Geld verdienen in 1 uur | Is het echt mogelijk?!

door | jan 8, 2020 | Internet Marketing | 0 Reacties

Je wilt zo snel mogelijk geld verdienen en het liefst geld verdienen binnen 1 uur. Nou kun je opzich wel geld verdienen in 1 uur, maar vrijwel nooit krijg je het geld binnen 1 uur op je rekening. Oftewel geld verdienen binnen 1 uur en het gelijk in handen hebben is in principe onmogelijk.

Tenzij je de auto van je buren schoonmaakt en er wat geld aan verdient, maar dit is natuurlijk eenmalig of eens in de zoveel keren. Daarnaast levert het relatief weinig op. Als het allemaal zo makkelijk zou zijn waren we allemaal steenrijk. Geld verdienen kost nou eenmaal tijd, bloed, zweet en tranen. 

Maar voor je teleurgesteld afhaakt wil ik je zeggen dat je door keihard werken er wel voor kunt zorgen dat je op de lange termijn geld verdient terwijl je helemaal niet aan het werken bent. Dat is toch nog veel beter dan geld verdienen binnen 1 uur? Hoe dit kan zal ik je in dit artikel uitleggen.

Passief inkomen met Affiliate Marketing

Dit is de manier hoe ik mijn inkomsten op het internet verdien. Het promoten van andermans zijn producten in ruil voor een commissie. Dit verdienmodel heeft ervoor gezorgd dat ik nu een fulltime inkomen verdien op het internet.

Je kunt werkelijk van allerlei producten promoten van telefoons, reisvakanties of online cursussen. Voor iedere niche zijn er wel producten te promoten.

Zorg ervoor dat je een website bouwt en denk na in wat voor soort niche je wilt zitten. En schrijf content dat te maken heeft met de producten of diensten die je wilt promoten. 

In het begin zul je met affiliate marketing weinig tot niets verdienen. Je mindset moet dan ook helemaal in orde zijn om te slagen, maar geloof mij het is het allemaal waard. 

Zelf begon ik vooral veel geld te verdienen met affiliate marketing toen ik de cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard begon te volgen.

Jacko Meijaard weet alle in en outs van affiliate marketing en met zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie leer je stap voor stap hoe je uiteindelijk 10,000 euro per maand kunt verdienen en een vrij leven kunt hebben.

Wil je geen 9 tot 5 baan en wil je meer vrijheid in je leven? Dan zou ik zeker een kijkje nemen naar deze verdienmodel. Je kunt de Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk krijgen met een flinke korting door op de knop hieronder te klikken.

[cta id=”100001180″ vid=”0″]

Producten verkopen via Bol.com

Bol.com is de grootste platform in Nederland voor het verkopen van producten. Bol.com heeft eigen producten, maar weet je wel dat de meeste producten die op Bol.com worden aangeboden niet van Bol.com zelf zijn, maar van andere webshops of verkopers? 

Je kunt niet alleen producten kopen op Bol.com, maar je kunt ook producten verkopen via Bol.com. E-commerce groeit elk jaar meer en meer en dat zal vermoedelijk de komende jaren zo doorgaan.

Het is dan ook een mooie manier om geld te verdienen terwijl je niks doet. Jij verkoopt de producten en Bol.com regelt de logistiek. Natuurlijk is het ook weer niet zo makkelijk zoals ik het zeg, je moet wel de juiste producten vinden om te verkopen en er komen altijd weer wat dingetjes bij kijken. 

Gelukkig is er een cursus genaamd de Bol Masterclass van Jia Ruan. Hij is al jaren zeer succesvol met het verkopen van producten via Bol.com. En met zijn cursus leer jij exact welke stappen je moet nemen, om net als Jia Ruan veel geld te verdienen via Bol.com. Zodat je 24/7 geld verdient in plaats van geld verdienen binnen 1 uur. 

Ik heb ook een review geschreven over de Bol Masterclass.

[cta id=”100001166″ vid=”0″]

Webshop

Je kunt ook een eigen webshop bouwen en een merk opbouwen. Wanneer je de juist branche hebt kun je goed geld verdienen met een webshop. Begin klein en richt je op micro niches denk bijvoorbeeld aan hondenhalsbanden of hondenmanden, ik noem maar wat.

Op deze manier krijg je zeer gerichte bezoekers naar je webshop die producten nodig hebben die op jouw webshop staan. Dit kost wel tijd, maar zodra het goed loopt zul je veel geld verdienen. De keerzijde is wel dat je wel constant bezig moet zijn met de logistiek en klantenservice. Hierdoor zul je minder vrije tijd hebben.

Wat je ook kunt doen is een webshop bouwen dat werkt via dropshipping. Je hebt in dit geval ook een webshop alleen je hoeft geen producten te verzenden, dit wordt namelijk gedaan door de groothandel. Via shopify kun je al snel een website online zetten met je eigen producten.

Het nadeel is wel dat je de klantenservice moet doen en eventuele producten retour kunt ontvangen. Denk er dus altijd om dat je producten goed zijn, zodat je zo weinig mogelijk producten retour binnenkrijgt. 

Hoe je dit moet doen kun je leren via de Dropshipacademy van Joshua Kaats. Je kunt een gratis training bij hem volgen waarin hij uitlegt hoe je in 4 stappen een business kunt opzetten. 

Helaas is geld verdienen binnen 1 uur niet echt mogelijk, maar ik hoop toch dat je iets hebt aan dit artikel. Al deze 3 methodes kunnen zorgen voor veel inkomsten en zelfs een passief inkomen waardoor je meer vrijheid hebt dan wanneer je werkt voor een baas van 9 tot 5.  

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest