Trading Navigator Methode Review (Harm van Wijk)

Beleggen wordt eenvoudiger met de Software van Beleggingsexpert Harm van Wijk

Wil jij beginnen met beleggen? Dan kan de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk weleens zeer interessant zijn voor jou. 

Harm heeft naar eigen zeggen een software en strategie ontwikkelt waarmee hij de markt in vele gevallen verslaat, zowel in goede als in slechte tijden. 

Aangezien ik altijd al interesse heb gehad in beleggen en er in het verleden ook al mee bezig ben geweest (helaas niet succesvol omdat ik maar wat aanklooide) heb ik besloten om de Trading Navigator aan te schaffen.

Omdat jij er waarschijnlijk over nadenkt om de cursus van Harm van Wijk aan te schaffen heb ik een review geschreven over de Trading Navigator Methode zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Inhoud

Trading Navigator Methode Review

Er zijn zoveel manieren waarmee je tegenwoordig online geld kunt verdienen, het eerste wat er in veel mensen als eerste op komt is beleggen.

Toch zijn er maar vrij weinig mensen die daadwerkelijk beleggen. Dit komt waarschijnlijk omdat het toch wat risico’s met zich mee brengt of ze niet weten waar ze moeten beginnen.

En dat is de reden waarom Harm van Wijk de Trading Navigator Methode ontwikkelt heeft.

Met zijn systeem en software wil hij beleggen voor iedereen makkelijker maken en de drempel om te beginnen met beleggen lager te maken.

Bovendien zou er met de Trading Navigator Methode rendementen van gemiddeld 18 tot 20 procent worden behaald terwijl dit bij normale indexfondsen rond de 7 procent zit.

Dat is nogal een gigantisch verschil.

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator is een 6 weekse cursus voor de beginnende en gevorderde belegger.

In deze 6 week legt Harm je van A tot Z uit hoe je zijn software de Trading Navigator onder de knie krijgt.

De Trading Navigator Methode is een handige tool dat actuele trends analyseert en vervolgens vertaalt in een beleggingsadvies.

Met deze software wordt er precies aangegeven wanneer het moment is om aandelen of opties te kopen en te verkopen. 

Dit betekent dat je puur op basis van analytische gegevens  gaat beleggen en niet op geluk, gevoel of natte vingerwerk.

Zodat je op een verstandige en veilige manier je geld investeert en dus slim aan het beleggen bent. 

Wie is de persoon achter de Trading Navigator Methode? Harm van Wijk

De man achter de Trading Navigator Methode is geen onbekende in de beleggingswereld. Zo heeft Harm al meerdere optredens gehad in televisie programma’s zoals Een vandaag, Businessclass en is hij meerdere keren op radio verschenen bij Radio 1, Radio 2 en BNR nieuwsradio. 

Daarnaast hij heeft onder andere samengewerkt met SNS, Binck Bank en ING, De Financiële Telegraaf en ABN AMBRO Turbo.

Verder is hij eigenaar van de website www.beleggen.com waar hij allerlei informatie en kennis deelt over beleggen. Uit deze website is ook de Trading Navigator Methode ontstaan. 

Met 32 jaar ervaring in beleggen kunnen we Harm dan ook met recht een expert noemen op het gebied van beleggen en is hij de aangewezen man om beginnende beleggers de juiste richting op te duwen. 

Harm is overigens afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg een universitaire opleiding Commerciële Economie en is doctorandus in de Economie.

Inmiddels begeleid hij al meer dan 11,000 beginnende beleggers met zijn gebruiksvriendelijke software. En heeft zijn software er toe geleid dat particulieren hun dromen hebben kunnen laten uitkomen of dit nu een reis is geweest naar Australië of financiële vrijheid is.

Gegevens Harm van Wijk

Harm zijn boeken

Naast de Trading Navigator Methode waar ik het in deze review over heb, heeft Harm ook nog een aantal boeken over beleggen uitgebracht. Het boek Geld verdienen met opties krijg je er gratis bij wanneer je de Trading Navigator Methode aanschaft.
Geld-verdienen-met-opties

Bepaalde technieken kunnen ervoor zorgen dat je minimaal tot geen geld zal verliezen met beleggen, opties zijn hiervoor ideaal. Echter moet je wel weten wat je moet doen en dat leer je in dit boek.

in 10 stappen beleggen

Leer in 10 stappen hoe jij winstgevend kunt beleggen. Door minder risico te nemen, meer rendement te halen terwijl je meer rust krijgt. Harm voert deze stappen zelf ook al jaren met succes uit.

de meest gestelde vragen over Bitcoin

In dit boek komen 5 Bitcoin Experts aan het woord die de meest gestelde vragen over Bitcoin gaan beantwoorden. Waardoor je op de hoogte bent van de meest belangrijke dingen over deze digitale munt. 

Harm in de Media

In de onderstaande video's praat Harm in gesprek met Tijs van den Brink op Radio 1 hoe hij op een bijzondere manier de financieel barre tijden door komt en vertelt hij in Eén vandaag overigens ook in gesprek met Tijs van den Brink over de problemen op de huizenmarkt in 2018.

Waarom zou je willen beginnen met beleggen?

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is om nu nog te gaan beginnen met beleggen en de Trading Navigator Methode aan te schaffen.

Met de lage spaarrentes is het tegenwoordig niet meer mogelijk om geld te verdienen op je spaarrekening. 

En wanneer we kijken naar de pensioenfondsen die onder grote druk staan en de uitkeringen maar blijven verlagen, is het nog maar de vraag wat er over 30 jaar nog over is van ons pensioen. We leven helaas in onzekere tijd, vooral voor iedereen onder de 40 is het gewoon niet meer zeker of we op ons 67e nog wel een pensioen hebben.

Door vroeg te beginnen met beleggen bij voorkeur op je 18e en elke maand een kleine investering te doen (kan al vanaf een tientje) met geld wat je kwijt kunt, kun je op de lange termijn heel wat geld verdienen met beleggen en doordat je op de lange termijn focust heb je ook minder risico van een markt die naar beneden gaat. Daarom is het beste moment om te starten met beleggen gister.

Waarom zou je niet moeten beginnen met beleggen?

Er zijn ook een aantal redenen waarom het misschien maar beter is om niet te beginnen met beleggen. Welke redenen dit zijn lees je hieronder:

Disclaimer: Beleggen is niet geschikt als primaire inkomensbron

Voordat je begint met beleggen is het goed om te weten dat beleggen niet geschikt is als primaire inkomstenbron. Beleggen is over het algemeen alleen interessant voor de lange termijn, je moet dan denken aan 5 jaar tot soms wel 40 a 50 jaar. 

Beleggen is namelijk risicovol, de waarde van je belegging kan constant gaan schommelen. Het is dus belangrijk dat je hier mentaal tegen kunt en niet in de stress raakt wanneer je investering tijdelijk minder waard is. 

Ga dan ook alleen beleggen met geld wat je kwijt kunt en op termijn niet nodig hebt zodat je het rustig op de lange termijn kunt laten groeien zonder er teveel naar om te kijken en stress van te hebben. 

Als je zoekt naar een online verdienmodel om een fulltime inkomen op te bouwen kun je beter voor een ander businessmodel zoals Affiliate Marketing, High Ticket Dropshipping of Social Media Marketing Agency gaan.

Let op: je gaat geld verliezen

Het is goed om te weten dat er een moment komt dat je geld zal verliezen. Vaak gebeurt dit al in het begin.

Ook Harm heeft tijdens zijn carrière al weleens geld verloren. Tijdens de crisis in 2008 is hij een deel van zijn inleg verloren.

Je kan nog zulke goede indicatoren hebben zoals je krijgt met de Trading Navigator Methode, maar dit betekent niet dat je alleen maar geld zal verdienen. 

Je bent namelijk afhankelijk van de economie en de markt waarin je inzit. Hou dan ook rekening met het feit dat er slechte economische jaren voorbij komen. Op dat moment is het belangrijk dat jij je emoties kunt beheersen en geen domme fouten gaat maken. 

Vertrouw op de methode en pas het vooral goed toe dan heb ik er vertrouwen in dat je op de lange termijn een mooi rendement behaald van misschien wel 20% net als Harm zelf behaald met zijn methode. 

Gratis Training Van de Trading Navigator Methode

Leer hier hoe je met Harm zijn software 7% tot 20% rendement kunt behalen zelfs wanneer je geen enige kennis over beleggen hebt. 

harm van wijk training
Normaal
10000
Nu tijdelijk voor: €997,-

Inhoud van de Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is ontzettend uitgebreid. Toen ik het voor het eerst in de cursusomgeving zat zag ik dat er enorm veel informatie beschikbaar is en de community zeer levendig is.

Maar waarom het natuurlijk draait is de 6 weekse cursus waarin jou alle facetten wordt geleerd op het gebied van beleggen en natuurlijk hoe de trading navigator en de software werkt want dat is natuurlijk waar alles om draait.

Trading-Navigator-Methode

6 weekse cursus Trading navigator software installeren, leren begrijpen en toepassen

Voordat je gaat beginnen krijg je een eerst een warm welkom en een uitgebreide introductie van Harm over beleggen.

Zoals bij veel andere cursussen wordt ook in deze cursus een stukje mindset meegenomen. Zo wil Harm dat jij je doelen opschrijft die je wilt bereiken met beleggen. Door dit te doen zul je veel sneller je doel(en) bereiken.

Het allerbelangrijkste in de eerste  week is dat je de trading navigators aandelen en opties gaat installeren en daarna leert hoe ze werken.

Eigenlijk is Trading Navigator software van Harm helemaal geen software, maar een script of indicator. Deze indicator(s) die je kunt downloaden laad je in bij een bepaalde trading software. En de indicator geeft vervolgens koop en verkoop signalen af. 

Stap voor stap leer je aan de hand van video’s hoe je de software (indicatoren) moet installeren. Dit wordt gedaan in tradingview. 

Het handelen wordt gedaan bij MeXeM dit is een broker dat al meerdere keren de prijs van beste broker heeft gewonnen. 

Middels de broker onderzoek kom je er achter waarom Harm kiest voor MeXeM als broker en wat voor voordelen het heeft vergeleken met andere populaire brokers als De Giro, Binck en Lynx.

In de cursus word je dan ook geleerd hoe je moet handelen op het platform van MeXem dus het is daarom ook aan te raden om hiervoor te kiezen.

Maar gezien de voordelen van dit platform is dit meer dan logisch. In de 5 weken daarna leer je verschillende beleggingsstrategieën. Leer je onder andere hoe je een trend herkent zodat je niet in paniek raakt mocht het wat minder gaan.

Gaat Harm in op het leren van je emoties uitschakelen en het systeem zijn werk laten doen. Dit is heel belangrijk want iets je vaak ziet is dat mensen beleggen uit emotie wanneer het even niet goed gaat met alle gevolgen van dien. 

Ga je een eigen handelsplan maken waar je in gaat vullen welke trades je wilt maken in de toekomst. En krijg je aan het einde de mogelijkheid voor een 3 daagse coaching sessie met maximaal 10 personen.

Dit is nog maar een kleine samenvatting van alle informatie dat je zal vergaren over beleggen in deze 6 weekse cursus.

6 weekse cursus trading navigator methode

Trading navigator voor aandelen en opties

Je krijgt twee verschillende Trading Navigators één is voor aandelen en de andere is voor opties. Met dit stukje software word je op basis van technische analyse geadviseerd wanneer je moet aankopen en wanneer je beter kunt verkopen. Dit gaat volledig op de automatische piloot en door een slimmigheidje van de tool ben je mensen die dezelfde aandelen willen kopen of verkopen altijd een stapje voor. Dit stukje software zorgt voor veel tijdwinst, gemak en het zal je geld opleveren.

Hou er wel rekening mee dat het niet altijd klopt, waardoor het kan gebeuren dat je geld verliest. Nogmaals dit is de normaalste zaak van de wereld met beleggen, maar wel belangrijk om te weten.  

trading navigator methode software

Toegang tot een community met meer dan 30000 leden

Aan het aantal leden kun je wel zien hoe zeer Harm van Wijk en zijn Trading Navigator Methode in de smaak valt. 

Dagelijks wordt er op zeer actief op verschillende topics gereageerd over alles wat met beleggen te maken heeft. Ook Harm is zeer actief in de community om iedereen te helpen. Sterker nog hij heeft de meeste berichten op het forum van de community. 

In deze community zitten zowel beginners en experts die jou voorzien van de laatste tips en actuele kansen op de beurs. 

De community is in mijn ogen dan ook van goud waard want door met elkaar te communiceren versterk je elkaar. 

trading navigator methode community

MeXem Tegoed ter waarde van €500,-

Naast dat MeXem de beste broker is om te beleggen krijg je vanwege de samenwerking tussen MeXem en Harm van Wijk maar liefst 500 euro,- te goed wanneer jij je aanmeldt via de Trading Navigator Methode. 

Dat is toch een heerlijk begin van je beleggingsavontuur?

Wekelijkse coaching

Een cursus kan qua inhoud nog zo perfect zijn, maar je zult altijd tegen dingen aan lopen. Daarom is er elke week een coachinggesprek met andere leden waarin jij je vragen kunt stellen. 

1 op 1 coaching

Om je goed op weg te helpen geeft Harm jou de kans om 2x een half uur 1 op 1 coaching gesprek te krijgen. Mocht je nou vaker 1 op 1 coaching willen dan is dit ook mogelijk, maar het spreekt voor zich dat hier wel wat kosten aan vastzit. 

2 jaar alerts via telegram 

Telegram is een app dat gelijkenissen heeft met Whatsapp. In deze app zit je in een groep van beleggers waar je allemaal tips en koop/verkoop signalen krijgt.

Deze alerts zijn concrete koop en verkoopberichten die Harm zelf ook uitvoert. 

Dit scheelt jou enorm veel tijd, maar het is aan jezelf of je er iets mee doet. Daarnaast is het goed om zelf ook onderzoek te doen. 

trading navigator methode telegram

Mijn ervaring met de Trading Navigator Methode

Ik heb de cursus een aantal weken gevolgd om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van de Trading Navigator Methode. Ik neem je nu mee naar mijn ervaring en mening over de cursus van Harm van Wijk.

Cursus is qua inhoud goed, maar ziet er gedateerd uit

Wanneer je inlogt op het platform van de cursus kom je terecht op het board met allerlei topics van de community. Wat mij gelijk opviel, is dat de community zeer actief is.

Ik ben vervolgens gelijk de training gaan volgen en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel even moest rondkijken en het iets wat ingewikkeld vond, maar na even goed door te lezen had ik het vrij snel door en kon ik de 6 weekse programma goed volgen.

Wat mij wel gelijk duidelijk werd is dat het geen makkelijke cursus is, je moet er even goed voor zitten, maar dat is alleen maar goed. De informatie die je van Harm krijgt in combinatie met zijn software is wat mij betreft super.

Toch vind ik wel dat de cursus een update mag krijgen, en dan bedoel ik niet de inhoud, maar meer wat betreft de presentatie van de cursus. Het ziet er naar mijn mening een beetje gedateerd en rommelig uit. De cursus kan dan ook wel een likje verf gebruiken.

Maar dit is geen reden om de cursus niet aan te schaffen want het gaat tenslotte om de software en inhoud van de Trading Navigator Methode en dat is meer dan goed.

trading navigator methode trainingsomgeving

Harm laat van zich horen waardoor je actief en gemotiveerd blijft

Bij veel cursussen word je een beetje aan je lot overgelaten. Je koopt namelijk een cursus en verder moet je je maar zien te redden. 

Dit geldt niet voor de Trading Navigator Methode. Want naast de wekelijkse coaching en 2x een half uur 1 op 1 coaching zal Harm ook regelmatig mails sturen met tips, een wekelijkse agenda met live trading updates zodat je niets mist. 

De betrouwbaarheid van de Trading Navigator Methode en Harm

Als er iets belangrijks is, is het wel de betrouwbaarheid van een cursus of persoon. Dit is waarschijnlijk ook één van de redenen waarom jij nu mijn review aan het lezen bent om er achter te komen of Harm en de Trading Navigator Methode te vertrouwen is?

Ik heb hier dan ook mijn focus opgelegd, en kan je melden dat ik geen rare of verdachte dingen heb geconstateerd. 

Harm is gewoonweg een expert op het gebied van beleggen en heeft een stukje software ontwikkeld waardoor het voor iedereen makkelijker wordt om te beleggen.

Harm vind het zeer belangrijk dat je de juiste aandacht en service krijgt. Je kunt hem dan ook altijd vragen stellen via de mail of een belletje doen. 

Voordelen van de Trading Navigator Methode

Nadelen van de Trading Navigator Methode

Prijs van de Trading Navigator Methode

Normaal gesproken is de prijs van de Trading Navigator Methode 1997,- euro, maar op dit moment kun je de cursus voor 997.- euro aanschaffen of in 2 termijnen van 597 euro,-.

Voor deze prijs krijg je alle informatie wat je moet weten over beleggen van een expert (Harm) in één cursus en software dat jou helpt bij het vaststellen van in- en uitstapmomenten.

De software zit zo goed in elkaar dat het op de lange termijn vrijwel zeker winst oplevert, mits je het natuurlijk goed toepast. 

Wanneer je graag serieus wil beginnen met beleggen dan denk ik dat de cursus het geld zeker waard is, maar goed uiteindelijk ga je daar zelf over of dit ook voor jou geldt. 

30 dagen garantie op de Trading Navigator Methode

Harm geeft een 100% niet goed geld terug garantie op de Trading Navigator Methode. Hij doet dit omdat hij overtuigd is van zijn product want hij hoeft dit in principe niet te doen en hij wil je de mogelijkheid geven om je geld terug te krijgen in het geval je niet tevreden bent over de lessen, software of coaching.

Toch ben ik van mening dat je geen gebruik moet maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie. 

Met deze methode verdien je namelijk geld op de lange termijn en niet al binnen 30 dagen. Je moet dus ook geduld hebben voordat je mooie rendementen gaat zien.

Wees er dan ook zeker van dat je wilt starten met beleggen en ga hier serieus mee aan de slag en twijfel je of je hiermee moet beginnen doe het dan gewoon niet.

Je moet er namelijk 100 procent achterstaan om succesvol te worden met beleggen. 

Trading Navigator Methode Conclusie + Kopen

We zijn bij het einde van de review gekomen. Ik hoop dat ik je aan de hand van mijn review heb kunnen helpen in het maken van een beslissing of de Trading Navigator Methode iets voor jou is.

Om eerlijk te zijn twijfelde ik in het begin een beetje aan de kwaliteit van de cursus aangezien het er wat gedateerd uitziet qua looks.

En in het begin is het wat lastig om te begrijpen, maar naarmate ik steeds meer over de cursus leerde kwam ik erachter dat het een zeer waardevolle cursus is over beleggen in combinatie met Harm zijn geweldige software waardoor beleggen een stuk eenvoudiger wordt. 

Op de lange termijn kun je zeer veel rendement behalen waardoor deze cursus een schijntje is qua kosten als je tenminste een lange adem hebt. Ik kan je de cursus dan ook zeker aanraden wanneer je er 100% procent van overtuigd bent dat je wilt beginnen met beleggen maar nog niet weet waar je precies moet beginnen.

Op dit moment kun je de cursus kopen met maar liefst 50% korting. Dit kan ieder moment ophouden dus dit is het moment om je kans te pakken.

8.8 Totale Score
De Trading Navigator Methode Review

Wil je starten met beleggen, maar weet je nog niet zo goed waar je precies moet beginnen en waar je in moet gaan beleggen? Met de Trading Navigator Methode zal Beleggingsexpert Harm van Wijk jou op weg helpen om een beleggingsexpert te worden. In 6 week zal hij je van A tot Z leren hoe het allemaal werkt in de beleggingswereld en krijg je een stukje software waardoor je gaat beleggen op puur analytische gegevens waardoor je op een veilige en verstandige manier je geld gaat investeren.

Inhoud
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Support
10
Prijs
9
Pluspunten
 • Harm van Wijk is een grote naam in de beleggingswereld
 • Uitstekende support van Harm van Wijk
 • Software dat beleggen een stuk eenvoudiger maakt
 • Zeer actieve community
- Minpunten
 • Cursus wat rommelig en gedateerd
 • Beleggen is en blijft een risico (niet cursus gerelateerd)
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
Trading Navigator Methode Review (Harm van Wijk)
Trading Navigator Methode Review (Harm van Wijk)

Tags:

Mijn naam is Ramon Dobma. Ik ben 28 jaar en ben nu ongeveer 3 jaar actief in de wereld van online geld verdienen. Op onlinesuccesbereiken.nl geef ik tips en trucs hoe jij ook succesvol kunt worden op het internet en (snel) online geld kunt verdienen.

   Laat een reactie achter

   Uw totale score

   Online Succes Bereiken
   Logo