Online geld verdienen betrouwbaar? 6 betrouwbare manieren!

door | nov 7, 2019 | Internet Marketing | 0 Reacties

Voor veel mensen zou het een droom zijn om online geld te verdienen. Als ze een manier zouden vinden om online geld te verdienen met een website of andere online onderneming, zouden ze hun baan kunnen opzeggen om zich te concentreren op ondernemerschap, meer tijd met hun gezin doorbrengen en uiteindelijk de controle over hun tijd en hun leven terugnemen.

Jij wil dit waarschijnlijk ook maar je twijfelt om te beginnen want is online geld verdienen op het internet wel betrouwbaar? Ik kan me dit goed voorstellen, het is voor veel mensen nog altijd een ver van mijn bed show en je ziet een hoop onzin op het internet voorbij komen.

Maar ik kan je vertellen dat online geld verdienen voor iedereen mogelijk is of je nu een universiteits diploma of geen diploma hebt maakt niets uit. Er is altijd wel een manier van online geld verdienen wat jou zal aanspreken en bij je zal passen.

Ik bespaar je in iedergeval de onbetrouwbare manieren of de waardeloze manieren zoals enquêtes invullen, op links klikken en online gokken. Al deze manieren leveren maar een enkele cent op of zelfs tot verlies van geld. Daarom ga ik in dit artikel in op 6 betrouwbare manieren om online geld te verdienen.

6 betrouwbare manieren om online geld te verdienen

Online geld verdienen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, je moet er alleen veel tijd en energie in steken om een succes van je online onderneming te maken. Makkelijk geld verdienen bestaat niet, althans niet in het begin. Hieronder zal ik 6 betrouwbare manieren van online geld verdienen uitleggen waarvan ik er zelf ook een aantal toepas om uiteindelijk financieel vrij te zijn.

Affiliate Marketing

Heb je een website of zou je graag met een website willen beginnen? Dan is Affiliate Marketing een zeer interessante manier van online geld verdienen, zelf pas ik het ook veelvuldig toe. Deze vorm van online geld verdienen is vooral interessant omdat je passief geld kunt verdienen. Een tijdje terug lag ik in Roses aan de Costa Brava op het strand terwijl ik een mailtje kreeg met de melding dat ik geld had verdiend met deze methode. Heerlijk toch, dat je tijdens je vakantie zonder dat je iets doet toch nog geld verdient.

Maar hoe is dit nou mogelijk en wat is Affiliate Marketing? Met Affiliate Marketing werk je samen met merken en bedrijven binnen de inhoud van je website. In de basis promoot jij producten van deze bedrijven. Met een link op je website verwijs jij naar het product van het bedrijf. Zodra iemand op jouw link klikt en het product koopt krijg jij een commissie van het bedrag dat het product gekost heeft. Die commissie kan soms wel 50% zijn en oplopen tot tientallen euro’s.

De link waarmee je verwijst naar het product of dienst bevat een tracking code. Deze krijg je door aan te melden bij het partnerprogramma van het bedrijf waarvan je de producten promoot. Veel bedrijven zijn aangesloten bij verschillende affiliate netwerken zoals tradetracker, daisycon en awin hier kun je kiezen tussen veel partnerprogramma’s die bij jou website(s) passen. Er zijn ook bedrijven die hun partnerprogramma in eigen beheer hebben zoals bol.com.

Ben je bijvoorbeeld gek op honden en maak je een website of blog over honden? Dan kun jij je bij bedrijven aanmelden die honden producten of diensten verkopen, mits ze natuurlijk een partnerprogramma hebben.

Heb je interesse gekregen in deze manier van geld verdienen? Bekijk dan ook mijn “affiliate marketing voorbeeld” waar ik precies uitleg hoe ik affiliate marketing toe pas op één van mijn websites en daarmee online geld verdien.

Dropshipping

Dropshipping is de laatste 1 tot 2 jaar booming. Dropshipping is interessant wanneer jij erover nadenkt om een webshop online te zetten. Bij dropshipping heb je het voordeel dat je geen producten op voorraad hebt en niet zelf hoeft te verzenden naar de klant. Zodra je een bestelling krijgt op je webshop stuur je het door naar de leverancier die het product vervolgens naar de klant zal versturen.

Financieel gezien is het ook een voordeel. je hoeft niet in één keer een flinke investering te maken en loopt niet het risico dat je straks met allerlei producten blijft zitten. Daarnaast hoef je niet zoveel rekening te houden met de logistiek.

Het klinkt dus vrij makkelijk, maar je moet wel met een aantal dingen rekening houden. Je moet verstand hebben van het product dat je verkoopt, want als er iets mis is met het product of de klant heeft vragen komen ze natuurlijk uit bij jou. Daarnaast is er veel concurrentie in de dropshipping wereld en is het aan jou de taak dat je opvalt. Bouw een aantrekkelijke webshop, heb een waardevolle product (doe van te voren goed onderzoek) en maak gebruik van social media, email marketing en eventueel google ads. Je ziet dus dat er nog aardig wat bij komt kijken om je dropshipping webshop tot een succes te brengen.

Er kleven ook een aantal nadelen aan dropshipping. Wanneer je zelf een voorraad hebt kun je bij een leverancier de producten in een bulk kopen wat vaak een flinke korting oplevert. Dit geldt niet voor dropshipping waar je de producten in eenheden bestelt. Oftewel de winstmarge zal een stuk lager liggen. Daarbij komt ook nog een percentage dat je moet afdragen aan de leverancier wat natuurlijk meer dan logisch is.

Persoonlijk ben ik geen fan van dropshipping, maar ik weet wel dat er mensen zeer succesvol zijn met dropshipping en er duizenden euro’s per maand mee verdienen. Zo heeft Joshua Kaats een succesvolle dropshipping emperium opgebouwd en inmiddels een dropship academy cursus waarbij hij andere mensen zijn dropshipping skills aanleert. Dit heeft al tot veel succesvolle verhalen geleid.

Als je het interessant vind om met dropshipping te beginnen en wil je er serieus mee aan de slag? Dan raad ik je aan om mijn review over de Dropship Acedemy van Joshua Kaats te lezen.

Verkoop je eigen E-Book

Heb je ergens veel verstand van? Denk er dan over na om een E-Book te schrijven. E-books zijn digitale boeken die mensen op de tablet kunnen bekijken.

Er zijn een aantal voordelen bij het verkopen van een E-book inplaats van een gewoon boek. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen, en doordat het een digitaal boek is kunnen de kosten lager gehouden worden omdat je geen materiaal voor een digitaal boek nodig hebt. Het schrijven van een E-book kost je in feite alleen maar tijd.

E-books bestaan over het algemeen uit veel minder woorden dan bijvoorbeeld een roman die vaak bestaat uit tienduizenden woorden. De meest succesvolle E-books zitten vaak rond de 10,000 woorden.

Veel E-books zijn gemaakt om jou iets te leren over een bepaald onderwerp. Dit kan gaan om afvallen, recepten, mediteren, krachttraining, maar ook over honden trainen. Het kan werkelijk over alles gaan.

Heb je veel kennis over Friesche Paarden? Schrijf dan een E-book over Friesche Paarden. Op Friesche Paarden wordt namelijk veel gezocht. Heb je veel kennis over Poedels? Schrijf dan een E-book over Poedels. Je kunt het niet gek genoeg bedenken. Wel moet je van te voren eerst goed onderzoek doen of er wel behoefte is aan een E-book met jouw onderwerp!

Je kunt je E-book verkopen via Bol.com. Zij regelen verder het hele proces. Het enige wat jij moet doen is het schrijven. Je kunt ook gebruik maken van Affiliate Marketing maar dan net andersom,  want nu ben jij het bedrijf met het product. Je kunt jouw E-book aanbieden op het platform Paypro. Mensen op Paypro kunnen vervolgens jouw product gaan promoten wat ervoor zorgt dat je product meer bereik gaat krijgen. Aangezien het een E-book is en je geen kosten kwijt bent kun je vrij hoge commissies geven. Dit is aantrekkelijk voor affiliates waardoor ze jouw product sneller zullen promoten.

Geld verdienen met Social Media 

De tijd dat Facebook, Instagram en Youtube puur platformen voor plezier waren is al lang niet meer zo. Tegenwoordig worden deze platformen gebruikt om online geld te verdienen.

Om geld te kunnen verdienen op deze platformen moet je er eerst voor zorgen dat je veel actieve volgers hebt. Minimaal 50,000 op instagram, 10,000 op YouTube en 50,000 op Facebook. Natuurlijk is dit een schatting en moet je deze getalen niet al te serieus nemen, maar je kanalen moeten wel behoorlijk actief zijn voordat je er iets mee kunt verdienen.

Zodra je veel volgers hebt, ben je interessant voor bedrijven. Zij willen hun product natuurlijk laten zien en aangezien je veel volgers hebt kunnen ze veel mensen bereiken. Andere manieren om ook online geld te verdienen via social media is het hebben van partnerships, google adsense of een eigen product.

Ook zou je ervoor kunnen kiezen om een Social Media Agency op te zetten. Je zet dan campagnes op voor andere bedrijven. Deze manier van geld verdienen wordt steeds meer toegepast. De meeste bedrijven hebben totaal geen idee hoe het werkt, maar willen wel graag het optimale uit hun social media kanalen krijgen.

Verdien geld met Bol.com

Je kunt geld verdienen via het partnerprogramma van bol.com wat ik al eerder in dit artikel heb benoemd met affiliate marketing.

Maar je kunt op Bol.com ook je eigen product(en) verkopen. Veel mensen zien Bol.com als een webshop met eigen producten, maar eigenlijk is Bol.com een platform waar iedereen zijn producten kan verkopen. Het voordeel van het verkopen van producten op Bol.com ten opzichte van een eigen webshop is dat je niet zelf een webshop hoeft te bouwen en geen marketing hoeft te doen. Ook neemt Bol.com het logistieke proces en klantenservice in handen.

Het verkopen van producten op Bol.com is de laatste tijd in. Dit heeft te maken met iemand die je misschien al weleens op YouTube hebt voorbij zien komen, ik heb het over Jia Ruan. Jia Ruan verkoopt met veel succes producten via het platform van Bol.com.

Hij heeft nu een eigen video cursus “Bol Masterclass” waarin hij mensen leert, hoe je net als hem ook succesvol kunt zijn met het verkopen van producten op Bol.com.

Ik heb een review geschreven over zijn Bol Masterclass cursus die je hier kunt lezen.

Jouw eigen video cursus

Heb jij net als Jia Ruan ook verstand van een bepaalde onderwerp wat heel waardevol kan zijn voor andere mensen? Begin dan ook een video cursus over dit onderwerp en behandel alles van A tot Z. Zodra mensen je videocursus willen volgen verdien je online geld. Het mooie van een video cursus is dat je het maar één keer hoeft op te nemen. Daarna is het een kwestie van verkopen en een passief inkomen genereren.

Doe iets wat je leuk vind

Ga niet online geld verdienen omdat het veel kan opleveren. Je moet het echt leuk vinden, geld verdienen op het internet is namelijk een lang proces. Je gaat niet vanaf de eerste dag geld verdienen en als je dat wel doet is het vaak alleen voor de korte termijn.

Vind je het leuk om te schrijven over paarden? Begin dan een paardenblog en promoot producten van paardenshops. Ben je gek op make-up en kun je het goed? Begin dan een YouTube kanaal en wordt de volgende Nikki Tutorials. Misschien hou je wel van een beetje risico en een iets minder betrouwbare manier van geld verdienen en start je met aandelen en cryptocurrency.

Toen ik zelf begon heb ik 3 maanden keihard gewerkt zonder dat ik ook maar één eurocent verdiende.  Bij een werkgever had ik zo 6000 euro kunnen verdienen. Maar wat ik doe vind ik leuk en inmiddels heb ik die 6000 euro al lang weer terug verdiend en genereer ik nu een passief inkomen.

Als jij ook iets gaat doen wat je leuk vind, dan weet ik 100 procent zeker dat het uiteindelijk zijn vruchten zal afwerpen en jij een passief inkomen kunt opbouwen op het internet.

Meest laagdrempelige manier van online geld verdienen

De manier van geld verdienen die ik iedereen aanraad om mee te beginnen en zeer betrouw is, is affiliate marketing. Om te beginnen met affiliate marketing hoef je alleen maar een website online te zetten met een blog waar je schrijft over een bepaald onderwerp waar je verstand van hebt en leuk vind.

Affiliate Marketing is laag drempelig omdat het je niks kost (behalve een paar tientjes per jaar voor de domeinnaam en hosting) en goed te doen is naast je huidige baan. Schrijf bijvoorbeeld elke week 2 artikelen op je website en breid dit langzaam steeds meer uit. Op den duur zul je merken dat je steeds meer bezoekers krijgt en verkopen zal realiseren. Tot je zelfs op het moment komt dat je kunt stoppen met je werk en je volledig kunt focussen op je online onderneming en nog meer geld gaat verdienen dan bij je werkgever.

Wil je nou alle in en outs weten over Affiliate Marketing? Neem dan eens een kijkje bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Jacko Meijaard is een specialist op het gebied van Affiliate Marketing en heeft een eigen video training ontwikkeld waarin hij stap voor stap zal uitleggen hoe je geld kunt verdienen met Affiliate Marketing.

Starten met online geld verdienen

Ik hoop dat dit artikel jou geholpen heeft om de stap te zetten om online geld te verdienen. Het belangrijkste is dat jouw mindset helemaal in orde is. Het gaat om doorzettingsvermogen en wilskracht. Online ondernemers die veel succes hebben, zijn ook van ver gekomen en hebben ook momenten gehad dat het tegenzat, maar hun doorzettingsvermogen en de wil om succesvol te zijn. Heeft ze uiteindelijk gebracht tot waar ze nu zijn.

Het zal in het begin misschien voelen alsof je alles voor niets aan het doen bent, maar geloof mij het is het wel degelijk waard. Het is de beste beslissing in mijn leven geweest om niet na 3 maanden zonder enkele eurocent te stoppen. Als ik zie wat het mij uiteindelijk heeft opgeleverd kan ik alleen maar blij zijn. En dit zal jou ook lukken, veel succes!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest