Crypto Masterclass Review (2021) 1000 euro Korting?!

door | jan 16, 2021 | Cyptocurrency | 0 Reacties

De Crypto Masterclass is een crypto cursus van allesovercrypto.nl. Op dit moment gaat de crypto cursus als warme broodjes over de toonplank want Bitcoin en cryptocurrency is anno 2021 weer helemaal hot.

De wereld van cryptocurrency wordt steeds volwassener en het is inmiddels wel duidelijk dat cryptocurrency en de blockhain techniek daar achter de toekomst is en niet weg zal gaan.

Cryptocurrency is voor veel mensen interessant omdat je er veel geld mee kunt verdienen. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom jij overweegt om de Crypto Masterclass te kopen.

Wanneer je wilt beginnen met crypto is het goed om de basis te weten en wanneer je wilt traden met crypto is het heel belangrijk dat je exact weet waar je mee bezig bent om te voorkomen dat je geld zal verliezen.

En dat is precies de reden waarom de Crypto Masterclass ontwikkeld is. Patrick Suiker en Derek Westra zullen met deze cursus jou optimaal voorbereiden in je cryptoccurency avontuur.

Denk jij dat je er klaar voor bent? Volg dan de gratis Crypto Masterclass training of bekijk mijn uitgebreide Crypto Masterclass review.


Start met de gratis Crypto Masterclass training

Inhoud

Wat is mijn kijk op cryptocurrency en heb ik zelf ook cryptocurrency?

Voordat ik het over de inhoud van de Crypto Masterclass ga hebben wil ik eerst nog even mijn verhaal en mening geven over cryptocurrency.

Cryptocurrency is risicovol maar veiliger dan ooit

Wanneer je je al een beetje hebt verdiept in cryptocurrency weet je dat het vooral op speculeren gebaseerd is en dat de koersen nogal extreme waardeschommelingen hebben, veel meer dan bij aandelen.

Dit betekent dat je in korte tijd veel geld kunt verdienen met een relatief kleine investering. We kennen allemaal het verhaal van de Bitcoin miljonairs die miljoenen hebben verdient met een kleine investering. 

Maar feit is dat nog veel meer mensen geld hebben verloren met cryptocurrency. Eind 2017 ontstond er een hype rondom crypto met als gevolg dat veel particulieren voor het eerst Bitcoin’s en Altcoins kochten. Echter zaten we toen al op de piek van de hype met als gevolg dat de crypto markt naar beneden kelderde en mensen hun inleg verloren. Het is dan ook belangrijk dat je eerst kennis op doet voordat je begint te investeren in cryptocurrency. Dit kun je doen door het internet af te gaan, of door de Crypto Masterclass aan te schaffen.

Toch wordt de crypto markt steeds volwassener, ja er zijn nog steeds flinke koersschommelingen en het is nog altijd risicovol zoals altijd het geval is bij beleggen en speculeren, maar het is wel duidelijk dat de markt groeiende is en langzamerhand stabieler wordt. 

Zo zijn er in 2020 een aantal flinke investeerders in Bitcoin gestapt en dan heb ik het over bedragen van 50 miljoen. Het lijkt er dan ook op dat Bitcoin en andere cryptocurrencies blijvend zullen zijn en meer waard zullen worden in de toekomst. Ook omdat cryptocurrency steeds meer gebruikt wordt in het bedrijfsleven. 

Cryptocurrencies werden gezien als grap, maar sommige hebben inmiddels een usecase

Aan het begin van het bestaan van cryptocurrency namen veel mensen het niet serieus en beschouwden het als een grap of zelfs als een financiële zwendel.

Maar na een lange weg bewandeld te hebben is er langzamerhand steeds meer het geloof dat cryptocurrency wel degelijk van toepassing kan zijn in de wereld en het in de toekomst gebruikt zal worden door iedereen.

Sommige mensen vertrouwen erop dat cryptocurrencies een betrouwbare manier van inkomen en ruileenheid zijn. Anderen daarentegen zien de technologie achter cryptocurrencies (blockchain) als de bron dat de wereld zal veranderen. 

De innovatieve en onderscheidende kenmerken van Blockchain-technologie omvatten automatisering, decentralisatie en transparantie. Dit kan worden toegepast op verschillende industrieën, waardoor een veelvoud aan use-cases ontstaat. Van de game-industrie tot de gezondheidszorg en zelfs liefdadigheid, de technologie achter crypto is steeds bruikbaarder geworden.

Er zijn zelfs al enkele cryptocurrencies die in de wereld gebruikt worden door grote bedrijven.  De toekomst voor bepaalde cryptocurrencies ziet er dan ook rooskleurig uit.

In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin

Je denkt nu vast dat ik veel geld heb verdiend met Bitcoin, maar niets is minder waar. Ik wist in 2012 al van Bitcoin. Maar helaas dacht ik dat Bitcoin klinkklare onzin was. Achteraf had ik er toen een paar moeten kopen, maar goed achteraf is het altijd makkelijk.

In 2017 mijn eerste cryptocurrency gekocht

Eigenlijk was ik Bitcoin en cryptoccurency al lang weer vergeten totdat één van mijn beste vrienden op een feest vertelde dat hij geld had geïnvesteerd in een Nederlandse cryptomunt Gulden. Ik weet nog heel goed dat dit ergens in juli 2017 was. 

Ik werd al snel enthousiast over cryptocurrency en heb een dag later al mijn eerste Guldens gekocht. Vanuit daar ben ik uiteindelijk meer onderzoek gaan doen naar Bitcoin, maar voornamelijk ook naar andere Altcoins om alsnog een klappertje te kunnen maken.

Uiteindelijk kocht ik in september 2017 een cryptomunt genaamd Verge, dit is een privacy coin. Op dat moment kostte deze munt 0,004 dollar met andere woorden minder dan een halve cent. 

Of het nu puur geluk was of niet, maar Verge was toen der tijd één van de Altcoins dat in december 2017 tijdens de Bitcoin hype van 0,004 cent naar maar liefst 22 cent steeg. Met andere woorden met een investering van 160 dollar had je in dit geval 8640 dollar winst gemaakt. Dit was ook ongeveer mijn winst.

Mijn crypto portfolio

Op dit moment heb ik meerdere verschillende cryptomunten. Natuurlijk heb ik Bitcoin, maar ik heb ook enkele Altcoins in mijn portfolio waarvan ik denk dat ze in de toekomst meer waard zullen zijn.

Wil je weten welke dit onder andere zijn? Ga dan naar mijn artikel de 3 beste altcoins voor de lange termijn.

Overigens hold (hodl) ik alleen cryptocurrency en doe ik persoonlijk zelf niet aan traden.

Dit betekent dat ik alleen cryptocurrency koop voor de lange termijn en het pas maanden of zelfs jaren later ga verkopen als het meer waard is. Met traden kun je op de korte termijn veel meer geld verdienen, maar er zitten ook veel meer risico’s aan vast. 

Dus mocht je beginnen willen met traden dan is het verstandig om het eerst te begrijpen voordat je fouten maakt en geld verliest. 

2021 het jaar van de bullrun?

Na 2017 hebben we een aantal magere jaren gehad, maar eind 2020 zocht Bitcoin de weg weer flink omhoog en op 8 januari 2021 heeft Bitcoin zijn all time high bereikt met een waarde van $41,941.56. (dit kan op het moment van lezen natuurlijk alweer veel hoger zijn)

Als je kijkt naar de historie van de cryptomarkt dan zou 2021 wel eens het jaar kunnen worden waarbij Bitcoin en andere Altcoins nieuwe all time high’s kunnen behalen dat we ons niet eens kunnen voorstellen.

Maar dit betekent natuurlijk niet dat dit ook gaat gebeuren alleen alle indicatoren wijzen erop dat dit weleens de realiteit kan worden.

Het is daarom belangrijk dat je wel genoeg kennis hebt en weet waar je mee bezig bent. Daarom is het goed om eerst te leren voor dat je gaat investeren. 


Ik wil eerst leren en daarna investeren in crypto!

Crypto Masterclass Review

In mijn Crypto Masterclass review kom je alles te weten over de Crypto Masterclass, wie de makers zijn en of cryptocurrency iets voor jou is. 

Wat is de Crypto Masterclass? 

De Crypto Masterclass is een videocursus voor zowel beginners als gevorderden. In het begin was de cursus vooral gericht op beginners, maar in januari 2021 heeft de cursus een flinke upgrade gekregen waardoor het nu ook zeer interessant is voor crypto fanatiekelingen die al bezig zijn met traden. 

De cursus is geschreven in ”dummie taal” waardoor het voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zelfs wanneer je pas net hebt gehoord van cryptocurrency en verder niet veel kennis hebt.

Inmiddels is er ook een community van leden die allemaal de Crypto Masterclass volgen en tips en trucs delen op een forum. Dit is zelfs zo groot en succesvol geworden dat er moderators aan toegevoegd zijn. 

Later in dit artikel zal ik uitgebreid terug komen over de inhoud van de Crypto Masterclass en mijn ervaringen met je delen.  

Wij zien Patrick Suiker en Derek Westra?

De makers van de cursus zijn Derek Westra en Patrick Suiker.  In 2013 kwamen ze beide voor het eerst in aanraking met Cryptocurrency en waren meteen enthousiast. 

Vanwege Derek zijn studie master in gedragseconomie & speltheorie op de Vrije Universiteit Amsterdam, had hij al snel het idee dat crypto een ware revolutie zou worden. 

Hij vindt de psychologie achter onze economie ontzettend fascinerend en dit komt natuurlijk goed van pas in de crypto wereld.  Sindsdien ligt zijn focus dan ook volledig op crypto en blockchain.

Patrick is een geboren ondernemer. Op zijn 4e was hij al bezig met handelen. Hij heeft dan ook een master Entrepreneurschip afgerond op de Vrije Universiteit Amsterdam net als Derek.

Patrick werd verliefd op crypto door in 2013 in aanraking te komen met cryptomunt Litecoin. Vanaf dat moment was het niets anders meer dan crypto wat er in zijn hoofd om ging. 

In de periode dat Derek en Patrick zijn begonnen met cryptocurrency was er helemaal nog geen cursus of wat dan ook. Beide mannen hebben onderweg dan ook fouten gemaakt, maar daar plukt iedereen die wil beginnen met crypto nu de vruchten van.

Want de kennis die Derek en Patrick in 6 jaar hebben vergaard kan iedereen nu binnen 1 maand leren met de Crypto Masterclass, waardoor je sneller kunt beginnen met geld verdienen, maar vooral niet de fouten maakt die ze zelf wel gemaakt hebben. 

Over AllesOverCrypto.nl

Alles-over-Crypto

www.allesovercrypto.nl is het platform van Derek en Patrick waar ze van alles met je delen over cryptocurrency.  Dit doen ze aan de hand van blogs, e-books, en trainingen. Hier verkopen ze ook hun Crypto Masterclass op. 

De reden waarom ze deze platform hebben opgericht is natuurlijk omdat ze enthousiast zijn over crypto en het zoveel mogelijk willen delen, maar voornamelijk ook omdat de crypto markt voor veel mensen eng en onbekend is. 

Op de website kun je ook de koers van de meest populaire cryptomunten volgen dat overigens zeer mooi is vormgegeven. 

crypto masterclass koersen

Volg een gratis training op Allesovercrypto

Je kunt je op dit moment aanmelden voor een gratis training van anderhalf uur op allesovercrypto. In deze training maak je kennis met crypto, maar ga jij ook al je eerste crypto kopen.

Dit kun je onder andere verwachten in de training:

 • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
 • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
 • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
 • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
 • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!


Ik wil mijn eerste crypto munten kopen!

Inhoud van de Crypto Masterclass

Zoals ik al eerder in dit artikel zei heeft de Crypto Masterclass een flinke upgrade ondergaan waardoor de cursus inmiddels uit 70 video’s bestaat.

Al deze video’s zijn verdeeld over 10 modules met verschillende onderwerpen. Dit is zo opgebouwd dat het voor iedereen goed te begrijpen is. 

Na het kijken van de modules krijg je een test voor je kiezen met vragen die te maken hebben met de module die je net gevolgd hebt. 

Dit is een handige manier om erachter te komen of je het leerstof ook daadwerkelijk in je hoofd hebt zitten. 

Ik neem je nu mee in alle 8 modules van de Crypto Masterclass. Op deze manier weet je al een beetje wat je te wachten staat, mocht je de cursus aanschaffen. 

Module 1: Het geld van de toekomst

In deze module ga je de cryptowereld leren begrijpen. Het is een soort van inleiding in crypto, blockchain, smartcontracts, adoptiemodellen, Bitcoin en altcoins.

Het is namelijk belangrijk om te weten hoe crypto werkt, wat blockchain betekent en wat crypto kan betekenen voor de wereld, voordat je zelf crypto gaat kopen.

Ook leer je de historie van geld en hoe dit is gerelateerd aan crypto. Ook zul je er achter komen dat we nog maar in het begin stadium zitten en dat crypto de toekomst is van het nieuwe geld. 

Dit kan misschien allemaal overweldigend klinken maar Derek en Patrick slagen er in om het op een duidelijke manier uit te leggen dat voor iedereen te begrijpen is.

Overigens is er een video dat ik je niet wil onthouden waarin op een simpele en innovatieve manier wordt uitgelegd hoe blockchain werkt. 

De man in de video is CEO van Vechain. Vechain is een cryptocurrency dat zich met name richt op supply chain, maar ook nog voor tal van andere dingen gebruikt kan worden. 

Zelf zit ik diep in Vechain en ik heb dan ook veel vertrouwen in deze cryptomunt voor de lange termijn.

Dit heeft verder niets te maken met de Crypto Masterclass, maar ik wilde het toch eventjes kwijt. 😉 

Module 2: Je eerste cryptocurrency

In deze module draait het allemaal om het kopen van je eerste cryptocurrency. Het is mogelijk om cryptocurrency op verschillende manieren te kopen. Namelijk via een broker en exchange. 

In de cursus zal je leren hoe je je cryptocurrency kunt kopen via Bitvavo (broker) en waarom juist voor deze broker is gekozen. Nederlandse brokers zijn voor beginners ideaal omdat je crypto kunt kopen met iDEAL.

Maar wil je uiteindelijk gaan traden dan zal je bij een exchange als Binance uitkomen. Dit is een exchange waar je veel meer mogelijkheden hebt en goedkoper is om crypto te kopen, maar minder gericht is op beginners.

Module 3: Maak een killer start

Wanneer je gaat traden met crypto zal er een moment komen dat je een fout zult maken of het niet zo loopt zoals je verwacht had.

Ook Derek en Patrick hebben hier nog altijd mee te maken hoe goed ze ook zijn, maar je kunt wel veel fouten voorkomen. 

Je leert dan ook vooral wat je niet moet doen zoals op emotie traden en je leert hoe jij er het beste op inspeelt. 

Ook zal je ontdekken hoe je potentieel goede cryptomunten vind. 

Module 4: Je onbreekbare kluis

Het veilig opslaan van je crypto is ontzettend belangrijk om te voorkomen dat je alles kwijt zult raken.

Helaas gebeurt het nog te vaak dat mensen hun crypto niet genoeg beveiligen waardoor het hackers makkelijk wordt gemaakt.

Maar ook gebeurt het nog heel vaak dat mensen hun eigen wachtwoord vergeten waardoor ze niet meer bij de crypto’s kunnen komen.

Dit is onlangs nog gebeurt met een man uit Duitsland die voor 180 miljoen aan Bitcoin op zijn hardware wallet had staan maar er niet meer bij kon komen omdat hij zijn wachtwoord niet meer wist en nergens had opgeslagen. 

In deze module leer je dan ook hoe jij je crypto optimaal kunt beveiligen en wat het verschil is tussen paper wallets, software wallets en hardware wallets. 

Module 5: Winsten uitbetalen

Uiteindelijk is dit de reden waarom de meeste mensen instappen in crypto om er geld mee te verdienen en de winst uit te laten betalen.

Je zal via verschillende brokers (bitvavo)en exchanges (binance) leren hoe je je kunt uit laten betalen.

Dit is verder geen bijzonder module want er is in principe niets moeilijks aan, je moet het alleen even weten. 

Module 6: Initial Coin Offerings (ICO’s)

Een ICO is in feite de crypto versie van crowdfunding. Je koopt als investeerder tokens van een blockchain startup.

Wanneer je de juiste ICO kiest en het een succes wordt zal de waarde van je investering snel stijgen. 

Maar persoonlijk ben ik geen liefhebber van ICO’s omdat de meeste uiteindelijk op de fles gaan en de investeringen vaak gebruikt worden voor liquiditeit en de tokens helemaal niet belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering en het product. 

Wanneer je de juist keuze maakt kun je veel geld verdienen met een ICO, maar vaker gebeurt het tegenovergestelde. 

Module 7: Een passief crypto-inkomen

In deze module leer je hoe je op verschillende manieren een passief inkomen kunt genereren met crypto. 

Dit kan via:

 1. Masternode
2. Staking
3. Mining
4. Lending
5. Forks en airdrops
6. Lightning node
7. Partnerprogramma’s
8. Contentplatformen
9. Yield farming

Wat de verschillen hiervan zijn en wat het jou kan opleveren leer je allemaal in deze module.

Module 8: De crypto-trends de baas

Deze module wordt niet gegeven door Derek of Patrick maar door Martijn Houttuin, hij is een werknemer van Allesovercrypto.nl

Hij weet werkelijk alles over de laatste trends op crypto gebied. Hij gaat je hier dan ook van alles over leren in deze module. 

Module 9: Crypto trading

Officieel gezien is dit module 1 van het 2e deel van de cursus. In deze module ga je alle facetten leren op het gebied van crypto trading denk aan, candlesticks, RSI, Fibonacci, MACD en nog veel meer. 

Dit is een vrij pittige module, maar het is de moeite zeker waard. Je leert hier om te traden zodat je in staat bent om naast te beleggen in crypto voor de lange termijn ook op de korte termijn je winsten te pakken.

Het traden gaat dan ook een stuk verder dan zo maar een goede crypto kopen en wachten tot het als een raket omhoog schiet. 

Traden is dan ook niet voor iedereen weggelegd, maar wanneer je het goed onder de knie hebt kun je flink veel geld verdienen. 

Module 10: The winning mindset

Wanneer je mindset niet goed in orde is kun je nog zo’n goede cursus kopen, maar red je het niet.

Meer dan de helft van alle online cursisten en dan heb ik het over alle online cursussen zullen uiteindelijk niet slagen omdat hun mindset niet goed is.

Vaak hebben mensen een gebrek aan motivatie en nemen ze de stof in de cursus niet helemaal goed op of stoppen er uiteindelijk toch maar weer mee omdat het te moeilijk is. Terwijl de stof zoals ook in de Crypto Masterclass in orde is. 

Met deze module word je dan ook geleerd hoe je jouw mindset het beste kunt laten werken zodat jij op termijn misschien wel heel veel geld gaat verdienen.

Het gekke is wel dat de module helemaal achteraan staat terwijl het bij de meeste online cursussen het eerste onderdeel is. 

Extra Bonussen naast de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is enorm uitgebreid met zeer waardevolle informatie van hoge kwaliteit om van jou een crypto expert te maken.

Maar als je dacht dat de Crypto Masterclass het enige is wat je krijgt heb je het goed mis.

Derek en Patrick vonden blijkbaar dat het niet genoeg was en doen er nog een paar leuke, maar waardevolle bonussen bij. 

Crypto Portfolio

Bitcoin is natuurlijk de nummer 1 cryptomunt, maar het zijn juist de altcoins die veel rendement kunnen opleveren en wel 100x of zelfs meer dan 100x over de kop kunnen gaan.

De mannen van allesovercrypto hebben samen met andere crypto experts een crypto portfolio samengesteld met crypto munten die de potentie hebben om 100x over de kop te gaan.

Let wel op: dat dit geen garantie is en het ook geen advies is om deze crypto’s te kopen. Dit zijn puur de crypto munten waarvan de experts denken dat het weleens iets kan worden en het is aan jou wat je ermee gaat doen. 

Het mooie van deze cryptomunten is dat ze maar een paar cent kosten per munt waardoor je voor weinig geld een behoorlijk aantal munten kunt kopen, dat in de toekomst wellicht veel meer waard is.

Vandaar ook dat altcoins mits je de juiste hebt veel meer rendement opleveren dan gevestigde cryptomunten als Bitcoin en Ethereum. 

Het is overigens ook mogelijk om de Crypto Portfolio voor 97 euro los te kopen…

E-book: De Bitcoinbijbel

De Bitcoinbijbel is voor de fanatiekelingen die geïnteresseerd zijn in het verhaal om Bitcoin.

Dit is een 132 bladzijde tellende E-book waarin je alles wordt uitgelegd over Bitcoin en waarom het een ware revolutie is en wat het in de toekomst voor ons zal doen. 

E-book: Het Ultieme Investeringshandboek

Het is een kunst om te weten wanneer je moet kopen en verkopen. We weten namelijk niet vaak op welk moment we moeten kopen en moeten verkopen. Dit herken ik zelf ook heel erg.

Vaak kopen mensen pas als er een hype is, maar dan is het eigenlijk al te laat en kun je in veel gevallen beter verkopen.

Een goed voorbeeld hiervan is de Bitcoin hype in 2017. Toen Bitcoin en andere altcoins gigantisch stegen begonnen er zoveel mensen aan crypto waardoor de brokers het vaak niet meer aan konden.

Maar eigenlijk waren deze mensen al te laat en het onvermijdelijke gebeurde. Bitcoin en de andere altcoins zakte als een kaartenhuis in elkaar waardoor alle nieuwe mensen in crypto met een verlies zaten. 

Er wordt dan ook gezegd buy low, sell high. 

In dit E-book wordt je dan ook aan de hand van een stappenplan uitgelegd wanneer je moet kopen en verkopen, maar ook met hoeveel geld je dit doet. 

E-book: Crypto Belastinggids

Ook met crypto ontkom je niet aan de belastingdienst. Je nu moet nu ook eenmaal met cryptocurrency belasting afdragen.

Gelukkig valt de hoeveelheid belasting dat je moet betalen wel mee, maar toch is het belangrijk om goed te weten hoe het nu precies in elkaar zit.

Belastingzaken doen is niet leuk, maar wanneer je in de problemen komt met de belasting gaat het pas echt vervelend worden.

Neem de Crypto belastinggids dan ook echt door!

E-book: 12 Waardevolle cryptotips voor beginners 

Dit is een simpele maar zoals de naam al doet zeggen waardevolle E-book, waarin jij cryptotips krijgt om in de toekomst fouten te voorkomen. 

E-book: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

In deze E-book krijg je 5 waardevolle tips voor een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin. 

E-book: Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst 

In de cryptowereld komen er nogal wat begrippen voor. Dit noemen we ook wel vakjargon. Gedurende je crypto carriere zul je termen voorbij zien komen die in deze begrippenlijst worden uitgelegd. 

The Million Dollar Template

Net als bij poker is het belangrijk om bij crypto een goede bankroll management te hebben. 

Met de Million dollar template kan er exact uitgerekend worden hoeveel geld jij mag inleggen per trade. Dit heeft allemaal met risico management te maken. 

Je verkleint het risico met deze template dat je blut gaat en verhoogt de kans dat je crypto carrière een succes gaat worden. 

Trainingsomgeving ”The Zone” Crypto Masterclass

The zone is een plek waar iedereen van de community bij elkaar komt en vragen aan elkaar kan stellen. Deze community is dagelijks zeer actief en ook Derek en Patrick zijn actief net als andere medewerkers van Allesovercrypto.

Voorheen waren de cursus en community gescheiden van elkaar. Via Facebook was er dan een groep genaamd The Zone waar je aan toegevoegd werd.

Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer zo en zit alles op één trainingsplatform dat op het Nederlandstalige software Huddle draait. 

Mijn ervaring met de Crypto Masterclass

Voordat ik de Crypto Masterclass ben gaan volgen wist ik al redelijk wat over crypto. Ik ben er tenslotte al 3 jaar mee bezig. 

Ik heb dan ook wel een goed beeld van wat je allemaal moet weten over cryptocurrency en wat er in een cursus over crypto zou moeten zitten.

Ik kan alleen maar zeggen dat de Crypto Masterclass alles bevat wat je maar zou kunnen en moeten weten over cryptocurrency.

Werkelijk overal is over nagedacht. Hoe je crypto koopt op verschillende platforms, welke crypto’s je koopt, hoe je onderzoek doet, hoe je ze weer verkoopt en natuurlijk hoe je ze goed beveiligd. 

Ook het gedeelte over het traden is zeer uitgebreid. Dit is overigens wel pittig, maar het is wel op een manier uitgelegd dat goed te begrijpen is zoals dat geldt voor de gehele cursus. 

De kennisquiz vind ik ook een zeer waardevolle en nuttige toevoeging omdat je als cursist op deze manier je kennis over cryptocurrency na elke module kan testen en na afronding van de cursus ook een eindexamen kan doen. Dit raad ik je zeer aan om erachter te komen of je klaar bent voor de cryptowereld. 

En wat ik leuk vind is dat ze je enthousiast maken en alles al snel in de praktijk gaan brengen en dus ook je eerste crypto gaat kopen!

Mijn ervaring met de Crypto Masterclass is dan ook ontzettend positief. Het is een zeer professionele cursus waar veel tijd en liefde in gestoken is.

Wat vinden cursisten van de Crypto Masterclass?

Ik vond het ook wel interessant om te lezen wat anderen cursisten van de Crypto Masterclass vinden. 

En ook voor jou is dit fijn want voordat je iets koopt wil je weten wat anderen er van vinden. Zo kun je beter een keuze maken of de Crypto Masterclass iets voor jou is en of het goed of slecht is. 

De Crypto Masterclass is onder andere aangesloten bij Trustpilot waar ze een score van maar liefst 4,2/5 halen. Dat is niet verkeerd.

De voor en nadelen van de Crypto Masterclass

 • Cursus straalt enorm veel professionaliteit uit en is zeer uitgebreid
 • Zeer actieve community dat hulpvaardig is
 • Goede coaching sessies
 • De Crypto Masterclass gaat niet alleen maar over Bitcoin
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Trading gedeelte kan zeer pittig en veel zijn, maar zo is het nu eenmaal
 • Niet mogelijk om in termijnen te betalen. Jammer want voor sommige mensen is de prijs te fors om in één keer te betalen.

De kosten van de Crypto  Masterclass

De prijs van de Crypto Masterclass is 1997,- euro. Dit is een fors bedrag, maar naar mijn mening is het wel redelijk om dit te vragen voor deze professionele cursus. 

Het is overigens wel mogelijk om de Crypto Masterclass veel goedkoper aan te schaffen.

Wanneer jij je aanmeldt voor de gratis training maak je kans op maar liefst 50% korting wat betekent dat je niet 1997,- euro maar 997,- euro betaalt. Aan het eind van iedere training kiezen Derek en Patrick 10 deelnemers uit die kans maken op deze gigantische korting!

14 dagen garantie op de cursus

Uiteraard geven Derek en Patrick jou de mogelijkheid om binnen 14 dagen je geld terug te vragen in het geval je toch besluit dat de cursus niets voor je is. 

Dit zijn ze niet verplicht om te doen, maar het is wel zo netjes en geeft maar aan dat ze vertrouwen hebben in hun product. 

Je kunt de Crypto Masterclass dan ook vrijblijvend proberen zonder enige risico!

Crypto Masterclass kopen + Conclusie

We zijn zo ongeveer aan het einde gekomen van mijn review, ik hoop dat het wat duidelijker voor je geworden is in het beslissen of de Crypto Masterclass iets voor jou is. 

Wat ik er in ieder geval van kan zeggen is dat Derek en Patrick een prachtig product hebben neergezet. De Crypto Masterclass heeft alles om een succesvolle cryptonair van jou te maken in combinatie met de persoonlijke hulp van Derek en Patrick en community. 

Ik raad je dan ook aan om nu gelijk actie te ondernemen als je een goede start in de cryptowereld wilt maken. Je staat namelijk nog aan het begin van iets wat weleens heel groots kan gaan worden.

Als tip geef ik je mee om de Crypto Masterclass niet direct aan te schaffen, maar eerst de training te volgen om zo kans te maken op 1000 euro,- korting.


Ja, ik wil kans maken op 1000 euro korting!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest