Affiliate Marketing beginnen zonder investering


Meer Blog Artikelen over Affiliate Marketing

affiliate marketing zonder investering

Affiliate Marketing zonder Investering

Je kunt met affiliate marketing beginnen zonder investering. Je kunt je affiliate link bijvoorbeeld op facebook plaatsen en daarmee kliks krijgen en geld verdienen.

Maar als je echt serieus wilt beginnen met affiliate marketing zul je wel wat investeringen moeten maken al zal het gelukkig maar een zeer kleine investering zijn. 

Als je heel serieus bent over het krijgen van resultaten, is het belangrijk dat je in een aantal dingen investeert dit zijn:

  • Domeinnaam (4,80 euro per jaar bij Strato)
  •  
  • Hosting ( voor 60 euro per jaar heb je al een goede hosting. Zelf zit ik bij Siteground dit is iets duurder, maar daar krijg je dan ook kwaliteit voor.)
  •  
  • WordPress (hier kun je je website mee bouwen. Het is gratis, populair en zeer krachtig. Meer dan 30% van de websites in de wereld draait op WordPress.

Je kunt gratis templates downloaden voor WordPress, maar je kunt ook premium thema’s downloaden. Deze kosten vaak eenmalig tussen de 30 a 60 dollar.

Premium thema’s zitten vaak beter in elkaar waardoor je hoger zal scoren in Google en meer conversie zal draaien. Bovendien bevatten de premium thema’s kant en klare lay-outs die je direct kun installeren op je website.

Affiliate Marketing Cursus

Een investering dat het meer dan waard is, is de cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. In deze videocursus leer je stap voor stap hoe je affiliate marketing moet toepassen. Hier betaal je maar eenmalig 47 euro,- voor. Dit is een zeer kleine investering als je bekijkt wat voor schat aan informatie je krijgt.

Zelf heb ik de Affiliate Marketing Revolutie ook gevolgd.

Voor meer informatie lees mijn: Affiliate Marketing Revolutie Review.

Wil je nog een stapje verder? Dan kan ik je de Affiliate Marketing Domination aanraden dit is wel een duurdere cursus, maar ook uitgebreider.


Meer Blog Artikelen over E-Commerce

Pin It on Pinterest