Joshua Kaats: Dropship Academy Review + Ervaringen

door | okt 19, 2019 | Dropshipping | 0 Reacties

Steeds vaker komen we jonge mannen tegen op youtube  die jou vertellen hoe je door hun manier van werken, tien duizenden euro’s per maand kunt verdienen. Eén van deze jongens is Joshua Kaats.

Joshua is een succesvolle internet ondernemer die zich richt op dropshipping. Hij heeft nu een dropship academy opgericht om zijn skills te delen met iedereen die ook graag geld wil verdienen op het internet.

Ik volg Joshua Kaats al vanaf zijn eerste video’s op youtube. Voordat hij kwam met zijn video’s over dropshipping was ik zelf al bezig met dropshipping. Althans ik was informatie aan het opdoen. Vandaar dat ik al snel bij Joshua Kaats kwam toen hij eenmaal video’s ging maken over dropshipping.

Aangezien je op deze pagina bent terecht gekomen weet je waarschijnlijk al aardig wat over Joshua Kaats en zijn Dropship Academy. Maar je hebt nog twijfels om te beginnen met zijn cursus en wil daarom wat meer informatie over de cursus aan de hand van een review.

Ik heb dropshipping een tijdje naast mij laten liggen omdat ik druk was met andere werkzaamheden. Maar ik heb besloten om het weer op te pakken en heb mij verdiept in de Dropship Academy van Joshua Kaats.

In mijn review zal ik alles vertellen over de Dropship Academy van Joshua. Klik op de knop hieronder om direct naar de website van Joshua zijn Dropship Academy te gaan!

[button-green url=”https://www.paypro.nl/producten/Dropship_Academy/56667/34644″ target=”Dropship Academy” position=” _centre”]Klik op de geheime korting pagina![/button-green]

 

is Joshua Kaats wel betrouwbaar?

Joshua Kaats

Joshua Kaats is oprichter van de Dropship Academy en woonachtig in IJselstein. Hij is in 2017 begonnen met dropshipping. Voordat hij met dropshipping begon werkte Joshua in de fitnessbranche. Inmiddels is hij zo succesvol geworden met dropshipping dat hij dat graag willen delen met anderen. Met zijn Dropship Academy gaat hij jou leren om hetzelfde als hem te bereiken.

Op het internet heb ik zowel op youtube als facebook veel negatieve reacties gelezen van mensen over Joshua Kaats zijn lifestyle en Dropship Academy. Hij zou een oplichter zijn en niet deugen, maar is dit wel correct? Absoluut niet!

Voor veel mensen is het onwerkelijk dat je zoveel geld kunt verdienen op het internet en daarom kan het niet waar zijn in hun ogen, vooral niet op zo’n jonge leeftijd. Het is ook iets van misgunnen wat in de mens zit.

Maar ik kan je vertellen dat Joshua een topgozer is. Het is een zeer correcte ondernemer die zeer transparant en eerlijk is. Hij deelt veel gratis content op youtube en heeft een eigen podcast waarin hij zeer positief en motiverend overkomt. Bovendien geeft hij in zijn video’s en podcasts zeer nuttige informatie.

Op instagram kun je Joshua volgen zodat je kunt zien wat hij in het dagelijks leven allemaal uitspookt. Als je er een beetje bij nadenkt kun je weten dat een oplichter dit niet allemaal deelt op het internet.

In zijn dropship academy geeft hij alles bloot over zijn technieken en strategieën op een duidelijke manier. Je kunt Joshua altijd bereiken en hij reageert snel op zijn mail. Daarnaast zal hij je live coachen en zet hij zich voor de volle 100 procent in om van jouw business een succes te maken, mits je er hard voor werkt. Want uiteindelijk moet je het zelf doen.

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een methode dat gebruikt wordt door webshops. Dropshipping betekent eigenlijk dat je een soort van tussenpersoon bent van de klant en groothandel. Met dropshipping heb je als webshop namelijk geen voorraad.

Zodra je een bestelling binnenkrijgt op je webshop geef je dit door aan de groothandel die het product op voorraad heeft. Vervolgens stuurt de groothnadel het product naar de klant met verpakking waar het logo van jouw webshop of merk op staat.

De voordelen hiervan zijn dat jezelf geen voorraad nodig hebt, en daarom vrijwel geen risico’s loopt om geld te verliezen want je investering is zeer minimaal. Ook heb je weinig te maken met het logistieke proces want dat doet de groothandel.

Echter kan het hebben van een webshop met dropshipping ook zijn nadelen hebben. Je koopt alle producten inprincipe in éénheden dat betekent dat je al snel duurder bent dan de concurrentie, die hetzelfde product in bulken inkoopt en daarop natuurlijk flinke korting krijgen en daardoor hetzelfde product goedkoper kunnen aanbieden.

Nou weet Joshua Kaats dit ook dondersgoed en daarom leert hij jou in zijn Dropship Academy hoe je de juiste producten kiest, en hoe je ervoor zorgt middels marketing dat een product dat duurder is dan je concurrenten toch goed gaat verkopen.

Wat is de Dropship Academy?

Je bent natuurlijk vooral benieuwd wat de Dropship Academy van Joshua Kaats precies inhoudt. De Dropship Academy bestaat uit een groot aantal video’s, bestaande uit 8 modules met maar liefst 88 onderdelen, waarin Joshua stap voor stap uitlegt hoe je geld verdient met dropshipping. Inprincipe kopieer je hem gewoon en volg je exact wat hij precies doet.

Wekelijks is er een coaching sessie waarin je al je vragen kunt stellen, dit is live. Ook kun je Joshua persoonlijk vragen stellen. Daarnaast kun je vragen stellen aan de community van de Dropship Academy, zo kun je sparren met je mede-studenten en leer je allemaal van elkaar.

Wat leer je in de Dropship Academy?

Ik kan natuurlijk niet vertellen wat de complete inhoud van de cursus is, daarmee zou ik Joshua geen plezier doen en mezelf ook niet, maar ik kan je in het kort wel vertellen wat je allemaal gaat leren.

Joshua zal jouw leren hoe je een winstgevende webshop kunt bouwen van niks naar een succesvolle business. Van een kvk aanmelding naar duizenden euro’s omzet.

Hij gaat je onder andere leren hoe je de juiste niche kiest, maar ook welke niches je vooral bij uit de buurt moet blijven.

Hij zal je allerlei kleine tips gaan geven waardoor je juist net het verschil kunt maken, wat uiteindelijk voor een grote winststijging zal zorgen.

Daarnaast zal hij je uitleggen hoe je ervoor kunt zorgen dat je van je dropshipping business zo weinig mogelijk werk hebt. Want als dropshipper wil je natuurlijk zo min mogelijk last krijgen van retours en klanten die met vragen komen.

Want in principe is dat één van de redenen waarom je dropshipping doet. Vrijheid hebben en op vakantie kunnen gaan, maar toch nog geld verdienen en tevreden klanten hebben over het product.

Hoeveel verdient Joshua Kaats?

Joshua Kaats is ontzettend transparant in zijn verdiensten met dropshipping. Je hebt vast al wel allerlei getalen voorbij zien komen op het internet, maar dat is vrijwel altijd de omzet van Joshua en zijn mede studenten. Nou zegt omzet niet zoveel over wat je werkelijke winst is.

Het kan zelfs zijn dat je 100,000 omzet maakt maar toch verlies hebt. Omdat Joshua 100% eerlijk wil zijn voordat je gaat beginnen met dropshipping of zijn Dropship Academy cursus laat hij in een video zien hoeveel hij nou werkelijk verdient met dropshipping.

Te mooi om waar te zijn?

Wat ik ook al zei eerder in dit artikel is dat veel mensen Joshua betichten van oplichting en voor alles uit maken. Hij zou gebakken lucht verkopen en heeft alleen maar mooie praatjes.

Nou kan ik dit ergens best wel goed begrijpen, het is iets wat menselijk is. De meeste mensen verdienen gemiddeld 2000 a 2500 euro per maand en misschien nog wel meer mensen minder dan 2000 euro per maand terwijl ze keihard werken.

Hoe kan een een jonge vent dan zo maar 16,000 euro (per maand) winst maken op het internet? Als je dat tegen elkaar afzet dan begrijp ik goed dat je denkt dit is te mooi om waar te zijn.

Maar het is nu eenmaal een feit dat je op het internet veel geld kunt verdienen. We leven inmiddels met 17 miljoen mensen in dit landje en we zijn allemaal online actief op facebook, instagram en google.

Dat betekent dat je ontzettend veel potentiële kopers hebtDan is 16,000 euro per maand helemaal niet raar en onmogelijk. Moet je nagaan wat er kan gebeuren als je internationaal gaat.

Je moet het alleen op de juiste manier aanpakken en daarbij gaat Joshua Kaats jou helpen in de Dropship Academy.

Welke resultaten kun je verwachten?

De resultaten die je kunt verwachten liggen eigenlijk een beetje aan jezelf. In principe is de sky the limit. Het is maar net hoeveel werk jij erin steekt, hoe goed je de stappen van Joshua volgt en vooral ook geduld hebt.

Joshua geeft jou alle tools om een succesvolle business op te richten met dropshipping. Maar het is wel belangrijk dat je er 100% zeker van bent dat je het kunt en wilt, als je hier ook maar een beetje aan twijfelt moet je het niet doen.

Want uiteindelijk heb je wel een eigen webshop met één of meerdere producten dat je verkoopt aan klanten. Het is dus niet zo maar iets. Je moet ook niet verwachten dat je gelijk duizenden euro’s per maand gaat verdienen.

Vooral niet als je niet veel geld te besteden hebt en dus weinig kunt investeren in advertenties. Organisch verkeer is gratis verkeer naar je webshop echter kost dat veel meer tijd.

Maar heb jij geduld, toewijding en wil je echt een succes maken van je dropshipping carriere dan kan ik je verzekeren dat je doormiddel Joshua zijn Dropship Academy net als meerdere mede-studenten van hem tien duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

Mijn conclusie

Ik ben zeer tevreden over de Dropship Academy en ik vind Joshua een zeer inspirerende persoon. Wat ik vooral fijn vind is het dat hij eerlijk en transparant is. Hij komt niet met mooie praatjes, maar vertelt eerlijk hoe het allemaal in elkaar steekt.

Ik vind het wel een zeer lastige cursus en raad het alleen als je zeker weet dat je een webshop wilt beginnen. Als dit het geval is dan is deze cursus het geld meer dan waard. Je betaalt eenmalig 997 ,- euro of in 4 termijnen 260,- euro per maand.

Wanneer je op de knop hieronder klikt en serieus aan de slag gaat met de Dropship Academy en alle informatie in de praktijk gaat toepassen, dan weet ik zeker dat je deze investering er makkelijk uit gaat krijgen. Veel succes!!

[button-green url=”https://www.paypro.nl/producten/Dropship_Academy/56667/34644″ target=”Dropship Academy” position=” _centre”]Klik op de geheime korting pagina![/button-green]

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest