Affiliate Marketing Domination Kopen? 5 dingen die je moet weten

door | jan 12, 2021 | Affiliate Marketing | 0 Reacties

UPDATE: De Affiliate Marketing Domination is gestopt omdat Corné Marchand zich op andere projecten wou focussen. Robert Jansen is in zijn eentje verder gegaan en is gestart met de Affiliate Marketing Meesterschap!

Ben je van plan om de Affiliate Marketing Domination te kopen, maar wil je eerst nog wat meer weten over de cursus? Dan is dit het artikel waar je naar zoekt.

Zelf ben ik affiliate marketeer, ik ken de twee makers van de cursus Robert Jansen en Corné Marchand dan ook redelijk goed.

Uit interesse ben ik de Affiliate Marketing Domination gaan volgen. Ik weet dus hoe de cursus eruit ziet en wat je ervan kunt verwachten. Daarom leek het mij leuk om een artikel te schrijven over wat je moet weten over de Affiliate Marketing Domination voordat je beslissing maakt of je de cursus gaat kopen of niet.

5 dingen die je moet weten voordat je de Affiliate Marketing Domination gaat kopen

De Affiliate Marketing Domination is nog een vrij nieuwe cursus. Naast de Affiliate Marketing Domination heb je nog andere affiliate cursussen zoals de Affiliate Marketing Revolutie en Affiliate Marketing in 10 dagen.

Robert Jansen en Corné Marchand hebben veel moeite gestoken in hun cursus en dat is ook goed te zien. Maar wat zijn nou de 5 dingen die je moet weten om zeker te weten of je de Affiliate Marketing Domination gaat kopen of links laat liggen.

1# De Affiliate Marketing Domination is meer dan alleen affiliate marketing cursus

Het doel voor Robert Jansen en Corné Marchand was om de meest complete affiliate marketing cursus van dit moment te ontwikkelen en dat is ze meer dan gelukt.

In tegenstelling tot andere affiliate marketing cursussen waar je alleen affiliate marketing en het verdienmodel leert, word je in de Affiliate Marketing Domination daadwerkelijk geholpen met je online-business.

Zo kun je in de cursus de modules belastingdienst en juridische documenten vinden. Dit zie je in geen enkele andere cursus terwijl het wel ontzettend belangrijk is wanneer je gaat ondernemen. Je krijgt hier nu eenmaal mee te maken en dat vinden we allemaal niet leuk, maar is wel een feit.

Ook word je geholpen met een stukje investeren en met het uitbesteden van je werk zodat je je online-business steeds wat meer kunt opschalen.

2# Je krijgt coaching van 2 top affiliate marketeers

Robert Jansen en Corné Marchand

Zoals ik net al zei helpen Robert Jansen en Corné Marchand jou met het opzetten van je eigen online-business. Het hele traject zullen ze jou coachen en helpen waarbij dit nodig is. Ze zijn jouw stok achter de deur.

Net als ik hebben ze de Affiliate Marketing
Revolutie van Jacko Meijaard gevolgd en nu zijn ze beide één van de meest grote affiliate marketeers van Nederland.

Robert en Corné zijn 2 nuchtere mannen die niet met mooie praatjes komen. Ze staan dan ook met beide voeten op de grond.

En dat vind ik prettig want vaak komen guru’s met gladde praatjes en verhalen dat je binnen no-time duizenden euro’s per maand kunt verdienen, maar dat is gewoon niet waar.

Online ondernemen kan je inderdaad meer vrijheid geven en the sky is the limit, maar voordat je kunt genieten van je vrijheid en meer dan modaal verdient moet je eerst keihard werken.

3# Heb een langetermijnvisie anders is Affiliate Marketing Domination niets voor je

Wanneer je denkt dat je binnen 1 maand al duizenden euro’s per maand kunt verdienen kun je het gelijk vergeten. Het kost tijd om geld te verdienen met je online-business en dat geldt vooral voor affiliate marketing.

Het is dan ook absoluut geen snel geld verdienen methode. Zelf verdiende ik mijn eerste euro met affiliate marketing pas naar ongeveer 3 maand.

Het is dan ook een vereiste dat je geduld hebt en hard blijft werken aan je affiliate business want dan zullen de commissies vanzelf oplopen en is the sky the limit.

Heb je niet de discipline of doorzettingsvermogen om geduld te hebben? Dan kun je beter niet de Affiliate Marketing Domination aanschaffen, maar zijn andere online business wellicht geschikter voor jou zoals High ticket dropshipping of Social Media Marketing Bureau.

Natuurlijk moet je met deze online business ook nog steeds het geduld hebben en keihard werken. Echter zal je met deze 2 manieren sneller geld kunnen verdienen.

4# De Affiliate Marketing Domination werkt met een jaarabonnement

Sta je inmiddels op het punt dat je de Affiliate Domination wil kopen? Denk er dan wel om dat het om een jaarabonnement gaat. Na 1 jaar zul je het bedrag weer moeten betalen in het geval je door wil gaan.

Dit vind ik zeer redelijk gezien de coaching die ze je geven. Normaal gesproken zou je voor een coaching sessie van 1 of 2 uur al een paar honderd euro moeten betalen terwijl je nu voor 997 per jaar een trainings- en coaching traject hebt.

5# Je hebt 14 dagen bedenktijd

Mocht je de Affiliate Marketing Domination kopen, maar achteraf toch spijt hebben dan kun je nog altijd je geld terug mits je het binnen 14 dagen aangeeft.

Ook is het belangrijk om te weten dat je niet meer dan 5 video’s van de cursus hebt bekeken om je geld terug te krijgen.

Affiliate Marketing Domination Kopen + termijnen

Ben je overtuigd en wil je aan de slag met de Affiliate Marketing Domination? Dan kan ik je gelijk geven want het is een fantastische cursus met twee coaches die jou naar grote hoogtes kunnen brengen.

Om iedereen een kans te geven is het mogelijk om maandelijks in termijnen te betalen. Wel is het voordeliger om het jaarabonnement in één keer te betalen.

Dus wil je beginnen met affiliate marketing? Dan is de Affiliate Marketing Domination een meer dan logische keuze.

Update: De Affiliate Marketing Domination is niet meer te koop. Maar niet getreurd, Robert Jansen is eentje verder gegaan met de Affiliate Marketing Meesterschap wat in principe een vernieuwde versie is van de Affiliate Marketing Domination!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest