En dat allemaal dankzij affiliate marketing.

In 2013 is hij begonnen met zijn website www.internetsuccesgids.nl om andere mensen wat te leren over affiliate marketing en ondernemen op het internet in het algemeen.

Vervolgens is hij in 2015 zijn videocursus de Affiliate Marketing Revolutie begonnen en de rest is eigenlijk geschiedenis.

Inmiddels heeft Jacko maar liefst meer dan 20000 leden die gebruik maken van zijn videocursus met vele succes verhalen tot gevolg.

Klik hier om meer te weten over Jacko Meijaard.

Het Forum van Internet Succes Gids (Kennis Kanon)

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat niet alleen uit video’s. Wanneer je de cursus aanschaft, kun je ook vragen stellen en beantwoorden in de community van de Affiliate Marketing Revolutie.

Het forum is zeer actief met meer dan 20000 leden en bevat veel informatie dat van goud waard is.

Regelmatig worden er successen gedeeld van cursisten die de affiliate marketing revolutie volgen.

Dit laat wel zien dat de Affiliate Marketing Revolutie werkt, dit is ook een motivatie van cursisten die het even niet meer zien zitten of een boost om door te knallen.

Affiliate Marketing Revolutie vernieuwd zich constant

Affiliate Marketing staat niet stil dus de Affiliate Marketing Revolutie ook niet. Nog niet zo lang geleden heeft Jacko Meijaard zijn cursus compleet vernieuwd met nieuwe video’s. 

Met andere woorden de cursus blijft altijd relevant, al heb je het 5 jaar geleden gekocht, het beschikt over de nieuwste informatie dat je nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing.

Zo bevat de cursus nu ook een module waar je leert hoe je geld verdient met affiliate marketing via sociale platformen als TikTok.

Persoonlijke coaching van Jacko Meijaard (10k club)

Jacko geeft regelmatig webinars aan leden waar vragen gesteld kunnen worden waar hij op zal reageren. 

Maar het is ook mogelijk om persoonlijke coaching van Jacko te krijgen via de 10 k club.

Zelf krijg ik ook persoonlijke coaching van Jacko. Regelmatig bellen of mailen we en krijg ik advies van Jacko. Dit is enorm waardevol, maar vooral wanneer je al in een wat verder stadium bent. Ook is het een stukje prijziger dan de cursus zelf.

Maar in de video cursus alleen al krijg je genoeg kennis en vaardigheden om duizenden euro’s per maand met affiliate marketing te verdienen. Dit hebben meerdere leden al bewezen.

Is de Affiliate Marketing Revolutie een goede cursus?

Ja ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer goede cursus is. Jacko legt je stap voor stap uit hoe je een succesvolle affiliate marketing website en business opzet. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen enkele technische kennis nodig.

Veel informatie kun je op het internet vinden, maar bij de Affiliate Marketing Revolutie heb je gelijk alle informatie in één. Bovendien gaat het vaak om de kleine details (hacks) waardoor je veel meer geld gaat verdienen en dat krijg je te weten in de Affiliate Marketing Revolutie.

Bovendien is het forum ontzettend waardevol. Ik kijk er bijna elke dag even op of er weer nieuwe tips, trucs of successen van andere cursisten zijn.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate Marketing is voor iedereen die passief geld wil verdienen via het internet en meer vrijheid en zekerheid in het leven wil.

Hoe zou het zijn dat je naast je eigen baan extra inkomsten genereert met affiliate marketing? Of nog beter uiteindelijk kunt stoppen met je huidige baan, omdat je al meer verdient met affiliate marketing.

Let wel op: Je moet wel veel geduld hebben want affiliate marketing is geen manier om snel geld te verdienen. Heb je weinig geduld en wil je snel geld verdienen? Dan is affiliate marketing niets voor jou.

Je zult vooral moeten bouwen en stapelen. Maar zodra het treintje begint te lopen, is het niet meer te stoppen en kun je oneindig veel geld verdienen en nog passief ook.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie resultaten en ervaringen

Nu je meer weet over de Affiliate Marketing Revolutie is het tijd om mijn resultaten met je te delen. Zoals ik al eerder vertelde, was ik al begonnen met affiliate marketing voordat ik lid werd van de Affiliate Marketing Revolutie.

In 2017 ben ik begonnen met affiliate marketing in de gezondheid niche, wat uiteindelijk niets is geworden. Ik heb er wel iets mee verdient, maar ik zag er geen brood meer in en heb de website uiteindelijk voor een leuk bedrag verkocht.

Ik ben toen even gestopt met affiliate marketing, maar in 2019 heb ik besloten om affiliate marketing weer op te pakken en heb ik de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft. 

Mijn eerste website en succesje!

In mei 2019 ben ik begonnen met een website over parfum, ik ben een parfumliefhebber en vind het leuk om erover te schrijven. Op de website kun je top 10 lijsten vinden en reviews bekijken, bovendien kun je prijzen vergelijken van verschillende webshops.

De commissies zijn met 1 tot 20 euro niet heel erg hoog. Jacko, raadde het mij dan ook af om hier verder mee te gaan, wat ik goed begrijp, want met de website moet ik veel sales maken om aardig wat commissie te verdienen.

Maar omdat parfum een passie is. ben ik hier toch mee doorgegaan en met succes, want het levert mij maandelijks toch een paar honderd euro per maand op!

Niet opgeven, maar uitbouwen

Op dit moment heb ik 4 websites in 4 verschillende niches. Met al deze websites stromen de commissies steeds meer binnen. Variërend van 1 euro tot soms wel 1200 euro per commissie. 

Door constant uit te bouwen en het kunstje te herhalen zullen de bedragen uiteindelijk steeds hoger worden. Het is eigenlijk zo makkelijk zolang je maar het geduld en doorzettingsvermogen hebt.

Ja, er zullen momenten komen dat het tegenzit omdat je bijvoorbeeld dagenlang geen commissies binnenkrijgt en aan jezelf begint te twijfelen. Ook ik heb dit gehad, ik ben nota bene nog even gestopt met affiliate marketing.

Maar als jij de affiliate marketing revolutie volgt en hard aan de slag gaat dan zullen de commissies op den duur vanzelf komen en stijgen.

affiliate marketing revolutie commissies

Affiliate Marketing Revolutie de voor en nadelen

Z

Makkelijk te begrijpen

Je hebt geen enkele technische kennis nodig. Jacko legt je stap voor stap uit wat je moet doen.

Z

Duidelijk en overzichtelijk

De structuur van de cursus zit heel eenvoudig en simpel in elkaar. Je kunt exact volgen welke video’s je in je cursus nog moet bekijken.

Z

Community

Het forum dat Jacko heeft opgericht voor al zijn cursisten is een goudmijn. Hier kunnen affiliates vragen stellen, reageren en tips en trucs delen.

Z

Updates

Jacko vernieuwd zijn cursus regelmatig. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Z

Lage investering

De Affiliate Marketing Revolutie kost maar 47 euro. Verder heb je alleen maar een domeinnaam en hosting nodig wat een paar tientjes per jaar kost.

Z

Jacko is transparant

Jacko Meijaard laat zijn resultaten zien en verdiend zijn geld daadwerkelijk met duizenden euro’s met affiliate marketing.

Persoonlijke coaching is niet goedkoop

Wil je persoonlijke coaching van Jacko? Dan moet je eerst door een clarity call komen om te bekijken of je wel geschikt bent. om vervolgens flink in de buidel te tasten. Maar goed ergens vind ik dit ook wel logisch, je krijgt toch coaching van de beste affiliate marketeer van Nederland.

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Wegen de voordelen zwaarder dan de nadelen, en denk je dat je de nadelen kunt trotseren? Neem dan direct actie en schaf de Affiliate Marketing Revolutie aan voor maar 47 euro,-.

Deze kleine investering heeft voor veel cursisten hun leven in positieve zin veranderd en dat kan ook voor jou gelden.

Je krijgt toegang tot meer dan 70 video’s en wordt toegelaten tot het grootste affiliate forum van Nederland.

En mocht je toch niet tevreden zijn of ben je tot de conclusie dat affiliate marketing toch niets voor jou is. Dan heb je nog altijd recht op de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkele risico met het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest