Premium WordPress Themes hier koop je ze!

Steeds meer mensen beginnen met een online business. Hiervoor is natuurlijk ook een website voor nodig. Vaak wordt er gebruikt gemaakt van gratis wordpress thema’s, maar deze gratis thema’s zijn vaak beperkt, lastiger in gebruik en minder professioneel als het gaat om style en codering. Wanneer je serieus bent met je online business is het aan te raden om te gaan voor premium wordpress themes.

Nu denk je misschien dat premium themes duur zijn maar het tegendeel is waar. Voor een vrij klein bedrag kun je premium themes voor wordpress kopen die stijlvol, professioneel en responsive voor alle devices zijn. Bovendien bieden premium wordpress themes ondersteuning aan in het geval je problemen hebt.

Het is mogelijk om op enkele manieren Premium WordPress themes te downloaden. Ik vertel je welke dat zijn. 

Premium wordpress themes

Op het internet staan verschillende aanbieders van premium wordpress themes. Om het wat overzichtelijker te krijgen heb ik een overzicht gemaakt met de beste aanbieders voor premium wordpress themes. Per aanbieder zal ik de voor en nadelen benoemen. Wat de beste aanbieder voor jou is ligt aan jouw wensen en welke premium wordpress themes er beschikbaar zijn.  Na dit artikel heb jij een beter beeld wat het beste voor jou is. 

1# Themeforest

themeforest

Themeforest heeft verreweg de grootste database met premium wordpress themes. Je vind hier maar liefst meer dan 40,000 verschillende premium wordpress themes. Het is een soort van marktplaats waar developers of bedrijven hun premium wordpress themes kunnen aanbieden. De kosten van de themes zijn verschillend, dit ligt namelijk puur aan de auteur van de theme. Maar de gemiddelde prijs van de themes liggen rond de 6o dollar.

De kwaliteit van premium wordpress themes op Themeforest kunnen verschillen. Dit komt, omdat Themeforest niet zelf de makers van de themes zijn, maar het verschillende developers zijn waarvan de één meer tijd in een theme steekt dan de ander. Wel zal Themeforest iedere theme dat wordt ingediend keuren voordat het op de website wordt geplaatst. 

Gelukkig heeft Themforest enkele functies waardoor je zelf kunt zien wat de kwaliteit van de premium wordpress themes zijn en wat andere mensen ervan denken. 

Uitgebreide filter om de geschikte theme te vinden

Met meer dan 40,000 verschillende premium themes kun je al snel het overzicht kwijtraken. Daarom heeft Themeforest een uitgebreide filter en verschillende categorieën, zodat je makkelijker een geschikte theme voor jouw website kunt vinden, 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen wat voor soort website je wilt hebben, denk aan een blog/magazine of aan een website dat op entertainment gericht is. Je kunt in de zoekbalk ook woorden invullen dat met jouw niche te maken heeft.

Bijvoorbeeld je wilt een website maken over een bakkerszaak, dan vul je Baker (Engels) in en krijg je allerlei verschillende themes voor een bakkerszaak. 

Ook kun je zien welke themes goed gerankt zijn en positieve recensies hebben. Op deze manier kun je de beste premium wordpress themes vinden. 

Preview van de themes bekijken

Bij Themeforest heb je de mogelijkheid om van alle themes een preview te bekijken. Dit is superhandig, omdat je zo exact weet hoe de theme eruit ziet. De previews van alle premium wordpress themes kun je bij aanschaf van de theme ook met 1 knop op je website installeren waardoor je het alleen nog maar naar je eigen wensen hoeft aan te passen.

Ondersteuning van je themes

Wanneer je een premium wordpress theme bij Themeforest koopt krijg je voor een half jaar lang ondersteuning van het team of developer dat de theme ontwikkeld heeft. Na een half jaar verloopt dit en kun je het voor een schappelijke prijs verlengen. 

Premium WordPress Themes Kopen bij Themeforest

De premium wordpress themes bij Themeforest kun je alleen betalen met creditcard of paypal. Dit is voor de meeste Nederlanders een nadeel, aangezien we meestal via IDEAL Betalen. Nou is het wel makkelijk om een paypal account te openen en via je bankrekening geld over te maken naar je Paypal account, je kunt je Paypal account zelfs koppelen aan je bankrekening.

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”no” wpc_style=”wppc-view3″ title_tag=”H3″ title=”” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Ga naar Themeforest” disable_button=”no” button_link=”https://themeforest.net/” button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”nofollow” verdict_text=””][joomdev-wpc-pros]

 • Groot aanbod
 • Filter met rating dat aangeeft hoe goed een theme is
 • Themeforest hanteert een streng beleid

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • Verschil in kwaliteit van de themes
 • Na 6 maanden geen ondersteuning meer, wil je dit wel dan moet je hiervoor betalen
 • Sommige Themes worden ineens niet meer bijgewerkt (let hier goed op en kijk naar de laatste update van de theme en achtergrond van de developer

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

2# Elegant Themes

Elegant Themes is één van de meest populaire aanbieders van premium wordpress themes met maar liefst meer dan 700,000 klanten. De themes van Elegant Themes draaien op het framework Divi. De Divi theme is ontzettend veelzijdig met de meest geavanceerde functionaliteiten die je maar kunt bedenken met de eenvoudige divi drag and drop builder waardoor je zonder enige technische kennis de meeste prachtige websites kunt bouwen.

Maar om het je nog makkelijker te maken heeft Elegant Themes 176 layouts die je in één knopt kunt installeren op je website en naar eigen wens kunt aanpassen. 

Divi drag and drop builder uitproberen

Voordat je beslist of je gebruik wilt maken van de premium wordpress themes van Elegant Themes geven ze je de mogelijkheid om de Divi builder eerst uit te proberen. Op deze manier kom je er achter hoe de Divi drag and drop builder werkt en of het iets voor je is. 

Preview van de themes

Elegant themes heeft layouts gemaakt voor allerlei verschillende sectoren zoals e-commerce, business, eten en drinken, technologie, entertainment, evenementen en nog veel meer. Al deze themes kun je bekijken in de bibliotheek van elegant themes. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je voor dat je een abonnement neemt al of er een layout bij zit dat je graag wilt gebruiken voor je website. 

Monarch social media plugin

Elegant Themes heeft speciaal voor alle themes een social media plugin ontwikkelt dat er strak en professioneel uitziet. Er zijn meer dan 20 verschillende sociale netwerken dat je op je website kunt plaatsen met deze plugin. Verder kun je het volledig aanpassen waardoor het perfect zal aansluiten op je website. 

Je kunt de social media knoppen ook op verschillende locaties plaatsen (bijv. zwevende zijbalk, inline boven/onder inhoud, automatische pop-up) op basis van verschillende triggers (bijv. getimede vertraging, na commentaar of op scroll. 

Bloom Email marketing plugin

Email marketing is tegenwoordig belangrijk. Met de Bloom plugin van Elegant Themes kun je fantastische email opt-ins maken. Wanneer iemand zich inschrijft via het formulier dat je met Bloom hebt gemaakt zal hij of zij ingeschreven staan in jouw emaillijst. Bloom is compatibel met onder andere, Get Response, Aweber, Mailchimp, Mailpoet en Sendinblue. 

Maak gebruik van Elegant Themes op oneindig veel websites

Heb je veel websites of ben je van plan om veel websites te maken? Bij Elegant Themes kun je oneindig veel websites maken zonder dat je daar meer voor hoeft te betalen. Je bent dus niet beperkt tot 1 website, maar kunt de thema’s voor oneindig veel websites gebruiken. 

Dit maakt Element Themes naast dat ze geweldige themes bouwen en een eenvoudige drag and drop builder hebben, interessant voor mensen die meer dan 1 website willen. 

Volledige ondersteuning van Elegant Themes

De themes van Element Themes worden altijd geupdated, toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat met je website. Het ondersteunings-team van Element Themes is er 24/7 uur om jouw vragen te beantwoorden en je probleem te verhelpen. 

Premium WordPress Themes Kopen bij Elegant Themes

In tegenstelling tot Themeforest waar je de premium wordpress themes los koopt, verkoopt Elegant Themes hun themes in een abonnementsvorm. Je betaalt 89 dollar voor een jaar abonnement en 249 dollar voor een lifetime abonnement die jou levenslang toegang geeft tot:

 • 176 premium wordpress themes
 • Toegang tot plugins inclusief Monarch en Bloom plugin

Bovendien staat Elegant Themes niet stil en komen ze constant met nieuwe themes waar je gebruik van kunt maken zolang je geabonneerd bent. De lifetime abonnement van eenmalig 249 dollar is daarmee dan ook zeer interessant als je meerdere websites hebt of wilt hebben. 

Helaas kun je bij Elegant Themes alleen betalen met creditcard wat nogal een nadeel is. Dit kun je overigens wel simpel oplossen door een gratis creditcard aan te schaffen bij N26.  Binnen 2 werkdagen ontvang je je creditcard en kun je via je bankrekening geld storten op je creditcard en vervolgens een abonnement nemen bij Elegant Themes.


[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”yes” wpc_style=”wppc-view3″ title_tag=”H3″ title=”Title Here” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Ga naar Elegant Themes” disable_button=”no” button_link=”https://www.elegantthemes.com/affiliates/idevaffiliate.php?id=63470″ button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”nofollow” verdict_text=””][joomdev-wpc-pros]

 • Gebruiksvriendelijke drag and drop builder
 • Onbeperkt ondersteuning
 • Voor 249 dollar levenslang toegang tot alle themes en plugins
 • Constant nieuwe themes

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • Veel opties waardoor je al snel de bomen niet meer door het bos ziet
 • Je kunt alleen betalen met creditcard

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

3# My Theme Shop

mythemeshop

My Theme Shop is zeer populair onder wordpress gebruikers. Net als Elegant Themes heeft My Theme Shop rond de 700,000 klanten. My Theme Shop heeft op dit moment 127  premium themes, maar daar naast ook nog 30 plugins waarvan enkele gratis zijn. 

Bij My Theme Shop kun je kiezen voor een single theme of voor een abonnement wat toegang geeft tot alle beschikbare themes bij My Theme Shop.

Verder kun je bij My Theme Shop ook nog gratis themes downloaden. Deze themes zitten goed in elkaar en worden constant bijgewerkt. Echter zijn het wel vrij simpele themes die enigszins op elkaar lijken, maar dat is logisch als het gratis is. 

Super snelle en seo vriendelijke themes

Mijn ervaring met My Theme Shop is dat de themes wat simpeler en eenvoudiger in elkaar zitten dan de themes van bijvoorbeeld Elegant Themes. 

Echter zijn de themes van My Theme Shop wel zeer snel en seo vriendelijk en dat is uiteindelijk wat je graag wilt. 

Ondersteuning van My Theme Shop en de community

De support bij Theme Shop is zeer goed. Zo is er een online community met een forum waar je al je vragen kunt stellen over de theme dat je gebruikt en de eventuele problemen dat je hebt. Meestal wordt er binnen een paar uur al geantwoord door iemand van My Theme Shop of vanuit de community. 

Premium WordPress Themes Kopen bij My Theme Shop

Bij My Theme Shop heb je de mogelijkheid om te kiezen voor één single theme. Wanneer je kiest voor het abonnement heb je toegang tot alle themes en plugins van My Theme Shop. De kosten hiervan zijn:

Single theme

 • 1 site 35 dollar
 • 3 sites 59 dollar
 • ongelimiteerd aantal sites 77 dollar

Abonnement

 • 1 site 99 dollar
 • 3 sites 197 dollar
 • ongelimiteerd aantal sites 420 dollar

Een nadeel van My Theme Shop is dat er geen lifetime abonnement is en je elk jaar weer opnieuw moet betalen.

Je kunt de premium wordpress themes kopen met Paypal of Creditcard. 

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”yes” wpc_style=”wppc-view3″ title_tag=”H3″ title=”Title Here” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” button_text=”Ga naar My Theme Shop” disable_button=”no” button_link=”https://mythemeshop.com/” button_link_target=”_BLANK” button_rel_attr=”nofollow” verdict_text=””][joomdev-wpc-pros]

 • Themes zijn snel en seo vriendelijk
 • Gratis Themes
 • Goede ondersteuning
 • Je kunt de themes los kopen of in abonnementsvorm

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

 • Geen lifetime abonnement
 • Themes lijkt soms nogal op elkaar

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

Mijn naam is Ramon Dobma. Ik ben 28 jaar en ben nu ongeveer 3 jaar actief in de wereld van online geld verdienen. Op onlinesuccesbereiken.nl geef ik tips en trucs hoe jij ook succesvol kunt worden op het internet en (snel) online geld kunt verdienen.

   Laat een reactie achter

   Online Succes Bereiken
   Logo