High Ticket Dropship Academy Kopen? 5 dingen die je moet weten

door | jan 12, 2021 | Dropshipping | 0 Reacties

Ben je van plan om de High Ticket Dropship Academy te kopen? Bekijk dan eerst dit artikel voordat je tot koop overgaat. 

Er zijn 2 verschillende soorten vormen van dropshipping die nogal van elkaar verschillen. 

Ik heb de High Ticket Dropship Academy zelf mogen volgen en ben van mening dat de manier van dropshipping dat wordt toegepast in deze cursus met andere woorden High Ticket Dropshipping de beste manier is van dropshipping.

Maar dit betekent niet automatisch dat de High Ticket Dropship Academy iets voor jou is.

Daarom heb ik 5 dingen die je moeten weten over de High Ticket Dropship Academy voordat je beslist of je de High Ticket Dropship Academy gaat kopen. 

Wil je mijn uitgebreide ervaring weten over de High Ticket Dropship Academy? Lees dan even mijn High Ticket Dropship Academy Review.

5 Dingen die je moet weten voordat je de High Ticket Dropship Academy gaat kopen

Ongeveer 2 maanden geleden ben ik begonnen met het volgen van de High Ticket Dropship Academy.

High Ticket Dropshipping is een nieuwe vorm van dropshipping dat bij de meeste mensen nog vrij onbekend is.

De High Ticket Dropship Academy is ontwikkeld door Joshua Kaats die ook al de maker is van de Dropship Academy. Dit heeft hij samen gedaan met zijn business partner Sven Jansen. 

Maar goed genoeg hierover, ik ga het nu hebben over de 5 dingen die je moet weten voordat je de High Ticket Dropship Academy gaat kopen. 

1# High Ticket Dropshipping is ethisch Low Ticket Dropshipping is dat niet

Wil je beginnen met dropshipping dan is de High Ticket Dropship Academy de beste cursus op het gebied van dropshipping. 

In deze cursus leer je namelijk wat High Ticket Dropshipping is. Deze manier van dropshipping is veel ethischer dan Low Ticket Dropshipping wat je in alle andere dropshipping cursussen leert. 

Met Low Ticket Dropshipping werk je voornamelijk met Aziatische leveranciers zoals AliExpress en Alibaba.

Dit betekent dat je vaak goedkope producten met slechte kwaliteit voor 1 euro inkoopt om vervolgens in Nederland te verkopen voor 10 euro waar de klant ook nog eens 14 tot 30 dagen op mag wachten. 

Persoonlijk zou ik er als ondernemer alles behalve een fijn gevoel bij hebben, om zo mijn geld te verdienen. Want het is toch een beetje misleiding ook al is het wel legaal. 

Met High Ticket Dropshipping is dit een totaal ander verhaal. Je werkt met Nederlandse leveranciers, exclusieve en dure producten van hoge kwaliteit met levertijden van 1 tot 2 dagen. 

En het kost je ook nog eens minder gedoe en werk terwijl de winstmarges veel hoger liggen. 

Bij Low Ticket Dropshipping is 30 euro winst per product al veel, terwijl de winstmarges bij High Ticket Dropshipping in de honderden tot soms wel duizenden euro´s liggen. 

Met High Ticket Dropshipping hoef je dan ook veel minder producten te verkopen om een flinke winst te maken wat ook nog eens zorgt voor minder klantenservice. 

2# Een uitgebreid High Ticket Dropshipping stappenplan van A tot Z

Joshua Kaats en Sven Jansen hebben het voor elkaar gekregen om een cursus in elkaar te zetten dat duidelijk en helder is. Middels een stappenplan dat bestaat uit verschillende modules en korte video’s wordt jou exact uitgelegd hoe je een high ticket dropshipping business opzet. 

Al deze informatie zou je ook op het internet kunnen vinden, maar daarvoor moet je wel honderden pagina’s afgaan waardoor je de draad al snel kwijt bent.

Vooral voor de beginner is het daarom fijner om gelijk alle benodigde informatie in de juiste volgorde voorgeschoteld te krijgen. 

Hierdoor kun je veel sneller starten met je High Ticket Dropshipping business met als resultaat dat je ook sneller gaat geld verdienen. 

3# Coaching van Joshua Kaats en Sven Jansen

Met de High Ticket Dropshipping Academy video’s heb je alle informatie tot je beschikking om een succes van je high ticket dropshipping business te maken.

Toch kom je onderweg vaak dingen tegen die een videocursus niet kan oplossen. Daarom zitten Joshua en Sven 2x per week klaar om iedereen te coachen als hij of zij daar belang bij heeft. 

Ze zijn als ware je stok achter de deur en zorgen er ook voor dat je gemotiveerd blijft.

Je kunt het zien als iemand die naar de sportschool gaat en een fitnessschema krijgt. Als hier geen coaching bij is dan is de kans groot dat het schema al snel niet meer gevolgd wordt of zelfs niet meer gesport wordt.  

Dit is bij een online cursus niet anders en dat weten Joshua en Sven zelf als geen ander waardoor ze er voor je zullen zijn en samen met jou er alles aan doen om een succes te maken van je online business.

4# High Ticket Dropshipping is niet makkelijk, weet waar je aan begint

Ik kan met 100 procent vertrouwen zeggen dat de High Ticket Dropship Academy een top cursus is.

Toch ben jij zelf de belangrijkste schakel. Een cursus kan nog zo goed zijn, maar als je er zelf geen werk van maakt kom je er niet. 

Ik weet geen exacte cijfers, maar ik vermoed dat maar 1/3 van de cursisten uiteindelijk een succesvolle high ticket dropshipping business zal opzetten en misschien nog wel minder.

Je moet er namelijk rekening mee houden dat je zult concurreren met respectabele merken, klanten zullen hoge verwachtingen hebben van jouw product en klantenservice, en je zal een merk moeten opbouwen.

In de High Ticket Dropship Academy word je hier natuurlijk mee geholpen, maar uiteindelijk moet je het zelf doen wat niet makkelijk is. 

Daarnaast is het ook wel handig om een startkapitaal te hebben van een paar honderd euro aangezien je te maken kunt krijgen met klanten die producten retour sturen, of je moet met de leverancier een afspraak maken dat zij ook verantwoordelijk zijn voor de producten die retour worden gestuurd. 

Je zult er dus goed voor moeten zitten en bereid zijn om hard te werken om het daarna rustiger aan te kunnen doen.

5# Je hebt levenslang toegang tot de High Ticket Dropship Academy

Voor een eenmalig bedrag heb je levenslang toegang tot de High Ticket Dropship Academy.

Echter kan dit zo maar veranderen, uit bepaalde bronnen heb ik namelijk vernomen dat de cursus op termijn wel overgaat op een jaarabonnement. 

Dus wil je de High Ticket Dropship Academy Kopen? Dan is dit het uitgelezen moment om dit te doen.

Je hebt dan levenslang toegang tot alle video’s, coaching en updates van de cursus. Dat zou toch top zijn?

High Ticket Dropship Academy Kopen Conclusie 

De High Ticket Dropship Academy is een ontzettende sterke cursus met een verdienmodel dat wel ethisch is en waarbij je een sterk merk kunt opbouwen.

Makkelijk is het niet, maar als jij het doorzettingsvermogen hebt en de wil hebt om te slagen dan ben ik ervan overtuigd dat gaat lukken.

Dus wil je de High Ticket Dropship Academy kopen? Klik dan op de knop hieronder. Het is overigens mogelijk om in termijnen te betalen.


Ga direct naar de kortingspagina van de High Ticket Dropship Academy

*Of klik hier voor meer informatie over de High Ticket Dropship Academy.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest