Boyd Hoek wie is deze succesvolle internet ondernemer?

door | sep 14, 2020 | Dropshipping | 0 Reacties

Wanneer je weleens gezocht hebt op online geld verdienen, is het vrijwel een garantie dat je Boyd Hoek op je beeldscherm krijgt. Om de haverklap krijg je Facebook en Youtube advertenties van Boyd te zien waar hij zijn cursus de SMMB Masterclass promoot. Maar wie is Boyd Hoek nou en waarom zou hij de ideale mentor zijn om je te helpen met een SMMB (social media marketing bureau).

Om eerlijk te zijn klikte ik Boyd zijn advertenties in het begin weg en nam ik het niet zo serieus. Ik vond zijn advertenties met een kleine whiteboard waar hij wat op kladdert maar amateuristisch over komen. 

Toch triggerende zijn advertenties mij na verloop van tijd. Hoe kan zo jong iemand zoveel geld verdienen met simpele facebook advertenties voor bedrijven en beweren dat je met zijn SMMB Masterclass net als hem ook 10,000 euro per maand kunt verdienen. Ik vond het argwanend, maar ik wilde het wel een kans geven want uiteindelijk is de sky de limit op het internet.

Daarom besloot ik om mij te verdiepen in Boyd Hoek en heb ik uiteindelijk zijn SMMB Masterclass aangeschaft om een compleet beeld te krijgen. 

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek is in 1999 geboren in Castricum. Waar hij opgroeide in Santpoort-Zuid, vlakbij Haarlem. In zijn jeugd heeft hij niet altijd makkelijk gehad. Boyd kon maar moeilijk wennen aan het schoolsysteem en eigenlijk is het hem nooit gelukt. Boyd raakte in zijn jeugd dan ook snel op het verkeerde pad. Het is uiteindelijk zover gekomen dat zijn moeder hem op 17 jarige leeftijd uit huis heeft geplaatst. 

Vanaf toen is er wel een knopje bij Boyd omgegaan. Hij wist dat hij zo niet verder kon, maar hij wilde ook niet meer naar school. 

Op zijn 17e is hij dan ook gaan zoeken naar een manier om online geld te verdienen. Omdat hij zelf geen geld had zocht hij naar een manier van online geld verdienen dat hem geen geld kostte, maar alleen maar tijd en energie want daar had hij er genoeg van. Hij ging toch amper naar school.

Uiteindelijk kwam Boyd Hoek terecht bij SMMB oftewel een social media marketing bureau. Deze keuze heeft zijn leven compleet verandert in positieve zin. Want door zijn social media marketing bureau en zijn cursus de SMMB Masterclass is hij nu een succesvolle ondernemer.

Wat vinden mensen op social media van Boyd?

Op social media zie ik regelmatig negatieve reacties voorbij komen van mensen, niet zo zeer over de cursus want die hebben ze niet gevolgd. Ze ergeren zich vooral aan Boyd.

Ze vinden het maar irritant hoe hij overkomt in zijn advertenties en geloven er helemaal niets van. Ze denken dat het een oplichter is en dat hij van het geld dat hij aan zijn cursisten verdient in Bali ligt. (Nou kan dit natuurlijk gedeeltelijk waar zijn want hij verdient ook aan cursisten, maar daar is op zich niets mis mee als je waarde levert)

Echter beseffen al deze mensen niet dat het internet zoveel kansen biedt om online geld te verdienen en dat er andere manieren zijn om geld te verdienen dan van 9 tot 5 voor een baas te werken. 

Ergens kan ik het natuurlijk ook wel begrijpen want er zijn veel scams in de online wereld alleen is het niet zo netjes om iemand zwart te maken, zonder je te verdiepen in de cursus. 

Gelukkig zijn de mensen die de SMMB Masterclass wel hebben aangeschaft ronduit positief.  Menig cursist verdient nu al meer geld dan dat ze bij hun baas deden. 

Is Boyd wel betrouwbaar?

Mijn eerste indruk van Boyd was niet heel erg positief. Ik vond zijn advertenties, maar schimmig en er was verder ook niet veel over hem te vinden. Bovendien lijkt hij ouder dan dat hij zegt dat hij is.

Inmiddels ben ik hier wel op teruggekomen. Boyd is namelijk transparant, hij laat eerlijk zijn verdiensten van zijn eigen SMMB zien (op het moment dat hij het nog had), wat door NOS Stories versterkt is door navraag te doen bij de bedrijven.  

Ook is hij echt in 1999 geboren dit laat hij bijvoorbeeld zien in een video van hem door zijn ID kaart te laten zien. 

Dit doe je allemaal niet als je de boel belazerd. Zijn bedrijf Digital Presence staat verder ook netjes ingeschreven bij de KVK. 

En ook de cursisten zijn over het algemeen zeer positief over de SMMB Masterclass. En ik kan mij hier helemaal in vinden. Het is een volledige cursus dat ideaal is voor mensen die willen beginnen met een social media marketing bureau.

Om hier succesvol mee te worden zul je wel hard moeten werken en dit zal dan ook niet iedereen lukken, maar Boyd geeft je alle tools en hulp om dit voor elkaar te krijgen. 

Klik dan hier om Boyd zijn gratis training te volgen.

Boyd Hoek zijn gratis training

In Boyd zijn gratis training onthuld hij zijn complete methode. En hoe hij 10,000 euro,- winst per maand maakt en hoe jij dat ook voor elkaar kan krijgen.

Je leert onder andere:

  • Hoe je “high-leverage” klanten vindt die je 30 min. werk kosten en €1000 – €2000 p/m opleveren
  • ​Hoe je binnen 24 uur je eerste klant krijgt & vervolgens 2/3 klanten p/m binnenhaalt
  • ​Hoe je als totale beginner voor elke klant resultaat behaalt met 30 min. werk d.m.v. mijn doodsimpele 3-staps Fb ads systeem

Ook geeft hij voorbeelden van zijn beste en meest effectieve facebook advertenties. 

Heb je interesse om een SMMB te beginnen en overweeg je om de SMMB Masterclass te kopen en Boyd Hoek als je mentor te krijgen? 

Boyd zijn Social Media Marketing Bureau

Boyd Hoek is begonnen met een social media marketing bureau omdat het een service gerichte business is en je er daarom vrijwel geen geld in hoeft te steken want geld hij had niet op 18 jarige leeftijd.

Voor jongeren die vaak geen geld hebben is het beginnen van een SMMB dan ook laagdrempeliger dan een E-commerce bedrijf waar je wel geld in moet steken. Boyd zegt dit ook in één van zijn advertenties voor zijn SMMB Masterclass cursus.

Digital Presence de naam van Boyd zijn bedrijf

Boyd zijn Social Media Marketing Bureau heet Digital Presence. Met zijn SMMB richt hij zich met name op personal trainers, uitzonderingen daargelaten. 

Voor deze personal trainers maakt hij Facebook en Instagram advertentie campagnes (inclusief funnels).

Buiten de website Digital Presence heeft Boyd geen website voor zijn SMMB. Dit vond ik in eerste instantie, maar vreemd. Maar Boyd benadert zijn potentiële klanten voornamelijk buiten het internet om. Door te bellen of naar bedrijven toe te gaan. Dit is uiteindelijk ook veel persoonlijker. 

De gegevens van zijn SMMB bedrijf zijn:

Digital Presence, gevestigd in Bloemendaal en geregistreerd bij de KvK onder nummer 70062420.

De verdiensten van Boyd zijn Social Media Marketing Bureau

Boyd liet lange tijd maar weinig van zichzelf zien waardoor er weinig bewijs was dat hij echt een social media marketing bureau had en daar ook daadwerkelijk 10,000 euro per maand mee verdiende.

Echter kwam hier eind 2018 een einde aan. In een video op zijn Youtube kanaal laat hij zien hoeveel hij verdient met zijn social media marketing bureau los van zijn cursus de SMMB.

Zo laat hij laat zien dat hij in december 2018 meer dan 10,000 euro winst heeft gemaakt met zijn social media marketing bureau. Dit ziet er allemaal vrij legitiem uit. 

https://www.youtube.com/watch?v=sbatWRLXYyw

Hoe verdiend Boyd 10,000 euro per maand met zijn business?

Met facebook en instagram advertenties zorgt Boyd voor veel meer klanten voor in zijn geval personal trainers. 

Per klant verdient Boyd rond de 1000 euro ex btw per maand en soms wel meer. In december 2018 kwam Boyd op een omzet van 11,000 euro ex btw en had hij bedrijfskosten van rond de 150 euro (clickfunnels en mailprogramma’s etc) waardoor hij op een winst van 10,850 euro ex btw komt. Je ziet dus wel dat de omzet die je maakt met een social media marketing bureau vrijwel gelijk is aan je winst.

De 1000 euro per klant kan hij makkelijk rekenen omdat Boyd zijn advertenties meer opleveren voor het bedrijf. In het geval dat de advertenties toch niet zoveel opleveren krijgt de klant het geld terug. 

Inmiddels is Boyd gestopt met zijn social media marketing bureau

Tegenwoordig is Boyd gestopt met zijn eigen social media marketing bureau zoals ik begrepen heb. Hij is zich namelijk volledig gaan focussen op zijn eigen cursus om andere mensen te helpen met het opzetten van een SMMB. 

Maar waarom zou je stoppen met je eigen social media marketing bureau als je er 10,000 euro per maand mee verdient? Nou simpelweg gezegd verdient Boyd meer met zijn cursus. En door er meer focus op te leggen kan hij zijn cursus verbeteren en cursisten beter helpen. Bovendien is het veel makkelijker om op te schalen. 

Wat ik wel apart vind is dat zijn website www.DigitalPresence.nl nog online staat. Hier staat onder andere nog op dat personal trainers een gratis strategiegesprek kunnen inplannen, echter werkt dit niet meer. 

Boyd Hoek zijn cursus De SMMB Masterclass

Tegenwoordig verdient Boyd Hoek zijn geld met zijn cursus de SMMB Masterclass en heeft hij al meer dan 900 mensen geholpen. Je kunt dan ook wel nagaan waarom hij gestopt is met zijn eigen social media marketing bureau en zich volledig is gaan richten op het helpen van cursisten. 

Waarom is Boyd begonnen met zijn cursus?

Je kunt wellicht denken waarom je een cursus over iets zou maken waar jezelf je geld mee verdient. Maar Boyd kreeg enorm veel vragen van mensen naar zijn succes. Dat inspireerde hem zijn vaardigheid uit te leggen in een online cursus zodat hij mensen op grote schaal kon bereiken. 

En natuurlijk niet te vergeten, zag hij als ondernemer hier ook wel kansen in om flink aan te verdienen.

Wat verdient Boyd nou met zijn cursus de SMMB Masterclass?

We weten dat minimaal 900 mensen Boyd zijn cursus de SMMB Masterclass hebben aangeschaft. De SMMB Masterclass kost 997 euro,- inc btw wat inhoud dat Boyd hiervan 823,97 euro,-  aan overhoud. 

Dat betekent 823,97 euro,- x 900 = 741,543 euro,-

Dat is een aardig bedrag zoals je wel kunt zien. Echter gaan hier nog wel advertentie kosten vanaf en dat is denk ik nogal wat gezien de hoeveelheid advertenties die je van Boyd te zien krijgt + plus de affiliate marketing kosten die hij kwijt is aan affiliates.

En niet te vergeten het personeel dat hij maandelijks moet betalen. 

Hier staat weer tegenover dat cursisten de mogelijkheid hebben om in 3 termijnen van 397, euro,- te betalen. Met deze termijnregeling verdient Boyd 984,30 euro,- ex btw per cursus die hij verkoopt. 

Hoeveel winst Boyd exact overhoud kan ik dus niet zeggen aangezien ik niet weet hoeveel zijn advertentiekosten bedragen en ik ook niet weet hoeveel personeel hij in dienst heeft.

Maar wat wel duidelijk is dat Boyd Hoek er warmpjes bij zit en genoeg winst overhoud. 

Onderzoek NOS Stories Boyd Hoek

22 mei 2020 is er een video online gekomen van NOS Stories waar ze het hebben over Internet goeroes die cursussen verkopen. Dit gaat onder andere ook over Boyd Hoek en zijn cursus , Boyd komt zelf ook aan het woord in de video.

In de video zie je onder andere dat NOS Stories contact heeft opgenomen met 5 bedrijven waarmee Boyd Hoek heeft samengewerkt. Ze hebben de bedrijven nagebeld om te checken of Boyd echt met ze heeft samengewerkt en of de bedragen kloppen die Boyd laat zien in zijn video die je eerder in dit artikel hebt kunnen zien. 

Het antwoord van alle 5 bedrijven was dat ze inderdaad hebben samengewerkt met Boyd en dat de bedragen kloppen. 

Ook komen er 3 experts aan het woord. Ze hebben toegang gekregen tot de cursussen waaronder de SMMB Masterclass en zijn van mening dat de informatie volledig klopt en voor beginners geschikt zijn.

Toch vinden ze 997 euro,- wel een beetje geld voor de inhoud.

Hierbij vergeten ze wel dat je voor deze 997 euro,- Boyd Hoek als mentor krijgt om je te helpen waar nodig is en er een community is. 

 

Sam Posthuma één van Boyd Hoek zijn leden

Sam Posthuma is één van de meest bekende leden van de SMMB Masterclass. 

Mede dankzij Boyd Hoek en de SMMB Masterclass verdiende hij binnen 3 maand al 10,000 euro.

Inmiddels houdt Sam zich voornamelijk bezig met E-commerce. 

Bekijk hieronder de video van Boyd Hoek en Sam Posthuma samen in Bali.

https://www.youtube.com/watch?v=kNdIX5fCY5o

Op de website van Boyd kun je meerdere testomonials bekijken van cursisten van de SMMB Masterclass. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kNdIX5fCY5o

SMMB Masterclass Review

Ik heb het in dit artikel vooral gehad over Boyd Hoek zelf en wat minder over de inhoud van de cursus. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar mijn SMMB Masterclass review

Of…

Start direct met de SMMB Masterclass via deze speciale kortingslink.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest