Wat is Lightspeed?


Meer Blog Artikelen over E-Commerce

Wat is Lightspeed

Wat is Lightspeed?

Wat is Lightspeed? Lightspeed is een online platform met een webshop en kassasysteem waardoor je zonder enige technische kennis kunt starten met een webshop of een vloeiende kassasysteem hebt voor je restaurant of kleding winkel dat ook nog eens gekoppeld kan worden met je webshop.

Webshop starten met Lightspeed

Heb je weinig technische kennis, maar wil je binnen een korte tijd een webshop online zetten met alles erop en eraan? Met de standaard templates van Lightspeed heb je binnen no-time een professioneel uitziende webshop en kun je aan de slag gaan met producten op je webshop te zetten en direct te beginnen met het verkopen daarvan.

Veiligheid is een belangrijke speerpunt bij Lightspeed, er worden dan ook regelmatig updates uitgevoerd door het team van Lightspeed zodat jij je als webshopeigenaar geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je webshop. 

Een handige feature van Lightspeed is het kunnen synchroniseren van de voorraad van je offline winkel met je online voorraad. Dit kun je doen met Kassasysteem van Lightspeed waar ze vooral bekend om staan. 

De kosten van Lightspeed

Je hebt keuze uit 3 verschillende pakketten Essential (€49,-), Advanced (€89,-) en Professioneel (€189,-)

Pakket Essential is nogal beperkt qua features waardoor je al snel op Advanced of Professioneel uit komt. Lightspeed raad ik dan ook alleen aan wanneer je een webshop begint met veel producten en veel verkeer verwacht. Wil je een webshop begonnen met niet meer dan 250 producten dan raad ik je aan om te beginnen met Woocommerce dit is tevens gratis en je hebt meer mogelijkheden al kost het wel iets meer werk.

 


Meer Blog Artikelen over E-Commerce

Pin It on Pinterest