Geld Verdienen via Bol.com | de 2 bewezen methodes!

door | apr 29, 2020 | Dropshipping | 0 Reacties

Je kunt niet alleen kopen bij Bol.com maar je kunt ook geld verdienen via Bol.com.

Wil jij geld verdienen via Bol.com? Dan weet je na het lezen van dit artikel wat voor jou persoonlijk de beste methode is om je zakken te vullen via Bol.com.

Het is mogelijk om op verschillende manieren geld te verdienen via Bol.com. De 2 populairste en beste manieren van geld verdienen via bol.com ga ik in dit artikel met je bespreken.

Want dat je met beide methodes veel geld kunt verdienen kan ik je op een briefje geven.

Inhoud

Je kunt niet alleen kopen bij Bol.com maar je kunt ook geld verdienen via Bol.com.

Wil jij geld verdienen via Bol.com? Dan weet je na het lezen van dit artikel wat voor jou persoonlijk de beste methode is om je zakken te vullen via Bol.com.

Het is mogelijk om op verschillende manieren geld te verdienen via Bol.com. De 2 populairste en beste manieren van geld verdienen via bol.com ga ik in dit artikel met je bespreken.

Want dat je met beide methodes veel geld kunt verdienen kan ik je op een briefje geven.

Bol.com is meer dan een Webwinkel

Met meer dan 10 miljoen klanten is Bol.com de grootste webwinkel van Nederland. Maar het is veel meer dan alleen een webwinkel dat producten verkoopt.

Bol.com is ontstaan als een webshop met het verkopen van boeken en cd’s. Maar langzamerhand kwamen er steeds meer producten en inmiddels kun je op Bol.com 15 miljoen verschillende producten vinden.

Maar niet al deze producten zijn van Bol.com zelf. Het unieke aan Bol.com is dat andere webshops ook producten kunnen verkopen via het Bol.com platform. Dit gebeurt zelfs heel veel.

Op de productpagina boven de winkelwagen knop zie je of het product wordt verkocht door bol.com of door een partner van bol.com.

Je kunt dus wel stellen dat Bol.com een verkoopplatform is. Je hebt in principe geen eigen webshop nodig om je producten te verkopen.

Wanneer je eigen producten hebt kun je het aanbieden via Bol.com. Bol.com neemt jouw producten in voorraad en neemt vervolgens ook de logistiek en klantenservice op zich.

Hiermee kom ik dan ook gelijk bij Methode 1 om geld te verdienen via bol.com.

Methode 1: E- Commerce Zakelijk verkopen via Bol.com

Heb je een eigen product of zou je graag producten willen verkopen? Dan kun je Bol.com als verkoopplatform gebruiken.

Bol.com heeft maar liefst 10 miljoen bezoekers per maand en heeft een ontzettende goede reputatie en betrouwbaarheids-factor. Wanneer een consument iets nodig heeft is er een zeer goede kans dat de consument eerst op Bol.com kijkt omdat ze nu eenmaal alles verkopen.

Daar kun je met een eigen webshop bijna niet tegen opboksen, wat natuurlijk ergens zonde is, maar het is wel een feit.

Door je producten te verkopen via Bol.com hoef je bovendien geen eigen website te bouwen en ben je geen marketingskosten kwijt aangezien Bol.com dat allemaal doet.

Wat voor producten moet je verkopen?

Heb je een eigen product gemaakt waarvan je zeker weet dat het iets is waar de consument iets aan heeft en om vraagt? Dan zou dit fantastisch zijn.

Wanneer je zelf iets maakt ben je uniek. Je bent de enige die het verkoopt en daarmee krijg je een sterke positie binnen Bol.com waardoor je veel verkopen kunt genereren en in veel gevallen meer marge op het product verdient.

Maar ook wanneer je geen eigen product hebt of inspiratie mist is het goed mogelijk om veel geld te verdienen met bol.com.

Veel ondernemers kopen producten in bij de Chinese websites Ali Express en Alibaba met een private label om het vervolgens te verkopen op Bol.com.

Private Labeling betekent dat de producten die je inkoopt voorzien zijn van jouw logo en naam. Hiermee bouw je een eigen merk op.

Het is belangrijk dat het producten zijn waar van je weet dat het van goede kwaliteit is, markt voor is en niet teveel verkocht wordt op Bol.com.

De productcategorie waar je product in valt mag niet uit meer dan 7 tot 8 pagina’s bestaan. Dit omdat de concurrentie anders te groot is, waardoor je niet vindbaar bent of zo laag met de prijs moet gaan dat je vrijwel geen marge overhoudt.

Starten met het verkopen van producten via Bol.com

Heb je interesse gekregen in het verkopen van producten via Bol.com na het lezen van dit artikel? Super!

Iemand die ook zeer succesvol is geworden met het inkopen van producten om vervolgens te verkopen via Bol.com is Winston Zwemmer.

Om jou te helpen met het vinden van het juiste product(en) heeft hij een lijst gemaakt met 800 product ideeën met +1000 leveranciers.

Ook heeft hij een eigen cursus opgezet speciaal voor mensen die geld willen verdienen met het verkopen van producten via Bol.com

Zijn cursus heet de Bol Masterclass. Hierin leer je alle ins en outs hoe je net als hem succesvol kunt worden met het verkopen van producten via Bol.com.

Om iedereen kennis te laten maken met de Bol Masterclass biedt Winston Zwemmer een gratis training aan.

Meld je aan voor de gratis training van Winston Zwemmer over de Bol Masterclass

Methode 2: Partnerprogramma Bol.com 

Een andere manier om geld te verdienen via Bol.com is met het partnerprogramma van Bol.com.

Dit is een manier van affiliate marketing. Via een unieke link (affiliate link) kun je mensen doorsturen naar een product op Bol.com. En zodra iemand het product koopt krijg je een commissie.

Zodra iemand op jouw affiliate link klikt, wordt er een cookie geplaatst. Deze cookie is voor 5 dagen geldig. Dit betekent dat de persoon dat op jouw affiliate link klikt binnen 5 dagen een product moet kopen op Bol.com om een commissie te ontvangen.

De commissie dat je ontvangt, hangt af van het product dat je promoot. De commissies variëren van 3% tot 8% per categorie.

Zelf maak ik ook gebruik van het partnerprogramma voor mijn eigen website www.parfumgeur.nl. Zoals je aan de domeinnaam af kunt lezen promoot ik er parfum. Hier promoot ik onder andere geuren die ook te koop staan op Bol.com.

Geld verdienen via bol

Zoals je op de screenshot hierboven ziet, kun je bij Bol.com de beste prijs krijgen voor Giorgio Armani Code Cashmere Eau de Parfum.

Zodra iemand op de knop klikt met “Koop voor de beste prijs” en het product koopt bij Bol.com, krijg ik een commissie van Bol.com

In dit geval zou dat betekenen dat je 10 euro verdient op deze geur. Dit bedrag is vrijwel meteen te zien in het partnerprogramma van Bol.com.

Elke maand krijg je netjes van Bol.com een factuur uitbetaald met alle goedgekeurde commissies dat je hebt verdiend.

Moet je een eigen website beginnen?

Je kunt geld verdienen met affiliate marketing zonder een website te hebben, maar om succesvol te zijn met affiliate marketing moet je eigenlijk wel een website hebben. Tenslotte accepteert Bol.com je alleen maar voor hun partnerprogramma als je een website hebt dat voldoet aan alle eisen.

Nu kan ik mij voorstellen dat je denkt een website? Dat is veel te moeilijk.

Wees gerust, het is helemaal niet zo moeilijk meer om een website te maken. Er zijn mensen van 60+ die geen enkele technische kennis hebben, maar toch een website hebben kunnen bouwen en succesvol zijn met affiliate marketing.

Wil je meer weten over affiliate marketing? Klik dan hier voor meer informatie. 

Partnerpgoramma Bol.com beste methode?

Affiliate Marketing is de meest laagdrempelige manier om via het internet geld te verdienen. Je hoeft geen producten in te kopen en hebt geen last van klantservice of het verzenden van producten.

Zodra iemand iets via jouw website koopt krijg je een commissie en meer hoef je niet te doen. Je moet in het begin even hard werken, maar naarmate de tijd vordert zul je met affiliate marketing een passief inkomen opbouwen en dat is wat affiliate marketing zo geweldig maakt in mijn ogen.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat de verdiensten van het partnerprogramma van Bol.com niet gigantisch hoog zijn waardoor je dure producten moet promoten of veel volume moet draaien om een fulltime inkomen te verdienen.

Maar het partnerprogramma van bol.com is slechts een onderdeel van affiliate marketing. Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig een partnerprogramma.

Lees hier mijn artikel: In 4 stappen geld verdienen met affiliate marketing.

Geld verdienen via Bol.com met verkoop producten beste methode?

Wil je serieus veel geld verdienen binnen een vrij snelle periode en ben je bereid te investeren? Dan is het verkopen van producten via bol.com zeer interessant. Met de juiste product kun je duizenden euro’s per maand verdienen.

In de Bol Masterclass leer je alles wat je moet weten om succesvol te worden met het verkopen van producten via bol.com.

Lees mijn Bol Masterclass Review om meer te weten te komen over de cursus van Winston Zwemmer.

Wanneer je er 100% voor gaat, ben ik er van overtuigd dat geld verdienen via bol.com een kwestie van tijd is.

Meld je aan voor de gratis training over de Bol Masterclass

of 

Koop de Bol Masterclass met korting op deze pagina (ook te betalen in 5 termijnen)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest