Affiliate Marketing Revolutie Review (2020)

door | mei 29, 2020 | Affiliate Marketing | 0 Reacties

Is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard betrouwbaar? En zou je het moeten kopen wanneer je wilt beginnen met Affiliate Marketing? Ik heb de cursus nu ongeveer een jaar gevolgd. In mijn review deel ik mijn ervaringen en resultaten van de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Online geld verdienen met affiliate marketing wordt steeds populairder. Het is laagdrempelig en je kunt er passief geld mee verdienen.

Toch zijn er relatief weinig mensen die succes hebben met affiliate marketing. En dat is zonde want met de juiste kennis, kun je met affiliate marketing vrij makkelijk (als je hard werkt) geld verdienen. 

De Affiliate Marketing Revolutie is een videocursus waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een succesvolle affiliate marketing imperium kunt opbouwen. 

Je volgt exact de stappen die mister affiliate marketing Jacko Meijaard himself heeft toegepast.

De videocursus is opgedeeld in 7 verschillende modules. Maar buiten de 7 modules staan er nog meer video’s op met waardevolle informatie zoals mindset en motivatie video’s. 

Bovendien wordt de videocursus constant geüpdatet met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing waardoor de videocursus altijd relevant zal blijven.  

En dat voor een prijs voor maar 47 euro,-. Dit is vrij laag als je je bedenkt dat het een complete videocursus is van de grootste en succesvolste affiliate marketeer van Nederland. 

affiliate marketing revolutie review

Wie is Jacko Meijaard de maker van Affiliate Marketing Revolutie?

Jacko is een nuchtere jonge ondernemer die nu al ongeveer 10 jaar bezig is met affiliate marketing. 

Jacko omschrijft zichzelf als een simpele MBO student. Hiermee wil hij zeggen dat iedereen succesvol kan worden met affiliate marketing en dat je geen genie hoeft te zijn. 

Jacko is op zijn vrijheid gesteld en had al snel door dat een 9 tot 5 baan niets voor hem zou zijn.

Zo zegt hij bijvoorbeeld in het AD:

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’

Inmiddels leeft hij een leven dat hij voor ogen had. Hij kan zijn eigen tijd in delen, en gaat op vakantie wanneer hij wil, terwijl het geld blijft binnenstromen. 

En dat allemaal dankzij affiliate marketing. 

In 2013 is hij begonnen met zijn website www.internetsuccesgids.nl om andere mensen wat te leren over affiliate marketing en ondernemen op het internet in het algemeen. 

Vervolgens is hij in 2015 zijn videocursus de Affiliate Marketing Revolutie begonnen en de rest is eigenlijk geschiedenis. 

Inmiddels heeft Jacko maar liefst meer dan 8000 leden die gebruik maken van zijn videocursus met vele succes verhalen tot gevolg. 

Klik hier om meer te weten over Jacko Meijaard.

Het Forum van Internet Succes Gids (Kennis Kanon)

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat niet alleen uit video’s. Wanneer je de cursus aanschaft, kun je ook vragen stellen en beantwoorden in de community van de Affiliate Marketing Revolutie.

Het forum is zeer actief met meer dan 8000 leden en bevat veel informatie dat van goud waard is.

Regelmatig worden er successen gedeeld van cursisten die de affiliate marketing revolutie volgen.

Dit laat wel zien dat de Affiliate Marketing Revolutie werkt.

Affiliate Marketing Revolutie vernieuwd zich constant

Affiliate Marketing staat niet stil dus de Affiliate Marketing Revolutie ook niet. Nog niet zo lang geleden heeft Jacko Meijaard zijn cursus compleet vernieuwd met nieuwe video’s. 

Oftewel de cursus blijft altijd relevant al heb je het 5 jaar geleden gekocht, het beschikt over de nieuwste informatie dat je nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing.

Persoonlijke coaching van Jacko Meijaard (10k club)

Jacko geeft regelmatig webinars aan leden waar vragen gesteld kunnen worden waar hij op zal reageren. 

Maar het is ook mogelijk om persoonlijke coaching van Jacko te krijgen.

Zelf krijg ik ook persoonlijke coaching van Jacko. Regelmatig bellen of mailen we en krijg ik advies van Jacko. Dit is enorm waardevol, maar vooral wanneer je al in een wat verder stadium bent.

In de video cursus alleen al krijg je genoeg kennis om duizenden euro’s per maand met affiliate marketing te verdienen. Dit hebben meerdere leden al bewezen. 

Is de Affiliate Marketing Revolutie een goede cursus?

Ja ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer goede cursus is. Jacko legt je stap voor stap uit hoe je een succesvolle affiliate marketing website en business opzet. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen enkele technische kennis nodig.

Veel informatie kun je op het internet vinden, maar bij de Affiliate Marketing Revolutie heb je gelijk alle informatie in één. Bovendien gaat het vaak om de kleine details (hacks) waardoor je veel meer geld gaat verdienen en dat krijg je te weten in de Affiliate Marketing Revolutie.

Bovendien is het forum ontzettend waardevol. Ik kijk er bijna elke dag even na of er weer nieuwe tips, trucs of successen van andere cursisten zijn.

Is Affiliate Marketing moeilijk? 

Affiliate Marketing is één van de meest toegankelijke manieren om geld te verdienen via het internet.

Je hebt geen eigen product, hoeft niet met klantenservice bezig te zijn en je hebt geen last van logistieke rompslomp.

Het enige wat je hoeft te doen is het promoten van een product en in ruil daarvoor krijg je een commissie. Je hebt er verder geen omkijken naar.

Fysieke producten leveren vaak 3% tot 8% aan commissie op, maar op digitale producten verdien je in veel gevallen 30 % tot 60% commissie. 

Het enige wat misschien moeilijk is dat je geduld moet hebben. Affiliate Marketing is absoluut geen snel geld verdienen methode. 

De meeste affiliate’s verdienen pas naar 3 maanden hun eerste euro.

Ook bij Jacko ging het in het begin langzaam. Maar inmiddels gaat hij dit jaar naar de 1 miljoen euro winst!

Affiliate Marketing is volgens Jacko zelfs zo ontzettend makkelijk als je maar hard wil werken en geduld hebt. 

En daar ben ik het volledig mee eens. 

Zitten er ook nadelen aan Affiliate Marketing?

Vrijwel aan alles zit een nadeel en dat is niet anders bij affiliate marketing. Voor mij is het de meest fijne manier om online geld te verdienen, maar er zitten ook wel degelijk nadelen aan affiliate marketing. 

Je bent afhankelijk van andermans zijn producten- Het kan voorkomen dat een product dat je promoot zo maar stopt. Dit betekent dat je in één klap een inkomstenbron kwijt bent. Zorg er dan ook voor dat je meerdere producten promoot wanneer je gaat beginnen met affiliate marketing.

Het duurt lang voordat je geld verdient- In het begin moet je vooral tijd investeren en duurt het vaak lang voordat je je eerste euro verdient hebt. (dit is echter maar een tijdelijk nadeel)

Je werkt alleen- Over het algemeen werk je vrijwel alleen. Hierdoor mis je het sociale aspect. Je kunt dit misschien oplossen door ergens te kunnen werken waar je onder de mensen bent. 

Je schrijft in het begin voor jezelf- In het begin zullen je artikelen nog niet gelezen worden en schrijf je voor je gevoel alleen maar voor jezelf. Het is daarom belangrijk dat je de focus op de lange termijn legt. 

Laat je website/YouTube kanaal voor jou werken (passief geld verdienen)

Wanneer je zorgt voor waardevolle content op je website of YouTube kanaal zal het voor jou gaan werken. Met jouw content zul je namelijk bezoekers aantrekken. Waarvan er sommige tot aankoop overgaan. 

De content die je maakt hoef je maar één keer te maken, maar blijft 24/7 uur op het internet staan. Oftewel op de lange termijn zal je zonder inspanning geld verdienen. Je website of YouTube kanaal werkt voor jou en jij zal passief geld verdienen.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate Marketing is voor iedereen die passief geld wil verdienen via het internet en meer vrijheid en zekerheid in het leven wil.

Hoe zou het zijn dat je naast je eigen baan extra inkomsten genereert met affiliate marketing? Of nog beter uiteindelijk kunt stoppen met je huidige baan, omdat je al meer verdient met affiliate marketing.

Let wel op: Je moet wel veel geduld hebben want affiliate marketing is geen manier om snel geld te verdienen. Heb je weinig geduld en wil je snel geld verdienen? Dan is affiliate marketing niets voor jou.

Je zult vooral moeten bouwen en stapelen. Maar zodra het treintje begint, is het niet meer te stoppen en kun je oneindig veel geld verdienen en nog passief ook.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie resultaten en ervaringen

Nu je meer weet over de Affiliate Marketing Revolutie is het tijd om mijn resultaten met je te delen. Zoals ik al eerder vertelde, was ik al begonnen met affiliate marketing voordat ik lid werd van de affiliate marketing revolutie.

In 2017 ben ik begonnen met affiliate marketing in de gezondheid niche, wat uiteindelijk niets is geworden. Ik heb er wel iets mee verdient, maar ik zag er geen brood meer in en heb de website uiteindelijk voor een leuk bedrag verkocht.

Ik ben toen even gestopt met affiliate marketing, maar in 2019 heb ik besloten om affiliate marketing weer op te pakken en heb ik de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft. 

Mijn eerste succesje!

In mei 2019 ben ik begonnen met een website over parfum, omdat ik een grote passie voor parfumgeuren heb. Het is een parfum vergelijker waar je kunt bekijken waar je een parfum voor de beste prijs kunt krijgen. Verder staan er top 10 lijsten en parfum reviews op. 

De commissies zijn met 1 tot 20 euro niet heel erg hoog, maar ik draai een redelijk volume waardoor ik toch rond de 500 euro per maand kom met deze website en het groeit nog altijd.

Dit noem ik dan ook wel mijn eerste succesje mede dankzij de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard. 

2e website

Ergens in augustus 2019 ben ik begonnen met een website in de dating niche. Dit is een concurrerende niche waar het vrij lastig is om tussen te komen, maar met de juiste tips in de Affiliate Marketing Revolutie is het mij toch gelukt om er tussen te komen.

Inmiddels levert deze website mij gemiddeld 400 euro per maand op en ook voor deze website geldt dat het nog altijd groeiende is.

Uitbouwen naar 10,000 euro per maand

Op dit moment heb ik 4 websites in verschillende niches. Met al deze websites stromen de commissies steeds meer binnen. Variërend van 1 tot soms wel 200 euro per commissie. 

Door constant uit te bouwen en te herhalen ga ik er uiteindelijk voor zorgen dat ik de 10,000 euro per maand zal bereiken.

Ik zit nog lang niet op dit getal, maar wat ik vooral geleerd heb met affiliate marketing is doorzetten en dat zal ik net zo lang doen tot ik de 10,000 euro per maand bereikt heb.

Er zullen momenten komen dat het even tegen zit en je misschien zult denken aan stoppen. Ik heb ook met deze gedachten gezeten. 

Maar gelukkig ben ik doorgegaan en kan ik er nu van leven en dat dankzij een cursus dat maar 47 euro,- gekost heeft.

Bijna te mooi om waar te zijn zou je denken, maar toch is het de werkelijkheid. 

Voor en nadelen Affiliate Marketing Revolutie

[joomdev-wpc-pros-cons disable_title=”no” wpc_style=”wppc-view2″ title_tag=”H3″ title=”” pros_title=”Pluspunten” cons_title=”Minpunten” button_text=”Get it now” disable_button=”yes” button_link=”” button_link_target=”_SELF” button_rel_attr=”dofollow” verdict_text=””][joomdev-wpc-pros]

  • Makkelijk te begrijpen – Je hebt geen enkele technische kennis nodig. Jacko legt je stap voor stap uit wat je moet doen.
  • Duidelijk en overzichtelijk – De structuur van de cursus zit heel eenvoudig en simpel in elkaar. Je kunt exact volgen welke video’s je in je cursus nog moet bekijken.
  • Community – Het forum dat Jacko heeft opgericht voor al zijn cursisten is een goudmijn. Hier kunnen affiliates vragen stellen, reageren en tips en trucs delen.
  • Updates – Jacko vernieuwd zijn cursus regelmatig. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

[/joomdev-wpc-pros][joomdev-wpc-cons]

  • Tijd investeren – Je zult veel tijd in jezelf moeten investeren om resultaten te bereiken.
  • Zelfstandigheid – Je bent veel op jezelf aan gewezen. Natuurlijk krijg je wel hulp via het forum en de video’s.

[/joomdev-wpc-cons][/joomdev-wpc-pros-cons]

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Wegen de voordelen zwaarder dan de nadelen, en denk je dat je de nadelen kunt trotseren? Neem dan direct actie en schaf de Affiliate Marketing Revolutie aan voor maar 47 euro,-.

Deze kleine investering heeft voor veel cursisten hun leven in positieve zin veranderd en dat kan ook voor jou gelden.

Je krijgt toegang tot meer dan 60 video’s en wordt toegelaten tot het grootste affiliate forum van Nederland.

En mocht je toch niet tevreden zijn of ben je tot de conclusie dat affiliate marketing toch niets voor jou is. Dan heb je nog altijd recht op de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkele risico met het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie.

[su_button url=”https://www.onlinesuccesbereiken.nl/Affiliate-Marketing-Revolutie-kopen” target=”blank” style=”3d” background=”#f85421″ size=”10″ center=”yes” icon=”icon: check”]Bekijk het succes verhaal van Jacko Meijaard![/su_button]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest